Şimdi Ara

YAMAHA NS-555 HOPARLÖR (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
1
Favori
17.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: atalayalper

Tartışma ortamı yaratmam, tarzım değildir tartışma ortamları yaratmak ama yazdığım bütün yorumlar için de sonuna kadar cevap veririm..Ben; bana göre tecrübe edip doğru olduğuna inandığım şeyleri burada paylaşmak isteyenlerle paylaşırım ancak..Bu arada üstüne basa basa tekrar söylüyorum forum kurallarına bağlı kaldığım sürece istediğim şeylere kötü,iyi,vasat vs..derim, sizde dersiniz..Sadece fikirlerde ortak noktalar bulunduğu zaman burada herşey yolunda gider..Sizin yazılarınızda kullandığınız üslub insanı irite eder cinsten; yapamazsın,edemezsin..Bence herkes burada gönder butonuna basmadan önce bir kez daha yazdıklarını okumalı yoksa bu gidişle burada tekrar eskiden olduğu gibi konular kapanmaya başlayacak..Karşılıklı olarak tekrar gereken özeni göstermeniz dileğiyle..

Bu arada bahsi geçen kelime Hopallor değil; Hoparlördür..Bilginize..

Saygılar,
    atalayalper

• uzun uzun laf kalabalığı yapmayacağım ve dünyada hoparlör ürerten ve kullanıcıların bu markaların ürünlerini almak için can attığı bir kaç markayı sayacağım,B&W,jamo,kef,dali,infinity,B&O,v.s. v.s. ve tabiiki wharfadale.
    siz ben illede 1000 doolar verip ns-555 alırım diyorsanız onada saygı duyarız sevgili dostlar.ama ben gidipte o parayı,o hoparlöre yatırmam,yatırmak isteyenede engel olurum (tabi bana fikrimi sorana)...
  • O 1000 dolar çok fazla bir rakam oluyor aşağıdaki linke bakarsan tamer...
    nette gezinirken gördüm bende bunu.Ya bu adamlar ucuza satıyorlar veya başka birşey var.

http://www.hizlial.com/HizliListele.aspx?CatID=13394&SList=13728=Yamaha;
  • güzel kardeşim onlar tek adet fiyatı
    ama tabiki 1000 dolar degilns-777 540 euro ns-555 420 euro
  • Selamlar,
    Öncelikle herkese değerli yorumlarından dolayı teşekkür ederim, gerçekten hobi olarak elektronikle uğraşan(daha çok tv. ürünleri..) biri olarak av receiver olsun ve buna uygun hoparlör olsun gerçekten çok çok derin konular olduğunu bir kez daha anlamış oldum.O bakımdan herkesin zevkine ve fikrine saygım daha da arttı bu konuda.Fikir muhabbetinin devamını diler herkese şimdiden huzurlu,sağlıklı mutlu seneler dilerim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ercument76

Selamlar,
    Öncelikle herkese değerli yorumlarından dolayı teşekkür ederim, gerçekten hobi olarak elektronikle uğraşan(daha çok tv. ürünleri..) biri olarak av receiver olsun ve buna uygun hoparlör olsun gerçekten çok çok derin konular olduğunu bir kez daha anlamış oldum.O bakımdan herkesin zevkine ve fikrine saygım daha da arttı bu konuda.Fikir muhabbetinin devamını diler herkese şimdiden huzurlu,sağlıklı mutlu seneler dilerim.

sanada sağlıklı ve mutlu yıllar arkadaşım.umarım şunuda anlamışsındır en iyi referans kulaklardıral kulaklarını yanına dinle keyfine bak , zaten zamanla sende iyiyi kötüyü doğruyu yanlışı ölçebilicek hale geliceksin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rap_üstad -- 30 Aralık 2008; 0:38:53 >

• Teşekkür ederim rap_üstad
  • quote:

Orjinalden alıntı: nickelx

güzel kardeşim onlar tek adet fiyatı
    ama tabiki 1000 dolar degilns-777 540 euro ns-555 420 euro

