Şimdi Ara

YAMAHA RXV 461 A/V SURROUND RECEIVER ve RXV İLE UYUMLU SPEAKERS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

HI-FI ve ev sinema sistemleriyle ilgili forumda baya bi dolaştım, 2500 ytl ye çıkacak kadar param var, özellikle müzik ve ev sinema için bir sistem yaratmak istiyorum. İlk olarak kendime 2 gün önce YAMAHA DVD S661 DVD PLAYER aldım, şimdide bununla uyumlu YAMAHA RXV 461 A/V SURROUND RECEIVER
    veya RXV 361 almak istiyorum arada 200 avroluk bir fark var. ancak bu receivere uyumlu hoparlör sistemini bulamadım mutlaka vardır ama ben bu konuda teknik yönden yetersizim. Hoparlör sistemi derken ön çiftler sadece geri kalanları ise para oldukça alacağım.

Aşağıda belirteceğim hoparlör takımları içinde optimum faydayı sağlayıcak olanları belirtirseniz veya sizin önerecekleriniz olursa çok memnun kalırım. Oda büyüklüğü 30 metrekareye yakın, ayrıca ben speaker lardan hani bir şarkı çalar ve o şarkı içinde bir çok entrümental kullanılır ama bazıları duyulmaz ben en ince ayrıntısına kadar duymak istiyorum.

YAMAHA NS 555
    YAMAHA NS 9502
    YAMAHA NS 9002
    yamaha ns 8900
    WHARFEDALE DIAMOND 9.5
    QUADRAL QUINTAS 600
    MISSION E52
    KLIPSCH RF-52
    KLIPSCH F-2
    Klipsch RF-10 Hoparlör

Yukarıda yazdığım ürünler 1000 ytl'yi geçmiyor bunlar içinde YAMAHA RXV 461 A/V SURROUND RECEIVER veya RXV 361 ile uyumlu çalışacaklar hangileridir?

Saygılarımla

• selamlar benim fikrim recever alırken en iyi seçimi yapmak bütçen yetiyorsa bence yamaha 661 al olmadı 461 ama sen eğer müzikte iyi dinlemke istiyorum diyorsan bence 361 düşme kolonlara güçsüz kalacağı aşikar yani asıl mesele amfi çünkü lolonlarını sürekli yükselte bilirsin ama amfi kolay yükseltilmiyor dediğim gibi bence 661 ama olmaz diyorsan 461 başka seçenekte bakma pop ve rock dinliyorsan yamaha yeterlidir ama bence onkyo 504 604 de bi göz at derim onkyo da bu konuda başı çeken markalardandır
    kolon konusuna gelince front olarak kullanıcağın için klipsch f-2 ve rf-10 direk çıkar ama rf-52 çok iyi bir seçim olabilir parlak tiss ler ve küçük ama etkili bass lar hemen hemen her türlü müziğe uyar qadral lar bence bırak kalsın düşünme hiç tabi bunlar benim görüşüm kötü deyiller ama yamaha la uyumlu olmadıklarını düşünüyorum wharfedale en iyi fiyat performans kabini parasını fazlasıyla hak ediyor kadife gibi bass ları oranlı mid ve tiss dengesine sahip 661 alırsan 9.6 düşünebilirsin 750 ytl ye bulabileceğin bi kaç yer biliyorum ama yamah amfin en çok ns serisi kendi kabinleriyle uyumlu çalışır tiss konusunda biraz eksiklerdir ama oda zevk meselesi özelliklerine göre istediğini tercih et dinleme şansın varsa dinle ama ben olsam 661 9.6 yada rf-52 alırdım şimdiden hayırlı olsun

• merhaba.

wharfedale 9.6 ları nerede 750 YTL ye bulabileceğim konusunda PM veya mail (siyahbeyazh8@gmail.com) atarmısınız.

tşk.
  • 361'in stereo performansı açısından 661'den bir eksiği yok kusura bakmayın ama bu gerçek denedim bizzat test ettim ve gördüm.ayrıca kendi kullandığım hop setinde ikisinide denedim 361 de ortalama volume -35 de müzik dinlerken 661'de -25 lere kadar sesi açtım anca yetti ne olduğunu bende anlamadım ama üst model olması iyi olduğu anlamı taşımıyor (teknik özellikleri hariç)malesef bende büyük ümitlerle almıştım ama malesef hem beni tatmin etmemesi hemde bazı olaylardan dolayı ertesi gün sattım.
    quote:

