Şimdi Ara

yamaha cdx-497 yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yamaha için ilk defa sizden aldım kötü yorum o kadar kötümü yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufyurt35 -- 20 Şubat 2014; 21:59:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada arkadaslar gercekttende ekolayzirsiz sesler daha tok cikiyor ara sira cizirti yapiyor anfiyi temizletmek gerekecek sanirim

• Bu arada hd 970 in gözünün 25 tl lik sony gözü oldugunuda biliyorsunuzdur umarim saygilar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufyurt35 -- 20 Şubat 2014; 22:19:53 >
  • Yanılıyorsunuz Harman Kardon HD-970 Transport olarak DSL-710A yani Meridian G08.2 ile aynı loader'i kullanır.(Meridian G08.2 fiyatı 12-13 bin TL civarında olan üst düzey bir cdp'dir). YAMAHA CDX-497 (KSS 213 C transport) asıl dediğiniz sony gözü kullanır. Ayrıca 2005-2006 yılları arasında EISA ödülü almış bir cihazdır. İçerisinde AD1955 24/192 DAC, dijital filtre olarak da Analog Devices Black Fin ADSP-BF532 32 bit DSP barındırır. Yamaha ise CS4392 kullanır. HD 970 çıkış zamanına göre çok iyi bir cihaz ve 2. elde daha mantıklı dedim sadece. Araştırın görün. Kullanmadığım, bilmediğim ürünler hakkında yorum yapmıyorum merak etmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hilhan -- 20 Şubat 2014; 23:23:21 >
  • Abi neden ben urunu aldiktan sonra yaparsiniz bu yorumlari bilmem ben alcagam zaman kimse cevap yazmiyor ben aldiktan sonra geliyor yorumlar bilgi icin tesekkurler

• Mesajınızı geç fark ettim, kusura bakmayın. Zaten güle güle kullanın dedim. Siz memnunsanız sorun yok.
  • Techniks su vx 7oo den sonra harmam kardon 3490 ı düşünuyorum birde hk 980 ve 970 bunlardan birine gecsem fark olurmu veya hoporlorlerimi degistirsem cunki bir eksiklik var yoksa bu sistemle devam etmeliyim birde arkadaslar cizirti yine devam etmekte sizce bu isten iyi anliyan birine bsktirmalimiuim saygilar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufyurt35 -- 21 Şubat 2014; 23:37:24 >
  • Elindeki Technics SU-VX700 bence gayet güzel bir ampli. Harman Kardon HK 3490 kullanmadım ama pek peşinden koşulacak bir yapı ve özelliğini göremedim. Ses karakteristiğini az buçuk tahmin edebiliyorum. Dijital giriş avantaj gibi gözükse de onun yerine dac kullanmak daha mantıklı. Harman Kardon Hk 970 epey bir süre kullandım. Her tarz müziğe gitmez, kolon sezer. Gövdeli ve dengelidir ama sesi flat bir yapıdadır. İllaki HK olacak ise tercih HK-990'ı değerlendirebilirsiniz. Nad, Onkyo, Marantz'ın bazı tutulan modellerine de bakabilirsiniz.

Hatta T sınıfı Tripath amplileri de bir deneyin derim, pişman olmazsınız. F/P olarak çok memnun kalabilirsiniz. Lepai 2020A, Sure 2024C, SMSL 2020 gibi. Ben şu an bu tip amplileri kullanıyorum, müzik tarzı zevkinizi bilmiyorum ama tavsiye ederim.
  • yusufyurt35 Y kullanıcısına yanıt
    merhaba hocam öncelikle amfin güzel eğer bir sorunu yoksa değiştirmene gerek yok diye düşünüyorum sonuçta amfi bir yükselteç diye düşünüyorum buna bağlanan hoparlörlerin amfiden daha önemli olduğunu düşünüyorum harman ile jbl uyumlu olur sonuçta aynı firma ürünleri size tavsiyem bence kolonlarınızı değiştirmeniz bütçeniz ne kadar bilemiyorum marka olarak heco yu tavsiye ederim 601 702 veya magnat supreme 1002 2002 gibi cızırtı devam etmekte derken nasıl yani ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi des_955 -- 22 Şubat 2014; 9:20:24 >
  • Müzik dinlerken ses kesiliyor cizieti yapiyor sonra duzeliyor anlamadim birturlu kablolarimi tam takamadim diyorum ama sorunu cozemedim

• Öncelikle yapabilirseniz kontak sprey ile volume potansiyometresini temizleyin. Hop. giriş terminallerinde oksitlenme veya temassızlık var mı kontrol ediniz.
  • Harman 3490 fiyatina gore iyi. Ama alabilirseniz pioneer a- a9 tavsiye ederim

• Evet arkadaşlar cizrti anfiden kaynaklaniyormuş bugun aldigim magazaya geri verdim pazartesi alicam hoporlirler icin studyolari sattiktan sonra hoporlorleri degistiricem biraz kullanayim bu sekilde

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.