Şimdi Ara

Yamaha rx v461 yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar formda yaptığım araştırmalar sonucunda yamaha rx v461 model amfi almaya karar verdim ama siz sayın üstadlarında fikrini almak istiyorum Bu ürün hakkındaki düşüncelerinizi,kullanan arkadaşların yorumlarını ve en uygun nereden kaça alabileceğim hakkında yardımlarınızı bekliyorum ilginize teşekkür ederim saygılarımla...

• Bu konuda bilgi verirseniz ben de çok memnun olurum. Şimdiden teşekkürler. Ya da varsa forumda yönlendirin ne olur. Amfilerle ilgili bilgi ararken başım döndü. her yerde başka birşey var.
  • mediamarkt ta 1000 lira dolayındaydı. şimdi ne olmuştur bakmanız lazım.

461 iyidir aslında ama hangi kolonlarla kullanıcağınıza bağlı. Örneğin HKTS 11 ile çok uyumludur. Wharfedale Crystal2 serisiyle de çok uyumludur. bunları bizzat denedim hatta Crystal2 serisini kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joyberk -- 27 Mayıs 2008; 16:03:29 >
  • Sağolun arkadaşlar aldık gitti. Media Markt'tan Harman Kardon AVR 132 Amfi, JBL CS 680 Hoparlör seti aldım memnunum ama soracaklarım var yeni başlık açsam mı karar veremedim. :)
  • Evet arkadaşlar forumdan gerekli destek ve yardımı alamasamda sonunda yamaha 461 i aldım. Şimdi sıra hoparlör almaya geldi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: oylu

Evet arkadaşlar forumdan gerekli destek ve yardımı alamasamda sonunda yamaha 461 i aldım. Şimdi sıra hoparlör almaya geldi...

Hayırlı olsun,
    hoparlörleri de aldığında güzel bir inceleme yazarsın artık
  • quote:

Orjinalden alıntı: oylu

Evet arkadaşlar forumdan gerekli destek ve yardımı alamasamda sonunda yamaha 461 i aldım. Şimdi sıra hoparlör almaya geldi...

görmedik topicini.
    iyi bir başlangıç yaptığını yazayım.hayırlı olsun diyelim en azından.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yamaha AX-870 mı Denon PMA-1060
    14 yıl önce açıldı
    Denon PMA720 vs Yamaha As500
    11 yıl önce açıldı
    JVC RX 5032
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sayın eozen 81 ve Sayın the_cantan ilginiz ve iyi temennileriniz için teşekkür ederim. Hoparlör sistemi içinde Wharfedale Diamond 9.6 serisini düşünüyorum
    Saygılarımla...
  • 9.6 tam guce doğru rx-v461 i ağlatır.sıkar biraz ama tavsiyemdir al dimond 9.6 ve serisini.fazla zorlamassın olur biter.
  • quote:

Orjinalden alıntı: the_cantan

9.6 tam guce doğru rx-v461 i ağlatır.sıkar biraz ama tavsiyemdir al dimond 9.6 ve serisini.fazla zorlamassın olur biter.

Hocam,

Bende Yamaha'nın HTR-5930 modeli var. Sanırım rx-359 veya 361'e denk gelen bir model...

9.6 lar ile uyumu nasıl olur?
  • ben 461 ile crystal2 serisi kullanıyorum ve çok memnunum, hem de ekonomik

eğer odanız çok büyük değilse Harman Kardon 11 serisi kompakt kolonlarını önerebilirim. İşçiliği ve sesi muazzam kalitede. ama nedense amerikan malı olduğu için mi bilmiyorum, türkiyede çok çok pahalıya satılıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: HiGHWAYMOUSE

quote:

9.6 tam guce doğru rx-v461 i ağlatır.sıkar biraz ama tavsiyemdir al dimond 9.6 ve serisini.fazla zorlamassın olur biter.

Hocam,

Bende Yamaha'nın HTR-5930 modeli var. Sanırım rx-359 veya 361'e denk gelen bir model...

9.6 lar ile uyumu nasıl olur?

9.6 ile uyumu güzel olur.farketmez esasında fakat 9.6 rı kaldırmaz.
    volumu köklemek amfinin zorlandığı kısım anlamına gelmemeli.başlarda da zorlanır amfi.
    Wharfedale Crystal güzel bir öneridir. C40 değerlendirebilirsin tam amfine göre.
  • quote:

9.6 ile uyumu güzel olur.farketmez esasında fakat 9.6 rı kaldırmaz.
    volumu köklemek amfinin zorlandığı kısım anlamına gelmemeli.başlarda da zorlanır amfi.
    Wharfedale Crystal güzel bir öneridir. C40 değerlendirebilirsin tam amfine göre.