Orjinalden alıntı: cece35

selamlar benim fikrim recever alırken en iyi seçimi yapmak bütçen yetiyorsa bence yamaha 661 al olmadı 461 ama sen eğer müzikte iyi dinlemke istiyorum diyorsan bence 361 düşme kolonlara güçsüz kalacağı aşikar yani asıl mesele amfi çünkü lolonlarını sürekli yükselte bilirsin ama amfi kolay yükseltilmiyor dediğim gibi bence 661 ama olmaz diyorsan 461 başka seçenekte bakma pop ve rock dinliyorsan yamaha yeterlidir ama bence onkyo 504 604 de bi göz at derim onkyo da bu konuda başı çeken markalardandır
    kolon konusuna gelince front olarak kullanıcağın için klipsch f-2 ve rf-10 direk çıkar ama rf-52 çok iyi bir seçim olabilir parlak tiss ler ve küçük ama etkili bass lar hemen hemen her türlü müziğe uyar qadral lar bence bırak kalsın düşünme hiç tabi bunlar benim görüşüm kötü deyiller ama yamaha la uyumlu olmadıklarını düşünüyorum wharfedale en iyi fiyat performans kabini parasını fazlasıyla hak ediyor kadife gibi bass ları oranlı mid ve tiss dengesine sahip 661 alırsan 9.6 düşünebilirsin 750 ytl ye bulabileceğin bi kaç yer biliyorum ama yamah amfin en çok ns serisi kendi kabinleriyle uyumlu çalışır tiss konusunda biraz eksiklerdir ama oda zevk meselesi özelliklerine göre istediğini tercih et dinleme şansın varsa dinle ama ben olsam 661 9.6 yada rf-52 alırdım şimdiden hayırlı olsun

• 361 9.6ları sürmekte çok yetersiz kalmıştı kendi dinlememde, bence 361 için 9.5 çok daha iyi bir seçim olabilir diye düşünüyorum.

Ses artması çok relativ bir konu Sefalenk, her amfinin ses ayarı bir alt modele göre farklı kalibre ediliyor. Ben kendi 875imi 45in altında(absolute) hiç dinlemiyorum 55 altında nadiren dinliyorum. Bazı filmlerde 75lere kadar açtığım oluyor.

Amfi katı zaten standard bir katsayı ile sürülüyor, volume knobu benim bildiğim kadarıyla çıkış katını değil processorden çıkan genliği ayarlıyor. Çıkan sinyal hep aynı oranda yükseltmeye uğruyor.

Ses seviyesi dışında başka bir sıkıntısı varmıydı 661in?
  • benim 661 almak istememdeki en büyük etken stereo performansının daha iyi olabileceğiydi ama malesef beni memnun etmedi özellikle hoporlördeki bass vuruşlerında acaip bir sertlik ve akabinde sanki tenekeye vuruyolarmış hissi verdi bana aynı hop setinde hem 661 hemde 361 denedim 361 den daha mutlu etti beni dediğim gibi teknik özellikleri bu işin içerisine katmıyorum en sevdiğim özelliği ise 2.0 kanallı filmleri dolby prolojic ııx özlliği sayesinde 5.1 filme çok yakın performans sergilemesiydi.onun dışında pek inceleme fırsatım olmadı açıkcası.
    quote:

Orjinalden alıntı: Daneel

361 9.6ları sürmekte çok yetersiz kalmıştı kendi dinlememde, bence 361 için 9.5 çok daha iyi bir seçim olabilir diye düşünüyorum.

Ses artması çok relativ bir konu Sefalenk, her amfinin ses ayarı bir alt modele göre farklı kalibre ediliyor. Ben kendi 875imi 45in altında(absolute) hiç dinlemiyorum 55 altında nadiren dinliyorum. Bazı filmlerde 75lere kadar açtığım oluyor.

Amfi katı zaten standard bir katsayı ile sürülüyor, volume knobu benim bildiğim kadarıyla çıkış katını değil processorden çıkan genliği ayarlıyor. Çıkan sinyal hep aynı oranda yükseltmeye uğruyor.

Ses seviyesi dışında başka bir sıkıntısı varmıydı 661in?

