< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ortakatro -- 13 Nisan 2016; 23:15:03 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ortakatro -- 13 Nisan 2016; 23:15:03 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ortakatro -- 29 Aralık 2016; 15:25:1 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
hangi yağ kullanılır bilen varmı? hangi yağı kullanmalıyız. tam sentetikmi, yarı sentetikmi, marka modelde verirseniz sevinirim. motulun sitesinde tam sentetik bir yağ önermiş . |
Yağı hep yetkili servisten temin ediyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
bu yağ tam sentetik mi yoksa yarı sentetik mi bilgin var mı?, varilde oluyor onların yağları ,kaba doldurup mu veriyorlar. 27.12.2024 tarihi itibari ile sadece yağ değişimine 5000tl verdim. çok fazla, artık yağ değişimini, filtreleri kendim değiştireceğim, tork anahtarı ne malzeme gerekiyorsa tedarik edip, varyatör bakımına kadar kendim yapacağım, sokakan toplamıyoruz parayı, servis ücretleri yamahada çok pahalı. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abraxsas -- 29 Aralık 2024; 23:51:27 > |