Şimdi Ara

YAMAHA NS-555 HOPARLÖR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
1
Favori
17.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben mmarkta gititmmi 1 saat dinlerim 5 dakika değill Performance(yabancı forumdan alıntı)

The speakers do a splendid, all-around job at properly orchestrating treble extension, treble smoothness, midrange clarity, midrange accuracy, midbass quality, bass extension, bass accuracy, imaging, and clarity. The veritable concert of harmonies created by the three way, four-speaker, bass reflex provides hours of pure listening nirvana with crisp clarity when needed, matched by warm smoothness as appropriate.

Indeed, the speakers' masterfully designed and built dual 6 1/2” polymer-injected mica diaphragm (PMD) woofers, 5” cone midranges and waveguide horn 1” aluminum dome tweeters, combined with their useful capability of handling 250 watts of power per speaker, put these speakers into a class (or two) well above their price point.

Perhaps the only "weakness" in performance, and it's only a weakness if you prefer otherwise, is that the NS-555s have a relatively narrow soundstage. This may be by design, but I typically prefer a wider soundstage. Nevertheless, where some enjoy the narrow, I'll chalk my one bone of contention with these speakers up to personal preference.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nickelx -- 27 Aralık 2008; 12:55:21 >

• wharfadale hoparlör yapar,yamaha amfi (öncelikli olarak).o sebeplede yamaha wharfadale den iyidir sözü fazla kabul görmeyecek bir söz dostum.zaten forumda kimlerin hangi hoparlörleri kullandığınada bakacak olursak bunuda anlamak kolaylaşır.hoparlör olarak yamaha kullanan ların sayısı bir elin parmağı kadar bile yok sanırım.
  • yamaha hoparlör heryerde bulunmuyor ama wharfedale satanlar çok var forumda.ben kulağıma bakarım ben yamaha anfi yamaha hoparlör dinledim ve çok sevdim wharfedale quadın yan ürünüdür ama quaddan ayrılmıştır.ayriyetten yamaha salonları düzenler akustik işi yapar yamaha iyidir.bu arada yamahanın asıl işi müzik enstrumanlarıdır motorsiklet yapar su motoru yapar yani yamaha anfi almak çok akılıca değil ozaman kimse 663 anfi almasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nickelx -- 27 Aralık 2008; 18:36:49 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: nickelx

yamaha hoparlör heryerde bulunmuyor ama wharfedale satanlar çok var forumda.ben kulağıma bakarım ben yamaha anfi yamaha hoparlör dinledim ve çok sevdim wharfedale quadın yan ürünüdür ama quaddan ayrılmıştır.ayriyetten yamaha salonları düzenler akustik işi yapar yamaha iyidir.bu arada yamahanın asıl işi müzik enstrumanlarıdır motorsiklet yapar su motoru yapar yani yamaha anfi almak çok akılıca değil ozaman kimse 663 anfi almasın.

+1
  • bu forumda motosikletten mi yoksa sinema amfisinden mi bahsediyoruz?
    evet wharf satıcısı çoktur,peki neden?çünki wharf hop. daha çok satılır,neden?wharf ın işi hop.yapmak,iyi hop.yapmak,işte bu yüzden...
    haaa siz yamaha hop. beğeniyorsunuz,kulağınıza o hoş geliyor,saygı duyarım ama istisnalar kaideyi bozmaz sevgili dostum...
    ayrıca herkesçe kabul edilmiştir yada öyle olduğu düşünülür ki,yamaha amfilerle wharfadale hop. arasında uyum vardır...
  • sadece ben mi beğeniyorum ns-555 i herkez beğenir kimsenin kötü dediğini duymadım yamaha amfilerle wharfadale hop. arasında uyum vardır.doğrudur ama yamaha anfi ile yamaha hoprlör arasındaki uyum mükemmeldir.
  • quote:

sadece ben mi beğeniyorum ns-555 i herkez beğenir kimsenin kötü dediğini duymadım yamaha amfilerle wharfadale hop. arasında uyum vardır.doğrudur ama yamaha anfi ile yamaha hoprlör arasındaki uyum mükemmeldir.