Bir terslik olduğu belli idi .Yaşlandık iyice sanırsam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zapatero -- 30 Aralık 2008; 10:13:37 >
  • atalayalper arkadaşım neyle neyi kıyasladığımı şöyle anlatayım. Wharfedale sadece hop yapmıyor ilk önce onu söyleyeyim ve yaptığım iş dolayısıyla hem wharfedale hem yamaha hemde denon'nun hi-fi olsun profesyonel olsun aletlerini tamir etmekteyim. Kullandıkları komponentler ve uyguladıkları teknolojileri karşılaştırdığımda wharfedale çok gerilerde kalıyor. Şimdi hangisi neodium kullanmış kasa reszonansları hangisi daha başarılı yok mdf'mi su kontrasımı boyası şöyle böyle hoparlörü eminance'mi ,b&c'mi,fane'mi celestion'mu bunlar uzun işler.En son kararı son kullanıcı verecektir bu iş tamamen keyif ve psikoloji işidir herkes eşit seviyede kulağa ve bütçeye sahip değil sonuçta bunu evinde kullanacak olan bu işe son kararı verecek. Benim demek istediğim yamaha işlerini daha iyi yapan bir firma 3günde istediğim parça gelebilirken wharfedale 6ay sürebiliyor benimde esas derdim bu.İnşallah kırıcı olmamışımdır derdimide anlatabilmişimdir.

• quote:

Orjinalden alıntı: teknikk

atalayalper arkadaşım neyle neyi kıyasladığımı şöyle anlatayım. Wharfedale sadece hop yapmıyor ilk önce onu söyleyeyim ve yaptığım iş dolayısıyla hem wharfedale hem yamaha hemde denon'nun hi-fi olsun profesyonel olsun aletlerini tamir etmekteyim. Kullandıkları komponentler ve uyguladıkları teknolojileri karşılaştırdığımda wharfedale çok gerilerde kalıyor. Şimdi hangisi neodium kullanmış kasa reszonansları hangisi daha başarılı yok mdf'mi su kontrasımı boyası şöyle böyle hoparlörü eminance'mi ,b&c'mi,fane'mi celestion'mu bunlar uzun işler.En son kararı son kullanıcı verecektir bu iş tamamen keyif ve psikoloji işidir herkes eşit seviyede kulağa ve bütçeye sahip değil sonuçta bunu evinde kullanacak olan bu işe son kararı verecek. Benim demek istediğim yamaha işlerini daha iyi yapan bir firma 3günde istediğim parça gelebilirken wharfedale 6ay sürebiliyor benimde esas derdim bu.İnşallah kırıcı olmamışımdır derdimide anlatabilmişimdir.

Iste cevap budurr

• Romeoclarks; Beklediğin cevap bu muydu senin niye dert ettin ki bu kadar? Ben bile unutmuştum sorduğum soruyu..İş tamamen kulakta bitiyor isteyen yamaha alır kullanır isteyen başka marka.. Hangisi onun kulağıyla örtüşüyorsa onu kullanır buna itirazımız yok..Yamaha'nın wharfedale'den çok daha büyük ve kurumsal bir firma olduğunu bilmeyen yoktur herhalde.. Sanırım senin parça bekleme sürenle alakalı olan durum da bu..

Herşeye rağmen bir adet NS-555'e 420€ (Çifti 840 Euro oluyor yani 1800 ytl civarına denk geliyor) ben pek mantıklı bulmuyorum, bulan vardır hatta alan da vardır..Alan alır kullanır bizde ona ancak iyi günlerde kullanmasını temenni ederiz..Bu bu kadar basit..
  • quote:

Herşeye rağmen bir adet NS-555'e 420€ (Çifti 840 Euro oluyor yani 1800 ytl civarına denk geliyor) ben pek mantıklı bulmuyorum, bulan vardır hatta alan da vardır..Alan alır kullanır bizde ona ancak iyi günlerde kullanmasını temenni ederiz..Bu bu kadar basit..