• sana ben kaşınma diyordum ama kaşındın 1200ES istedin olmadı, sevmedin 661. sağlık olsun dert değil ne ki alt tarafı amfi. bu arada 361 serisi stk çıkışlı amplidir stereo çalışma şeklini severim.enteresan dedirtecek şekilde başarılı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu konuda haklısın cantan zaten sirkeciye giderken sony 1200es mutlaka alıcam diyodum ama malesef orda ufak bir dinleti ile bu fikrimden vazgeçip aynı fiyatt olması avantajıyla 661 almıştım malesef benim için hayal kırıklığı olmuştu neyse eyer sony 1200es dinlemeseydim 661 alıp denemeseydim hep içimden keşke onları alsaydım diye iç geçirecektim iyiki deneme yanılma yoluyla bu işi hallettik ve azda olsa maddi açıdan kaybım olsada yinede iyi oldu çünkü şimdi 361 daha çok sevmeye başladım.
    quote:

Orjinalden alıntı: the_cantan

sana ben kaşınma diyordum ama kaşındın 1200ES istedin olmadı, sevmedin 661. sağlık olsun dert değil ne ki alt tarafı amfi. bu arada 361 serisi stk çıkışlı amplidir stereo çalışma şeklini severim.enteresan dedirtecek şekilde başarılı.

• selamlar sefalenk kardeş yorumunuzu şimdi okudum benim 461 yada 661 konusundaki ısrarım tamamen wharfedale yada klipsch leri beslemesi açısındandı zaten bunuda yazdıda belirttim üsteliyerek ama görmedin sanırım neyse olabilir ben 661 hem hdmı hemde daha güçlü çıkışları olduğu için önerdim yineleyim ve bu arada bende izmir de yaptığı dinletilerde 361performansını hiç beğenmemiştim 661 e göre farklı bir karakteristiğe sahip olduğu kesin ama bana göre çok canısız ve sönük kaldılar tabiki bu kullandığımız kolonlardanda olabilir rf-62 ile sürmüştük ben sadece kendi görüşümü yazdım model meraklısı değilim senin görüşünede saygı duyarım her zaman kendi görüşümede saygı duyulmasını isterim sevgiler
  • mrb zaten herkeste kulak zevki farklıdır kardeş ben sadece kendi kullandığım hop setinde ikisinide denedim şuanda satmış olduğum arkadaşada benim hoparlörlerden aldık açıkcası ben sadece 661 srereo performansını beyenmedim zaten alma nedenimde 661 daha iyi olabilecegiydi dediğimiz gibi kulak zevki işte ayrıca merak ettiğim 361 100*5 watt 661 ise 7*90 watt şimdi 661 sadece toplam watt olarak daha yüksek oysa kanal başına düşen watt 361 daha yüksek bu nasıl oluyor onuda anlamadım 661 de 5.1 kanal kullandığımız zaman o diyer iki kanalın gücüdemi ekleniyo bir anlatırmısınız.?
    quote:

selamlar sefalenk kardeş yorumunuzu şimdi okudum benim 461 yada 661 konusundaki ısrarım tamamen wharfedale yada klipsch leri beslemesi açısındandı zaten bunuda yazdıda belirttim üsteliyerek ama görmedin sanırım neyse olabilir ben 661 hem hdmı hemde daha güçlü çıkışları olduğu için önerdim yineleyim ve bu arada bende izmir de yaptığı dinletilerde 361performansını hiç beğenmemiştim 661 e göre farklı bir karakteristiğe sahip olduğu kesin ama bana göre çok canısız ve sönük kaldılar tabiki bu kullandığımız kolonlardanda olabilir rf-62 ile sürmüştük ben sadece kendi görüşümü yazdım model meraklısı değilim senin görüşünede saygı duyarım her zaman kendi görüşümede saygı duyulmasını isterim sevgiler