+1

Yamaha hop.ler yamaha amfilerle çok iyi çalışır.2 adet yamaha center kullandım şu ana kadar.Farklı farklı yamaha modelleriyle.İkisi de oldukça iyi performans göstermişti.Fakat kulak zevki herkesin farklıdır. O yüzden "o bundan daha iyi , öbürü kötü" demek pek uygun değil bence.Herkes kulağına hitap eden hangisiyse onu alsın dinlesin, keyfini sürsün.

• 663 takıntısı nedir anlayamadım herhangibir sorun yaşadıysanız 663'lerle ilgili bilmek isterim ve elimden geldiğince cevaplamak isterim. arkadaşım ns-555 iyidir ama burda iş tamamen psikolojik oluyor sen dinleyip karar vereceksin wharfedale yamahanın tırnağı bile olmaz oda ayrı konu ama fiyat bnütçe meselesi en iyisi sen kendin dinleyip karar vereceksin çünkü hiçbirimiz gelip senin evinde oturup film seyretmeyeceğiz müzik dinlemeyeceğiz. bütçe arttırman gibi bir olanak varsa soavo'lara bir göz atderim ama amfi 400 serisi olunca işler karışıyor tabii anlıyacağın keyfine göre hareket et en doğrusu bu çünkü.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: tamerege

evet wharf satıcısı çoktur,peki neden?çünki wharf hop. daha çok satılır,

+10.000 Basit ve en doğru yorum bu işte..Bazıları bunu idrak edmiyorlar maalesef komedi yaa..Çok ilan var diyo tabii çok ilan olacak çok satılıyor çünkü..Abi yok ya gerçekten deveye hendek atlatmaktan daha zor geliyor burası,bazı gediklilerin yaptığı gibi en iyisi aslında sessiz kalmak alım-satım için kullanmak forumu da yapamıyoruz işte biz...Wharf yamahanın tırnağı olamaz diyen arkadaşım neyle neyi kıyaslayıp bu sonuca vardın bi söylesene ya bizde bilelim..??
  • bakıyorum yorumların dozu kaçmış durumda.wharfedale i diamond serisinden ibaret sanan arkadaşlar var sanki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rap_üstad -- 28 Aralık 2008; 20:55:14 >
  • Hopallorlerin cok fazla satilmalari birseyi ifade etmiyor! Iyi olduklarini asla gostermez. Neden hopallor markalarinin flagship veya referance serilerini herkez alamiyor?Kotu olduklari icinmi yoksa pahali,elit kesime hitap ettikleri icinmi? Yamaha bircok alanda urun uretiyor,teknojiyi kendisi buluyor ayni sony ve pio gibi, diger markalarda bu teknolojiye ayak uydurmak zorunda kaliyor! Yani burda Yamaha hopallorlerden baska elektronikte uretiyor, Wharf sadece hopallor uretiyor diye Yamaha yi kucumseyemezsiniz...
  • Haydaa kusura bakmayın da Türkçe konuşuyoruz burada, son günlerde ses sistemleri bölümünde ne kadar çok böyle polemik yaptınız yahu kim küçümsedi yamahayı? Kıyaslamak yada mu
    kayese diye kelimelerin varlığından haberdarsınızdır umarım? Burada kullanmanız gereken kelime küçümsemek değil de mukayese olmalıydı.. Ayrıca küçümseyecek olsam yapıcı yorumlar yazmam,fikirler insanlara özgüdür birileri çıkıp fikrini beyan edecek ki burası forum olacak...Hala küçümsemekten bahsediyosunuz..Yapamazsınız, edemezsiniz tarzındaki hitaplar bence hoş değil kullanmaz iseniz sevinirim çünkü buradaki forum tarzı bu şekilde değil kimse kimsenin fikrini kısıtlayamaz ve kurallar çerçevesinde herkes istediği yorumu yazar buraya..
  • Siz heralde yazilanlari pek okumuyorsunuz atalayalper,yukarida yazilan bir mesaja cvp verdim. Mesaj soyleydi:"wharfadale hoparlör yapar,yamaha amfi (öncelikli olarak).o sebeplede yamaha wharfadale den iyidir sözü fazla kabul görmeyecek bir söz". Bunu yazan arkadasta wharfdale kullanicisi!!! Ben yorumumu tarafsiz yapiyorum...
    Benim deli oldugum mantik, bircok urun yelpazesine sahip olan markalar neden sadece hop yada anfi yapan markalara gore sizlerin gozunde basarisiz? Bunu size soruyorum cunku daha once de baska bir konu altinda sony nin ses sistemlerini KUCUMSEMEYE kalkmistiniz ordada sizinle tartismistik. Haa bu arada ben kimsenin yorumlarini kisitlamam,kisitlayamam. Siz yorumlarinizi yazicaksinizki banada tartisma ortami ciksin ;)
  • +1 romeo yorumun çok doğru