1800 ns'lere veresi kadar akla gelen bi sürü alternatif var , hepside gerçekten hifi firmalarının ürünleri : castle , rega , epos , canton , polk , AE , cabasse , triangle , quad , yerli üretim full range çalışmaları ve daha niceleri...

• o kadar da değil artık arkadaşlar 900 küsur ytl bu cihazların fiyatı....çok fazla oldu o 1800 ytl.
  • Tek olarak satılmıyor mu? Ben mi yanlış biliyorum? Bazı markalar çift olarak satılıyor biliyoruz fakat ben yamahaların da tek olarak fiyatlandırıldığını biliyorum..? Yanlış ise düzeltiniz lütfen..
  • Çiftinin fiyatı.
  • quote:

Romeoclarks; Beklediğin cevap bu muydu senin niye dert ettin ki bu kadar? Ben bile unutmuştum sorduğum soruyu..İş tamamen kulakta bitiyor isteyen yamaha alır kullanır isteyen başka marka.. Hangisi onun kulağıyla örtüşüyorsa onu kullanır buna itirazımız yok..Yamaha'nın wharfedale'den çok daha büyük ve kurumsal bir firma olduğunu bilmeyen yoktur herhalde.. Sanırım senin parça bekleme sürenle alakalı olan durum da bu..

Atalayalper senin bana bir hayranliginmi var? Her ortaya yazdigim mesaja cevap vericem diye ugrasiyorsun...
    Arkadasim cikar su at gozluklerinide benim yazdigim mesajlari iyice oku, birak benim imla hatalarimida, yazdigim mesajlarin anlamlarini iyice kavra, sonra yorum yazacaksan yaz.... Sizin bu konunun yukarisinda yazdiginiz mesajlar urun yelpazesi genis olan markalarin basarili olamadiklari yonundeydi iste ben bunu elestirdim!!! Yoksa banane yamaha yada wharf hoparlorden,kim neyi aliyorsa alsin...

• quote:

Orjinalden alıntı: zapatero

o kadar da değil artık arkadaşlar 900 küsur ytl bu cihazların fiyatı....çok fazla oldu o 1800 ytl.

http://www.hizlial.com/UrunInceleme.aspx?UrunID=05.018.1406.0036

"Ürünün Tekli fiyatıdır!!" yazmışlar, kdv indirimli fiyatı teki 813.52 ytl miş.
  • Bu ürünü piyasadan 900-1000 ytl civarına alırsınız arkadaşım.Çiftini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zapatero -- 30 Aralık 2008; 23:22:37 >
  • quote:

Bu ürünü piyasadan 900-1000 ytl civarına alırsınız arkadaşım.Çiftini.

bir de yamaha ns-777/555 mi alsak tam bir wharfedale - yamaha kıyası olurdu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: snoopdogg

quote:

Bu ürünü piyasadan 900-1000 ytl civarına alırsınız arkadaşım.Çiftini.

bir de yamaha ns-777/555 mi alsak tam bir wharfedale - yamaha kıyası olurdu.

Sanırım wharf 9.6 nın eşdeniği 777 olur.Fakat f/p olarak wharf. sanırım daha önde olur.Kürşad, 9.6 nın f/p olarak çok iyi bir cihaz olduğunu söylemişti.Fazla inceemedim ama dinleyen çoğu kişi wharf. lerden memnun.O yüzden ortak beğeniye şapka çıkarılır ancak.Ben nette gezerken 555 ler ile ilgili iyi yorumlar okudum.2 sene evvel almayı da düşünmüştüm.Bir türlü yamaha frontlara geçmedim.Belki ucuza bulursam alırım.
    testfreak in linkini vereyim de belki düşünenler olur, okurlarsa kullanıcı yorumlarını bilgi sahibi olabilirler.

http://www.testfreaks.com/hifi-speakers/yamaha-ns-555/

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.