• senin dediğin değerler benim bildiğim kadarıyla 8 ohm da ve 20hz 20khz değerleri yani kısıtlanmış öz değer gibi diyebilirim aynı değerlerde karşılaştırırdak 661 6ohm da 140 rms değer belirtiyor yani 361 le aynı ölçümlere tabi tutulduğunda fark buradan çıkıyor zaten amfi üst seviyelere çıktıkça daha ince ayarlarla yapılmış daha belirleyici özellikteki değerleri yapıyorlar sen dedin diye dün tekrar gidip başka kolonlarla dinledim evet dediğini şimdi anladım kusura bakma haklıymışsın qadral 500lerde daha iyi çaldı 361 ordaki herkez de şaşırdı açıkçası ama bunun 361 alt frekens larda fazla zorlamamasının ve de değerinin düşük olmasından kabinlerin daha rahat çalıştığını söylediler büyük front larla stereoda 661 daha küçük watt lı frontlarla 361 haklıymışsın tam senin dediğin sesi duydum tahta gibi çaldılar 661 de streoda ama fazla güçlü olduğu ve alt frekanslarda zorladığı içinmiş büyük hacimli kabinlerde tartışılmaz iyidi bunuda senin sayende öğrenmiş olduk sağol sefalenk kardeş saygılar

• Yamaha 459 ile olması lazım, Rf62 dinlemiştik hakikaten kulaklarıma inanamadm, forumdaki bu kadar arkadaş yanılıyor olamaz mutlaka bu amfi ile bu kolonlar gercekten cok uyumsuz kaldı, vokaller inanılmaz derecede tize kaymıştı basslarda en ufak bir derinlik yoktu. 361 ile 9.6 dinlemistim mesela gercekten wooferları sürmekte çok yetersiz kalmıştı 361, ama bu çok başka bir şeydi.

Klipschler sert hoparlörler, sert karakterli ve kuvvetli Yamaha ile sürülünce problem olabilir.

Kuvvetli Onkyolar ile Definitive/klipsch, kuvvetli Yamahalar ile Wharfedale 9lar sanki daha iyi bir seçim gibi geliyor bana.

Ben 875 ile 4 9.6 bir 9cm sürüyorum ve istediğim orta ses cevabını almak için tone controlden +6 seviyelerine getirmek zorunda kaldım front ve surround bassları.

Su anda all channel stereo performansından memnunum. %70 muzik %30 sinema olarak kullanıyorum.

BU arada ben Neural THX5.1 ile seyrediyorum digiturk yayınlarını gerçekten çok iyi bir dağılım sağlıyor, PLII ve Neolardan daha dolu bir ses veriyor.

Onkyo 705 hem THX filtreleriyle dağıtım ihtiyaçlarınıza hem yumuşak bas karakteristikleri ile kolonlarınıza daha uygun bir alternatif olabilir.

• Selam,

US Blaster 4000 hoparlor seti için ne düşünüyorsunuz? Dün bu sistemi dinledim. gayet sesi güzeldi. müzik ve sözler dağılmıyordu stereo da. sanırım ev sinemasında da gayet başarılı olabilir.
    www.usblaster.com dan detaylarını görebilirsiniz.

Eğer önerirseniz bunu yakın takibe almak istiyorum. Hala daha nasıl bir sistem alacağıma karar veremedim. ya iyi bir sistem alıp çoook uzun yıl onu kullanacam yada çok basit 500-600 ytl ye all-in-one alıcam.

tşk.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gaziemir

Selam,

US Blaster 4000 hoparlor seti için ne düşünüyorsunuz? Dün bu sistemi dinledim. gayet sesi güzeldi. müzik ve sözler dağılmıyordu stereo da. sanırım ev sinemasında da gayet başarılı olabilir.
    www.usblaster.com dan detaylarını görebilirsiniz.

Eğer önerirseniz bunu yakın takibe almak istiyorum. Hala daha nasıl bir sistem alacağıma karar veremedim. ya iyi bir sistem alıp çoook uzun yıl onu kullanacam yada çok basit 500-600 ytl ye all-in-one alıcam.

tşk.

US Blaster ın ev için ürettiği hop. lerine baktımda 89db üzeri ürünü az :) bide 4 ohm da çalışıyolar genelde ne saçma bişi bu. Valla ürünleri dinlemedim ama teknik verileri pek parlak degil. Ampliye hem yüklenip hemde 89db ses üretmesi ne derece bir ürün olduğunu gösteriyo gibi.

