Şimdi Ara

yamaha rx v775 yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yamaha rx v775 amfi var televizyonda lg 55lb670 var kendinden uydulu benim istedigim tvnin sesini ses sisteminden duymak istiyorum hdmı baglı şuan ama bi türlü sesi ses sistemlerinden verdiremedim acaba nasıl verdirebilirim nasıl baglantı yaptılarak sesi alabilirim tvnin menüsünde sesi hdmı ve optikden ver secenekleri var seciyom ama gene olmuyor

• quazar35 Q kullanıcısına yanıt
    merhaba hocam arc olayı var mı tv de ? optik kablo ile alabilirsin
  • arc derken arkasında optıcal diye bi giriş var
  • quazar35 Q kullanıcısına yanıt
    hocam tv için söylemiştim
  • bahsetmiş oldugun arc olayını anlamadım optik kablo degilde hdımden takıp kurmak istedim çünkü tv ayarlarına girdigimde ses menüsünde ses çıkışı menüsü var tv hoparlörü ve hdım optık diye bunu sectigimdede ses falan cıkmıyor yamahada 2 hdım out çıkışı var 5 tande hdım var yamahadan bi ayarmı gerekli setupdan
  • Arc özelligi mevcut tvde ama hdim bagladikmi olmuyor tvden ses cıkışınıda tvden ayarladigimdada yok amfiden ayarmi gerekiyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam lb serisi yeni seri bendeki lg lw serisinde kaynaklara girince ayarlardan home thheater seciyosun ses icin.. bir diğer konuda butun hdmi girtişleri arc desteklemeybilir hhdmi değiştirerekde deneybilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yamaha AX-870 mı Denon PMA-1060
    14 yıl önce açıldı
    Denon PMA720 vs Yamaha As500
    11 yıl önce açıldı
    Hifiman HE400SE DAC/Amp Önerisi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.