Şimdi Ara

' _____ YAMAHA AV RECEİVERS _____ ' (286. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.864
Cevap
44
Favori
333.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 284285286287288
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    pm

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Rx-v6a kestirdim gözüme, Amerika'dan alıyorum, 600 usd, gorus belirtmek isteyen var mıdır?

Ps5 için alıyorum bilhassa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SacredDivinity kullanıcısına yanıt

110Voltdeğil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: teknika

110Voltdeğil mi?

Çalışmaz mı burda, playstation filan çalışıyor?

Çalıştırmak için 110 220 çevirici trafo almanız gerekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: teknika

Çalıştırmak için 110 220 çevirici trafo almanız gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SacredDivinity -- 27 Ekim 2020; 22:59:10 >

• çeviriciler sesin kalitesini düşürüyor diyorlar. amazon.de ye bakın . yok illa kullanıcam derseniz çeviriciyi amfiden uzak tutun

• İlgilendiğiniz cihaz abd için üretilmiş olup 110v-120v aralığındaki şebeke geriliminde çalışır. Türkiye ‘de direk prize takarsanız cihazınızın trafosu yanar. Verdiğiniz linkteki dönüştürücünün kaç watt güç ile çalışabileceğine bakın. Yamaha etiketinde 360w yazıyor, alacağınız dönüştürücünün en az 400w olmasına dikkat edin.
    Saygılar

Ps gibi daha az güç çeken cihazlar hem 220 hem de 110 volt ile çalışabilecek tarzda dizayn edilebiliyor. Fakat amfilerde bu durum olmuyor.

Diğer bir arkadaş 350w’a karşılık min 400w demiş ama o trafonun da yıpranma payı olduğu için uzun vade anlamında min 500 w bir trafo daha sağlıklı olur.

Ama yine de benim tavsiyem amfiyi Amazon Almanya’dan almanız yönünde. Ayrıca garantisi 2 yıl geçerli oluyor ve ücretsiz geri gönderim yapabiliyorsunuz. Forumda cihazı bozulup Amazon Almanya’ya iade eden bir kaç arkadaş olmuştu.

Bunun yanı sıra ilk 8K destekli Avr’lerin Hdmi çiplerinde bir sorun olduğu ve düzeltilemediği gibi haberler var. Bunu bir araştırın derim.

Bir de alacağınız Avr’de min 2 Hdmi çıkış olsun. Sizin yamahanın tek Hdmi çıkışı var. Birinde sorun olursa diğeri ile devam edebilirsiniz. Ya da projeksiyon, 2. tv bağlamak isterseniz kolaylık olur.

Bir de yamahanın ekransız olmasını sevmedim. Ön ekran, bağlantının doğru olup olmadığını görmek açısından kolaylık sağlıyor. Diğer türlü her detay için tv ekranına yansıtılacak bilgi ekranına mahkûmsunuz. Eğer benim Denon gibi bu ekran 5-10 sn kalıyorsa insan gıcık olabiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: SacredDivinity

Rx-v6a kestirdim gözüme, Amerika'dan alıyorum, 600 usd, gorus belirtmek isteyen var mıdır?

Ps5 için alıyorum bilhassa

Yeni HDMI 2.1'lerde 4K120 seçenekte sorun var. AVR almak için biraz bekleyebilirsiniz. Sorun software ile de çözülmez diyorlar.

Gerçi PS5 için belki sorun olmaz gibilerden yazılar var ama diğer ürünlerde siyah ekrandan bahsediliyor.

Sorun sadece 4K120 için 4K60'da sorun yok, veya bağlantıyı doğrudan TV'ye yapıp oradan da eARC ile AVR'ye aktarınca sorun bypass ediliyor diye yazıyorlar.

• Herkes çok faydalı şeyler yazmış, teşekkür ederim hepinize

En iyisi beklemek sanırım, sorun varsa neden çözülmüyor anlayamadım o kısmı

Sorun Panasonic chip setlerinden kaynaklanıyor ve bu chip setleri Yamaha/Denon/Marantz vb kullanıyor.

Ürünler üretim bandlarında olduğu için hemen çözülemiyor anladığım kadarı ile. Bir yazıda önümüzdeki yaz gibi çözülür diyordu..

Sanki Covid de aşı bekliyorlar.  ' _____ YAMAHA AV RECEİVERS _____ '  ' _____ YAMAHA AV RECEİVERS _____ ' 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asukrumercan -- 31 Ekim 2020; 16:12:0 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asukrumercan

Sorun Panasonic chip setlerinden kaynaklanıyor ve bu chip setleri Yamaha/Denon/Marantz vb kullanıyor.

Ürünler üretim bandlarında olduğu için hemen çözülemiyor anladığım kadarı ile. Bir yazıda önümüzdeki yaz gibi çözülür diyordu..

Sanki Covid de aşı bekliyorlar.   

Avr x4700h de de var mı aynı sorun

• quote:

Alıntıları Göster

Evet ayni sorunun onda da olmasi lazim, HDMI 2.1 panasonic chip setleri var.

• cLk kullanıcısına yanıt

Bu özellik ev kullanıcıları için. Ev ortamında centerdan ses alabilmek için sese yükleniyoruz. Ancak o esnada bir patlama vs gibi efektler devreye girdiğinde ortamda aşırı ses oluşuyor. Zira kayıt ev için değil sinema ortamı için yapılmış. Bahsettiğiniz özellik bu sebeple efektleri törpülerken centera destek veriyor. Ancak efektlerden kaybınız oluyor. Volume sorunu olmayanlar için bu özelliği kullanmaya gerek yok.

• Merhaba, avr ekranında ses formatı yazmıyor, içeriğin ses formatını nasıl görebilir veya anlayabiliriz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Alzena

Merhaba, avr ekranında ses formatı yazmıyor, içeriğin ses formatını nasıl görebilir veya anlayabiliriz?

Hiç bir şey mi yazmıyor ekranda, görüntü atsanız.

• tcmb T kullanıcısına yanıt
    Audio1 yazıyor

• quote:

Alıntıları Göster

PS5 için HDMI 2.1 sorunu yok gözüküyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alzena

Merhaba, avr ekranında ses formatı yazmıyor, içeriğin ses formatını nasıl görebilir veya anlayabiliriz?

Kumanda üzerindeki info tuşu ile görebilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 284285286287288
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.