Şimdi Ara

Yamaha RX-V3800 Denon 3808CI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kısa bir süre içinde peşin para ile bir receiver alacağım. Yamaha RX-V3800 ile Denon 3808CI arasında kararsız kaldım. Üstadlardan yardım rica ediyorum.

Saygılar

• Yamaha RX-V3800, Denon AVR-4308'in muadili diyebiliriz; her ikisi de ait oldukları serilerin "flagship" modelleri olması itibari ile...
    Bu iki AV Receiver arasında seçim yapmak için en önemli etken, fiyatları olurdu herhalde benim için...
    Denon AVR-3808'in diğerlerinden farklı olarak, girilen hd görüntülere upscale yeteneği vardı hatırladığım kadarıyla; tercih için ne kadar önemli olur bilemiyorum...
    Bu ikisi arasında benim tercihimi Yamaha'dan yana olurdu herhalde; tabii muadil fiyatlar söz konusu olursa...
  • ikiside kesinlikle pişman etmez kimseyi dostum .için rahat olsun
  • Bence açık ara Denon.
  • Denon tabi ki.. Sebebide tamamen Japonya'da üretilmesinden dolayı mükmmel işçilik kalitesi..
  • bence o kadar da abartılacak bır durum yok denonun işçilik kalitesinde o kadar .ama içerideki işçilik derseniz o nu bilemem
  • slm bence açık ara denon değil arada 253 € fark var buda 498 ytl yapıyor bu kadarlık fark yok iki makina arasında
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Denon PMA720 vs Yamaha As500
    11 yıl önce açıldı
    Onkyo TX 8020 Marantz NR1504
    7 yıl önce açıldı
    Satılık Onkyo TX-NR3030
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Beyler ,

ben denon 3808 singapurdan yeni getirttim.şu an için sadece boselerle müzik dinleyebildim.fazlasıyla sıradışı,bence harika bir alet.yamaha için yorum yapamayacağım.fakat yurt dışı forumlarından denona verdikleri yüksek puanlardan dolayı ve gerek yurt içinde gerekse yurt dışında konuştuğum satışçılar denonu tavsiye ettiler.
  • denonla onkyo nun ses rengi çok yakındır ..hatta aynıdır diye düşünüyorum ginola.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.