Bildirim
Yamaha RX-V3800 Denon 3808CI
SALOMON ALPHACROSS 5 GTX Yürüyüş AyakkabısıErkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0C46JHT39
17 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yamaha RX-V3800, Denon AVR-4308'in muadili diyebiliriz; her ikisi de ait oldukları serilerin "flagship" modelleri olması itibari ile...
Bu iki AV Receiver arasında seçim yapmak için en önemli etken, fiyatları olurdu herhalde benim için...
Denon AVR-3808'in diğerlerinden farklı olarak, girilen hd görüntülere upscale yeteneği vardı hatırladığım kadarıyla; tercih için ne kadar önemli olur bilemiyorum...
Bu ikisi arasında benim tercihimi Yamaha'dan yana olurdu herhalde; tabii muadil fiyatlar söz konusu olursa... -
ikiside kesinlikle pişman etmez kimseyi dostum .için rahat olsun -
Bence açık ara Denon. -
Denon tabi ki.. Sebebide tamamen Japonya'da üretilmesinden dolayı mükmmel işçilik kalitesi.. -
bence o kadar da abartılacak bır durum yok denonun işçilik kalitesinde o kadar .ama içerideki işçilik derseniz o nu bilemem -
slm bence açık ara denon değil arada 253 € fark var buda 498 ytl yapıyor bu kadarlık fark yok iki makina arasında -
Beyler ,
ben denon 3808 singapurdan yeni getirttim.şu an için sadece boselerle müzik dinleyebildim.fazlasıyla sıradışı,bence harika bir alet.yamaha için yorum yapamayacağım.fakat yurt dışı forumlarından denona verdikleri yüksek puanlardan dolayı ve gerek yurt içinde gerekse yurt dışında konuştuğum satışçılar denonu tavsiye ettiler. -
denonla onkyo nun ses rengi çok yakındır ..hatta aynıdır diye düşünüyorum ginola.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X