Şimdi Ara

yamaha cdx-497 yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar jbl 180 stüdyolarla bu cd çalar uyumlu olurmu sistemimde bir cd çalarım eksik önce ara kabloları dehistirdim sonra hoporlor kablolarını ses çok değişti cd çalar alıncada degiseceyini soyliyen arkadaslar oldu bu cd calari 500 tl ye 2.el alicam adam 2 ay kullanmis temiz bir cihaz anfim technics su vx700 technics sh g90 ekolayzer ım var cd calar sistemde onemlimidir ve bundan sonra bu sistemde ilk hangi parcayi degistirmeliyim bir ust seviyeye gecmek icin tesekkurler

Anfi:technics su vx700
    Hop:jbl 180 studyo
    Eko:technics sh-g90
    Cd çalar:yamaha cdx 497

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufyurt35 -- 18 Şubat 2014; 22:01:44 >

• yusufyurt35 Y kullanıcısına yanıt
    Cd çalar yerine bilgisayarınıza en iyisinden bir ses kartı alsaydınız ya
  • Hocam gıgabyte ga-870a ud3 am3 amd var sesi degismedi bir arkadasin evinde cd player dinledim ses cok iyidi ses kartı cd playerden dahamı kaliteli diyosunuz bu arada cd player almamin diger sebebi ise elimde orjinal 2000 e yakin cd olmasi şimdi iyice kafam karisti ses kartimi cd playermi
  • Bu olayı cozene kadar uyku yok saygilar
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufyurt35

Bu olayı cozene kadar uyku yok saygilar
    Bir alt modelini kullanıyorum. Fena değildir, idare eder bir CD çalardır, ancak ikinci elde 500 TL fazla geldi bana.
    İleride amfiyi değiştirmeniz gerekebilir.
    merhaba hocam cd yerine ses kartı veya usb dac alırsan daha iyi ses alırsın tabi gene karar senin ama genede bi araştırman için modelleri yazayım m2 tech hi-face two audioquest dragon fly audio engine d1 şimdilik bunlar geldi aklıma tabi başka markalarda var ayrıca yurt dışından getirme şansın varsa daha ucuza alırsın
    cdx397 mk 2 kullaniyom epeydir 497 ile arasinda kulaklik cikisi farki ve hatirlamadigim onemsiz bir fark vardi. ayni dac i falan kullaniyorlardi. 497 modeli gereksiz bence 397 varken . ikinci ele 500 cok geldi bana sifir 397 alabilirsin o paralara ..
    ben memnunum sesi falan iyi caliyor. fakat kalitesiz kopya cd lere alerjisi var söyliyim
    Hiç düşünmeden ses kartı almanızı tavsiye ederim internetten +420 kpbs songs indirebilirsiniz ve ses kartınızın asıl performansını seyredersiniz
  • Arkadaslar hepinize teşekkür ederim cdx 497 yi almis bulunmaktayim 450 tl ye garantisi 2 ay once baslamis gercektende ses degisti ekolayziri kullanmama gerek kalmadi elimde bolca orjinal müzik cd si bulunmakta gercektende cd degistirmek icin kaktigimda cok zevk aliyorum listeme hk3490 ı ekledim en kısa zamanda bu anfiyi alıcam bu angi hakkında cok olumlu seyler duydum bu is gercektende cok nalet bir is uyusturucudan beter siz deyerli arkadaslar stereo sistemde ekolayzer kullanilmalimi bunun icin net yorumlar okumadim ekolayzir eskiden kabinler yetersiz oldugu icin kullanilirmis sizce eko kullanilmalimi saygilar
  • [simage][/simage]
     yamaha cdx-497 yardım
    hayırlı olsun iyi günlerde kullanın, bende sizin gibi bilgisayar yerine cdp den şarkı dinlemeyi tercih edenlerdenim. amfiniz iyi gibi görünüyor bence eko kullanmadan deneyin
    Merhaba hocam hayırlı olsun güle güle kullan keyifle dinle eko işi ise günümüzdeki kayıtlar iyi hoparlörler ve amfilerde öyle eko bence eski tarz sistemlerle kullanılmalı ama genelde kullanıcının zevkine kalmış bence kullanmadan sistemini denemenin öneririm tabi ton kontrolleride devre dışı bırak yada flat olarak kalsın
  • Eko bence cok gereksiz. Flatta bile kalsa sonucta girdi cikti olacagindan sesi olumsuz etkiler bence hic takma
  • Evet bu işle ugrasanlarin yuzde 90 ı ekolayzira karsi ben bu muzik islerine yeni basladim ilk zamanlar ekolayzir zevkli geliyordu pc den dinlerken cd playere gectikten sonra kabinlerden cizirti gelmeye basladi aksam anfinin tizlerini basslarini kisip deniyecegim suda bir gercek ekolayzirdan sogumaya basladim kimine gorede ekolayzirla muzik dinlemek yemekten sonra meyva yemege benziyor :))
  • headbanger6 H kullanıcısına yanıt
    Flatta derken ekonun flatı sanirim dedigim gibi cizirti beni ekodan soguttu birde ara kablolari degistirip deniyecegim saol hocam
  • Arkadalar birde bu isle ugrasirken özellikle benim gibi evli arkadaslarin esleriyle iletisimlerinde muhakkak sikinti oluyodur mesala ben 1000 tl ye aldim bir cihazi 200 diyorum :)) bu is cok acimasiz ve bir o kadarda zevkli saygilar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufyurt35 -- 20 Şubat 2014; 13:21:14 >
    şeytanlık

bence amfıden önce hoparlörlerinizi degiştirin daha verimli olur . muzik dinlerkende iyi bir kayıt varsa amfiden pure direct modundan başka modda dinlemem uzun zamandır
  • Klipsch rf 82 alana kafar jbl lerle devam suanda yeterli giriş seviyesi için saolun hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufyurt35 -- 20 Şubat 2014; 19:49:47 >
  • bilgiler için teşekkür ederim arkadaslar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pandomim00

bilgiler için teşekkür ederim arkadaslar
    Technics ürünlerinden SH-GE90 - SH-GE70 Eko ve ST-G650 Tuner kullandım. SH-GE70 fena değil, güzel cihazdı ama SH-GE90'a ısınamamıştım. Hepsini 2007'de sattım. Satmasaydım dediğim tek cihaz tunerdi. Bence SH-GE90'ı sistemde hiç kullanmayın, olumlu bir katkısı yok. ADC gibi markalar haricinde sisteme hiç eq sokmamak lazım.

Şahsi kanaatim 2. elde Yamaha Cdx 497 gibi içi boş bir cihaza çok para vermişsiniz. Onun yerine Harman Kardon Hd 970 yada daha ucuza Sony BDP- S370 SACD Bluray Player alsaydınız daha isabetli olurdu. Ama madem ki tercihinizi yaptınız güle güle kullanın.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.