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nickelx -- 29 Aralık 2008; 0:31:13 >
  • bide bi yazı var satmak istersin satamazsın diye 2,el yamaha ns-555 piyasada yok en ucuz 1000 ytl keske 2, el bulsamda hemen alsam arkadaşım sen al ns-555 beğenmezsen ben alıcam 2,el.
  • bir tartışma uğruna hoparlörleri göğe çıkartıp yada aksine yerin dibine sokmak hiç doğru değil , bu kadar göreceli bir olayda bu kadar net cevaplarda şaşılacak bir durum.herhalde konuyu açan arkadaşta şaşkınlıkla okuyordur

gel arkadaşım bende wharfedale i dinle sonra 200 mt uzaktaki media markta gidelim yamaha ns-555 i dinle.
  • yamaha nın ns-555 modelini düşünebilirsin.çünkü o fiyat aralığında en iyi alternatifler açıkca belli. DOSTUM BU YAZIYI SEN YAZMADINMI BENİM HK 255 İÇİN UYGUN KOLON DİYE .
  • quote:

yamaha nın ns-555 modelini düşünebilirsin.çünkü o fiyat aralığında en iyi alternatifler açıkca belli. DOSTUM BU YAZIYI SEN YAZMADINMI BENİM HK 255 İÇİN UYGUN KOLON DİYE .

aman hiç geri kalmayın açık yakalayın ki ben açık görmüyorum.sanki büyük alternatifler arasında boğulmuşuz.ayrıca hatırlatmak isterim birkaç mesaj yukarıda yine aynı konuda yazdığım birkaç cümle

ns-555 çok canlı çalan bir hoparlör.yani hem bass hem tiz çok önde.buda bir kullanıcıyı memnun etmeye yetiyor.ayrıca görüntüsü itibariyle gerçekten birçok hoparlörden daha şık , albeni yaratan bir hoparlör

ayrıca kendi konumda benimde ns serisi ile başlayıp sonra wharfedale e geçiş yaptığımı konuya giren herkes bilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rap_üstad -- 29 Aralık 2008; 1:48:43 >

• Tartışma ortamı yaratmam, tarzım değildir tartışma ortamları yaratmak ama yazdığım bütün yorumlar için de sonuna kadar cevap veririm..Ben; bana göre tecrübe edip doğru olduğuna inandığım şeyleri burada paylaşmak isteyenlerle paylaşırım ancak..Bu arada üstüne basa basa tekrar söylüyorum forum kurallarına bağlı kaldığım sürece istediğim şeylere kötü,iyi,vasat vs..derim, sizde dersiniz..Sadece fikirlerde ortak noktalar bulunduğu zaman burada herşey yolunda gider..Sizin yazılarınızda kullandığınız üslub insanı irite eder cinsten; yapamazsın,edemezsin..Bence herkes burada gönder butonuna basmadan önce bir kez daha yazdıklarını okumalı yoksa bu gidişle burada tekrar eskiden olduğu gibi konular kapanmaya başlayacak..Karşılıklı olarak tekrar gereken özeni göstermeniz dileğiyle..

Bu arada bahsi geçen kelime Hopallor değil; Hoparlördür..Bilginize..

Saygılar,
    atalayalper

• konuyu bağlıyım bari orta ses iyi ama daha kapalı bi ses istiyenler wharfedale 9.6 daha canlı tiz bas uyumu iyi hoparlör istiyenler yamaha ns-555 alsın.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.