Sayın Hocam,

Yakın bir zamanda alma niyetim yok ama yavaş yavaş bilgi topluyorum. Elimde Sony'nin

bu hoparlör sistemi ve şu sa-wm200 adlı sub'ı var. İlk aldığım günlerde tabiri caizse ağzım açık dinliyordum. Ama şimdilerde baslar,tizler yetersiz gelmeye başladı. Özellikle sub açık değilken hoparlörlerden hiç bas çıkmıyor gibi geliyor. İşte bu nedenlerle uygun bir zamanda en azından ön hoparlörleri değişmeyi düşünüyorum.

Tabi bu durumda şu soruda aklıma geliyor...Acaba bas eksikliğini ön hoparlörleri değişerek mi gidermek uygun olur. Yoksa sadece iyi bir sub ekleyerek mi?

Yamaha rx v461 yardım

• surround sistemde SW gerekli olur. iyi bir ön hoparlör varsa SW ihtiyaç bırakmadığı durumlar olsa da SW ihtiyaç olur.ama 5 kanal hoparlörden çıkan sesten memnunsan takmayabilirsin.SW herkes sevmez mesela; başka bir açıdan. sony sa-wm200 var. bence yeterli. neden fazla para verelim???iyi bir şey almaya kalksak 500ytl aşağı kurtaramıyoıoruz. iyi bir front kolon alman yararlı olur. hem kolon hem SW sürücüsü istenen ses doygunluğunu sunabilir.
    sony 5 li hop. setin buyuk kolonlarını (ön olanlar) surround yapabilirsin.gerçi tiz hassasiyetleri çok iyi değil -biraz daha dinamik çıksalar soft'luğu iyi- ama ses çıktığı kadar.olmazsa tannoy mercury sersi bookself atarsın.
    front olarak bitçe zorluyorsa wharfedale crystal; dimond uygun misalen.
  • Teşekkürler hocam...
  • joyberk,

iyi olacak hastanin doktor ayagina gelirmis

ben de mehmet kardesin tadindan yenmeye topic'inde HKTS 11 ile Yamaha birbirine uyar mi diye sorup duruyordum... Simdi burasi gozume carpti...
    HKTS 11'i saolsun Mehmet kardes cok guzel "satti" bana simdiden (fiziksel olarak almadim daha ama kararim kesin)

Sira receiver'da simdi. Ben Viyana'da yasadigimdan burada ucuza Yamaha bulmak mumkun... Onkyolar ekonomik olarak sIKINTILI. Sen de bu topic'de uyar Yamaha v461 + HKTS 11 demissin. Salonumun kucuk (20-25m2) oldugunu belirtip, senden tekrar teyit alip sorayim:

Yamaha v461 mi v463 mu? aralarinda 100 EURO fark var sadece burada (300EURO vs. 200EURO)

ne dersin?

Tesekkurler simdiden
    cK

quote:

Orjinalden alıntı: joyberk

ben 461 ile crystal2 serisi kullanıyorum ve çok memnunum, hem de ekonomik

eğer odanız çok büyük değilse Harman Kardon 11 serisi kompakt kolonlarını önerebilirim. İşçiliği ve sesi muazzam kalitede. ama nedense amerikan malı olduğu için mi bilmiyorum, türkiyede çok çok pahalıya satılıyor

• kesinlikle 3 serisini al derim.. daha sonradan 100€ fark vermediğin için pişman olma. +3 adet HDMI çıkışın olacak.. Daha türkiyeye gelmedi 3 serisi biz de bekliyoruz..
  • @ufukman

tesekkurler... aralarindaki en buyuk fark HDMI imis gercekten, dun arastirirken buldum...

http://www.yamaha.com/yec/compare/Detail.html?compitem1=567576&compitem2=567571&compitem3=551938&CTID=5000200&VNM=LIVE&B_compare.x=7&B_compare.y=6&comp_items=567571&comp_items=567576&comp_items=551938

ama olmazsa olmazlardan cidden...

cK

• Hayırlı olsun .

Ayarlarda sıkıntın olursa yardımcı olmaya çalışırım .
  • selamlar sony tc-wr 870 elinizde varmı?
    nerden temin edebilirim
    satmayı düşünürmüsünüz mail atarsanız sevinirim
    mnsenturk@mynet.com
    mmtsenturk@hotmail.com
    ,

selamlar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.