Şimdi Ara

Yamaha as701 vs as801 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: live2lift

rn 500ün ses kalitesi as serisinden daha mı düşüktür acaba, malum network özelliği daha ağır basan bir amfi rn500
    mesala ilgimi çeken Denon DRA-800H, çok kanallı avrnin iki kanallısı denecek türde, birçok özelliği var, ama iç yapısına bakınca hiç iç açıcı değil
    Ek olarak o model yerine marantzın yeni çıkan güzel network + safkan stereo amfisi var. Pm7000n ona bakın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bilhassa Hypex gibi modullerden sonra bir amfinin iç görünüşü kafanıza takmayın sizi yanıltabilir verdiği ses.Dinleme şansınız varsa dinleyin beğenirseniz alın.
  • live2lift kullanıcısına yanıt
    Yamaha Ns777 ve Ns555'ler yüksek güç isteyen kolonlar. Bu kolonların şanssızlığı hep giriş seviyesi ve düşük Watt'lı amplifikatörleri ve doğru eşleşmeyen modellerle sürülmesi. Açıkçası A-s 701, 801 1100 ve 2100 ile dinledikten ve haftalarca her gittiğimde yanana duran ve swich ile bağlı olan 5-6 kolon seçeneğiyle öylesine meraktan kıyaslayıp dinlerken, dayanamadım. Takıntı oldu diye onları da aldım. Açıkçası Yamaha A-s 2100 ile hiç parlama ve dengesizlik yapmadan bence çalabileceği en iyi halini çalıyor. Dediğim gibi A-S701'den yukarıdaki herhangi bir Yamaha ile harika oluyorlar. Hiç aklımda yokken ve hiç ihtiyacım olmamasına rağmen yıllar sonra uygun amplifikatöre beslendiklerinde, verdikleri performans hoşuma gittiği için aldım ve onlardan da memnunum. Ama Magnat Transpuls 1500'ler özellikle de 300-400 saat sonra müthiş değişiyor ve gerçekten çok iyiler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşın konu baya dağıldı kusura bakmasın, pm7000n inceledim kendi açımdan tek eksiği A+B hoparlör çıkışı olmaması.....birçok app destekli ve sub çıkışı olması iyi. bu arada avrde hiç bugüne kadar bluetooth özelliğini kullanmamıştım, ancak baya zaman önce aldığım bazen kullandığım çin işi Breeze Audio HIFI 2.0 BL10B Bluetoothlu küçük amfiye sadece bluetooth ile bağlantı yapıyorum, eski tarz fazla teknolojiyle bezenmemiş amfiler iyidir güzeldir de en basitinden bu bluetooth özelliği, ucuz rca kablo aldım ses kalitesi düşer mi,kablo yerinden çıktı vs derdinden kurtarıyor insanı
  • Marantz pm7000n çok güzel bir cihaza benziyor. Üzerinde aradığım tüm özellikler var. Şu an Türkiye'de satışı yok. Fiyatı 10.000 TL'den aşağı olmaz muhtemelen. Bir de stereo receiver olarak nr1200 çıkmış.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.