Şimdi Ara

' _____ YAMAHA AV RECEİVERS _____ ' (284. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.864
Cevap
44
Favori
333.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 282283284285286
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yoo degil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yavuzazgin

Yoo degil
    peki hocam son olarak. bu 4k avr yi ben fullhd tv de kullanabilir miyim?
  • Zendo kullanıcısına yanıt
    Kullanırsın. Gayet de iyi kullanırsın hatta.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seradonin

Kullanırsın. Gayet de iyi kullanırsın hatta.
    anladım. yeni olduğum için böyle saçma sorulara maruz bırakıyorum sizi çok teşekkürler.
  • Logitech z5500 ses sistemimi Tv de (LG OLED C9) kullanmak istiyorum. Ama dts atmos lar true hd leri kullanamıyorum. Böyle bir AVR alsam iş çözülür mü?
  • Yamaha avr rx v373 satın aldım. kurlumunu nasıl yapacağımı bilmiyorum. eğitim videosu var mı? cihaz ikinci el kitapçığı yok.

Sol,sağ kolonları bağladım çalışıyor ayar felan yapmayacak mıyız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zendo -- 13 Mart 2020; 14:3:41 >
  • Zendo kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen onceki sahibinin ayarlari uzerindedir sifirlamadilarsa. Cihazin kullanim klavuzuni internetten bulabilirsiniz. Birinin buradan yonlendirmesi daha zor. Tabi ki bir cok ses ve cihazi bilmiyorum ama equalizer ayari olmasi muhtemeldir.

Saygilarimla.

• Herkese merhaba öncelikle
    Yamaha CX A51001MX-A5000 10.000 tl verilip alınırmı sizce
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gulami

Herkese merhaba öncelikle
    Yamaha CX A51001MX-A5000 10.000 tl verilip alınırmı sizce
    Cihazları biraz inceledim temizse o paraya bedava.
  • Gulami G kullanıcısına yanıt
    Aktif hoparlorlerle mi kullanacaksiniz? Normal hoparlorlere gore nir anfi degil.sanirim.

Saygilarimla.

• eiskent E kullanıcısına yanıt
    Şuan hoparlör yok. alıp ufaktan set haline getirmeye çalışacağım. işte özelliklerine göre bu fiyatı değermi yada daha sonra elimden çıkarmaya kalkarsam zarar edermiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: wilym@n

Cihazları biraz inceledim temizse o paraya bedava.

Alıntıları Göster
    cihaz yurt dışından sıfır olarak gelicek
    Arkadaki hoparlor cikislari farkli o yuzden dedim. Tum cikislar preout diyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: eiskent

Arkadaki hoparlor cikislari farkli o yuzden dedim. Tum cikislar preout diyor.
    fiyat edermi. satarken zarar edermiyim ne dersiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gulami

fiyat edermi. satarken zarar edermiyim ne dersiniz

Alıntıları Göster
    Hocam sadece power'ı tr'de 25bin tl etiket vurmuşlar ki siz gelecek olanlara sıfır diyorsunuz,sonuçta kullanmak için alıyorsunuz ve aldığınız cihazlar sıradan basit cihazlar değil.ev elektroniği satarken biraz ağır gider bunu dert etmeyin her cihazın bir alıcısı bulunur.
  • wilym@n W kullanıcısına yanıt
    tşk ederim hocam
    Yamaha kullanmadım hiç ama pro/power sinemada son noktadır, kötü olacağını hiç sanmıyorum.
    O fiyata bedava kaçırmayın. :)
  • Telefon ve müzik çaları avr ye takıp flac müzik dinlemek istiyorum. bunun en iyi yolu rca to aux kablo mudur?
  • Başka bir konuya yazmıştım ama buraya da yazmam uygun olur. Başlama noktam bütçeme uygun Sony HT-RT4/RT3 gibi arka uydulu surround bir soundbar veya arkdaşımdan alacağım Samsung HW-R650 gibi 3.1 soundbara (yarı) kablosuz uydular ekleyip surround ses almaktı. Philips fidelio B5 maalesef artık piyasada yok, JBL ler ise oldukça pahalı.
    Uzun süredir araştırıyorum, araştırdıkça fikirler değişiyor. "Ses beni görüntüden daha çok etkiliyor ve sese daha fazla önem veriyorum." düşüncesi ile bütçeme uygun başlangıç seviyesi bir AV Receiver almaya karar verdim.
    Araştırmam sonucu başlangıç ama uzun vadeli AVRler
    1)Yamaha RX-V385 (2500 TL)
    2)Yamaha RX-V485 (2700 TL)
    3)Sony STR-DH790 (3000 TL)

Apartmanda en üst katta oturuyorum. Alacağım sistemi salona yada oturma odasına konuşlandıracağım. Salonumda izleme mesafesi 4 metre, yemek masasının konduğu alanı düşünmezsek yaklaşık 16m^2, toplam 27m^2. Oturma odam izleme mesafesi 2,5 metre, toplam 17m^2

Hoparlör olarak en başlarda subwoofer ihtiyacı hissetmemek için PIONEER S-3ESTB düşündüm. Ancak hem kule tipi hoparlörler benim mesafelerimde boğulacağı, hem de eşim salonda şık durmayıp çok sırıtacağını düşündüğü için vazgeçme eğilimindeyim.

Şu anda hoparlör araştırmasındayım. İlk başlarda bütçem çok yüksek değil. Herşeye toplam 4000 TL civarı harcayabilirim. Daha sonraları ekleme ile sistemi yükseltebilirim. Gördüğüm kadarıyla subwooferlar en uygun 1500TL den başlıyor. Dolayısıyla bütçemi aşmış oluyorum.

PIONEER S-HS100 gibi bookshelf hoparlörlü + swli 5.1 sistemle başlasam sizce nasıl olur?

Yukarıdaki 3 AVRden hangisini tercih etmeli veya başka bütçe dostu AVR önerebilir misiniz?
    Uygun fiyatlı ve tatmin edici bookshelf hoparlör tavsiyesinde bulunabilir misiniz?

Teşekkürler.

• tEaMpRaEn kullanıcısına yanıt
    Alacaginiz hoparlor setinin soundbardan daha fazlasini sunmayacagini soyleyebilirim. Evet avr sistem soundbara gore daha iyi sonuc verir ama fiyat performans icin dusundugumuzde 3500tl'lik soundbarlar ( arka hoparlor seti almak kaydiyla) avrler ile cok rahat boy olcusurler. Ozellikle apartman sartlarinda.

Saygilarimla.

• 
Sayfa: önceki 282283284285286
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.