Şimdi Ara

YAMAHA RXV 461 A/V SURROUND RECEIVER ve RXV İLE UYUMLU SPEAKERS (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • slm jannavori kardeşim tabiki sürebilirsin 557 ile ama yüklenemezsin 777 ve takımının en az karşılığı rx-v 661 olmalıdır unutma 777 ler çok wat emiyor
  • JBL E90 a Yamaha 461 yakışır mı arkadaşlar?
    ya da şöyle sorayım Yamaha 461 e JBL E90 nasıl gider?
  • slm yine olmaz sen hep büyük hop leri ve küçük amfileri seçiyorsun 461 e e 90 olmaz
  • Anlıyorum. Diyelim ki 100 kademelik bir ses ayarı var. Evimde bu 225Wattlık kolonlarla sanırım en fazla 10 kademe açabilirim, değil mi? Yani bu 0 ile 10 kademe volume aralığında dinleyebileceğim ses kalitesi tatmin eder mi? Bu kolonları güçlü ses değil de tok bir ses için yani gürültüsüz ve kaliteli film seyretmek için almak istiyorum.

Bunun dışında, diyelimki 461 den vazgeçtik. O halde hangi anfi daha iyi gider?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joyberk -- 29 Şubat 2008; 17:30:41 >
  • teşekkürler Spidr yanıtın için

anladığım kadarıyla çok da olmaz ama istersen alabilirsin diyorsun

ben NS 777 leri boyu posu siyah rengi için çok sevdim

benim 557 için benzer görsel özellikde olan daha uymlu olacağını düşündüğünüz başka hoporlörler neler olabilir

Teşekkürler
  • evet 461 e ne olur mesela????
  • slm arkadaşlar habire wharfedale serilerini bizlere tavsiye ediyorsun başka marka ile süremezmiyiz diye kafanızda sorular oluştuğunu tahmin ediyorum ama bu fiyat aralığında ve bu kadar başarılı inanın başka markalarda yok benim elimde quadral-yamaha-wharfedale-jamo-jbl-acoustic energy-dantax gibi markalar mevcut ama dediğim gibi aynı sesleri almak için rakkamlar çok yukarılarda jannavori rx-v 557 için wharfedale 8.4 ve serisi joyberk senin soruna gelince amaç kısık seste bile detayları almak önemli olan bu yani söylendiği gibi değil amfi değerlerine ne kadar yakın bir hop. alırsan o kadar iyi uyum sağlıyor atıyorum mesela amfi 120 w kolon 180 w bu bence doğru değil kolonu daha aşağılara çekersen sonuç çok daha iyi oluyor yani kısaca amfi den 20- 30 w. fazla hop takman gerekir 30 w tan yukarılara çıkmaya başladığında amfinin zorlanması netliği ve detaylarıda götürüyor tabiki kısık seste 461 den diyelimki vaz geçtik diyorsun kolon hangisi olacak jbl e 90 ve takımı için soruyorsan en azı yamaha rx-v 661 en iyisi rx-v 861 mükemmel uyum sağlar yavuz azgın senin soruna gelince rx-v 461 wharfedale 2-40 veya 8.4 serisi hop.kullanabilirsin

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.