8 ohm ve 90db üzeri ses üreten ürünleride var ama sizin baktığınız ürün o degil :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oronra -- 17 Şubat 2008; 16:33:58 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Oronra

US Blaster ın ev için ürettiği hop. lerine baktımda 89db üzeri ürünü az :) bide 4 ohm da çalışıyolar genelde ne saçma bişi bu.
    8 ohm ve 90db üzeri ses üreten ürünleride var ama sizin baktığınız ürün o degil :)

Üstad merhaba,
    bu konuları pek anlamam. usblaster sayfasına baktığımda aşağıdaki özellikler yazıyordu. Şimdi bu 8 Ohm değil mi? güç olarak 2 hoparlorun toplam değerini vermişler sanırım. satıcıda böyle söylemişti. sizce empedans değeri olarak da ikisinin toplamını mı vermişlerdir?
    birde teknik veri olarak dikkat etmem gereken şeyler nelerdir? hangi değerler kabul görür ve üzerlerinde yazan omaj, güç ve frekans değerleri gerçek değerler midir? Hani alırsek eğer ne aldığımızı bilerek alalım. kandırmasınlar bizi
    tşk.

Power; 300 Watt
    Freq. Response Front; 38 Hz-22kHz
    Crossover Freq. ; 2500 ⁄ 3500 Hz
    Sensitivity; 89 dB
    Impendance; 8 Ohm
    Dimensions; 101x21x31 cm
    Driver; 3 Way Drav Fig.
    Woofer; two 6.5 inch (165mm) woofer FPC CON for low frequencies
    Midrange; One 6.5 inch (165mm) Mid-Driver FPC Con for mid
    Tweeter; 1 inch (25mm) silk SCOS dome
    Weight; 7.8 Kg (18Lbs) each

• Bu konuda kimse birşey söylemeyecek mi?
    Hoparlor alırken dinleti dışında teknik veri olarak nelere dikkat edeceğiz?
    gücü, db si, frekans aralığı, omajı gibi veriler ne olmalıdır?

bu arada quadral quantis 500 black set 535 ytl ye buldum. fiyat iyimdir ki?

saygılar.

quote:

Orjinalden alıntı: gaziemir

Üstad merhaba,
    bu konuları pek anlamam. usblaster sayfasına baktığımda aşağıdaki özellikler yazıyordu. Şimdi bu 8 Ohm değil mi? güç olarak 2 hoparlorun toplam değerini vermişler sanırım. satıcıda böyle söylemişti. sizce empedans değeri olarak da ikisinin toplamını mı vermişlerdir?
    birde teknik veri olarak dikkat etmem gereken şeyler nelerdir? hangi değerler kabul görür ve üzerlerinde yazan omaj, güç ve frekans değerleri gerçek değerler midir? Hani alırsek eğer ne aldığımızı bilerek alalım. kandırmasınlar bizi
    tşk.

Power; 300 Watt
    Freq. Response Front; 38 Hz-22kHz
    Crossover Freq. ; 2500 ⁄ 3500 Hz
    Sensitivity; 89 dB
    Impendance; 8 Ohm
    Dimensions; 101x21x31 cm
    Driver; 3 Way Drav Fig.
    Woofer; two 6.5 inch (165mm) woofer FPC CON for low frequencies
    Midrange; One 6.5 inch (165mm) Mid-Driver FPC Con for mid
    Tweeter; 1 inch (25mm) silk SCOS dome
    Weight; 7.8 Kg (18Lbs) each

• dostum o yazdığın değerler tek hoparlöre ait değer,toplama çıkarma yok yani,hoparlör alırken hoarlörünün watt değeri ile amfinin kanal başı watt değeri uyumlu olsun,mesala hoparlör 8 ohm 300 watt ise amfi 8 ohmda 300 wattın altında değer vermelidir.amfinin kaç ohmda kaç watt ürettiği klavuzlarında yazar.
    hoparlör mümkün olduğunca alt frekansa inip yüksek frekanslara çıkabilmelidir ,ama yine de subwoofer a ihtiyac oluyor iyi bir bass için.tabi bunların yanında kaliteli maddelerden yapılmış olması gerekir,bunlardan sonra senin amfinle uyumu kalmıştır,her hoparlör değişik kaynaklarla değişik sesler çıkarır.tabi hepsinden önce nasıl bir ses aradığına karar vermen lazım.
  • Saolasın snoopdogg
    Belirttiğin noktalara dikkat edeceğim.

Saygılar.
  • quote:

senin dediğin değerler benim bildiğim kadarıyla 8 ohm da ve 20hz 20khz değerleri yani kısıtlanmış öz değer gibi diyebilirim aynı değerlerde karşılaştırırdak 661 6ohm da 140 rms değer belirtiyor yani 361 le aynı ölçümlere tabi tutulduğunda fark buradan çıkıyor zaten amfi üst seviyelere çıktıkça daha ince ayarlarla yapılmış daha belirleyici özellikteki değerleri yapıyorlar sen dedin diye dün tekrar gidip başka kolonlarla dinledim evet dediğini şimdi anladım kusura bakma haklıymışsın qadral 500lerde daha iyi çaldı 361 ordaki herkez de şaşırdı açıkçası ama bunun 361 alt frekens larda fazla zorlamamasının ve de değerinin düşük olmasından kabinlerin daha rahat çalıştığını söylediler büyük front larla stereoda 661 daha küçük watt lı frontlarla 361 haklıymışsın tam senin dediğin sesi duydum tahta gibi çaldılar 661 de streoda ama fazla güçlü olduğu ve alt frekanslarda zorladığı içinmiş büyük hacimli kabinlerde tartışılmaz iyidi bunuda senin sayende öğrenmiş olduk sağol sefalenk kardeş saygılar

Bu mesajdan ben bir şey anlayamadım ama
    koyu kısma aldığım yer saçma sapan bir açıklama.
    guadral 500 ve yamaha rx-v3XX serisi tencere kapak birbirine uyarlar.normal kapasitelri ile biribirlerine uygun. yamaha rx-v361 ın muadili onkyo tx-sr304 aklınız da bulunsun.diğeri philips marantz işbirliğinde marantz sr4000 olan philipsfr-975, 995 dir.tercihim philips olur.

her ne ise topik dallanmış budaklanmamış.

quote:

Orjinalden alıntı: Daneel

Yamaha 459 ile olması lazım, Rf62 dinlemiştik hakikaten kulaklarıma inanamadm, forumdaki bu kadar arkadaş yanılıyor olamaz mutlaka bu amfi ile bu kolonlar gercekten cok uyumsuz kaldı, vokaller inanılmaz derecede tize kaymıştı basslarda en ufak bir derinlik yoktu. 361 ile 9.6 dinlemistim mesela gercekten wooferları sürmekte çok yetersiz kalmıştı 361, ama bu çok başka bir şeydi.

Klipschler sert hoparlörler, sert karakterli ve kuvvetli Yamaha ile sürülünce problem olabilir.

Kuvvetli Onkyolar ile Definitive/klipsch, kuvvetli Yamahalar ile Wharfedale 9lar sanki daha iyi bir seçim gibi geliyor bana.

Ben 875 ile 4 9.6 bir 9cm sürüyorum ve istediğim orta ses cevabını almak için tone controlden +6 seviyelerine getirmek zorunda kaldım front ve surround bassları.

Su anda all channel stereo performansından memnunum. %70 muzik %30 sinema olarak kullanıyorum.

BU arada ben Neural THX5.1 ile seyrediyorum digiturk yayınlarını gerçekten çok iyi bir dağılım sağlıyor, PLII ve Neolardan daha dolu bir ses veriyor.

Onkyo 705 hem THX filtreleriyle dağıtım ihtiyaçlarınıza hem yumuşak bas karakteristikleri ile kolonlarınıza daha uygun bir alternatif olabilir.

hakikaten güzel mesaj.hakikaten. ve önemle belirtirim yüz kere yazdık klipsch ile salgırgan yamaha ampliyi kullanırsanız dayak yemişe dönebilirsiniz.ve benim tavsiyem onkyo 600, 700serisi ve üstü onkyo ile kliopsch rf-3 gibi kolon birlikteliğidir.

• selam Arkadaşlar

ben bir şeyi anlamıyorum
    361 461 6... vs

bunlar için speaker farklı olurmuş gibi algılanıyor, bunların kanal sayısı ve bazı yeni teknoliji ile uyumu farlı
    her birinin tek kanalı aynı güçte aşağı yukarı ve 4611 de iyi performansı olan bir speaker in 361 de farklı davranması mümkündeğil güç yönünden, gücü yetmez yakar diyenler bile çıkıyor şaşırıyorum.

ancak ben speakerleri marka olarak tanımıyorum

neden yamahaya yamaha speaker önerilmiyor

bende RX_V 557 var ve NS 777, NS 444 ve NS333 almak istiyorum, onları çok sevdim
    olmaz diyen arkadaşım var mı bilgilendirirseniz sevinirim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.