Şimdi Ara

yamaha x city veya sym GTS 250 i evo kararsız kaldım ..!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
5.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar daha önce belkide konu açılmıştı fakat yarım saattir ara ara bulamadım.iki motor arasında kararsız kaldım fiyatlar aşağı yukarı aynı ..
    ikisi arasında hangisini tercih edersiniz ? artı ve eksileri nelerdir , görüşlerinizi paylaşırsanız memnun olurum.

• Yamahanın parçaları pahalı
    Sym saglam ve parcalarida ucuz yakitida gidiside guzel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ikisininde pazar payı yuksek ve ıkısınınde ederi gideri aynı asagı yukarı. Benım ıcın terazı yamahadan yana
  • malzeme kalitesi olarak ikiside kafa kafaya mı? birde koltuk altı bagaj hacmi hangisinin daha iyidir .geçenlerde xcity inceleme imkanım oldu ikinci kask için yeterl hacim yok sym içinde durum aynımı?
  • yamaha tabi ki..valla sym için tamirciler iyi şeyler anlatmiyor...iyi de olsa karşisinda yamaha var...
  • yorumlar için sağolun arkadaşlar tercihim yamaha dan yana olacak gibi gözüküyor.Geçenlerde gene sorup soruştururken birkaç kişi 2. el burgman 400 al dedi .. genelde xcity fiyatıyla eşdeğer 2006-2007 model aralığı var .. bana mantıklı gelmedi sıfır almak varken 5-6 yıllık motor almak ?
  • Neden YAMAHA?
    Yamaha parçaları ucuz denemez fakat yaygın servis ağı ve Japon malı olması nedeniyle tercih edilebilir
    Neden SYM?
    Kymco ve SYM pazarde en iyi ve kaliteli scooterleri üretiyor. Yedek parça sıkıntısı çekmezsin ararsın Motoran'ı getirtirsin.Kore malıdır.

Benim tercihim bu iki seçim arasında YAMAHA'dan olurdu. Genç bir tasarım GTS 250i tercih edilebilir mi tabikide gönül rahatlığıyla alınabilir

Teşekkürler. Fazla bilgi için PM at yardımcı olurum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Janeiro

Neden YAMAHA?
    Yamaha parçaları ucuz denemez fakat yaygın servis ağı ve Japon malı olması nedeniyle tercih edilebilir
    Neden SYM?
    Kymco ve SYM pazarde en iyi ve kaliteli scooterleri üretiyor. Yedek parça sıkıntısı çekmezsin ararsın Motoran'ı getirtirsin.Kore malıdır.

Benim tercihim bu iki seçim arasında YAMAHA'dan olurdu. Genç bir tasarım GTS 250i tercih edilebilir mi tabikide gönül rahatlığıyla alınabilir

Teşekkürler. Fazla bilgi için PM at yardımcı olurum

yorum için teşekkürler. satın alma aşamasında ve sonrasında sormak istediklerim var onlar için pm atabilirim sağolun :)
  • motorsiklet tamircisi bir arkadaşım var "ben onu bunu bilmem" diyor "4 motor markası var honda,suzuk,yamaha,kawasaki" ...elçiye zeval olmaz
  • Tamirci olmaya gerek yok zaten o dört markayı bilmeyen adam yoktur dünyada onu bunu pek bilmediği belli yani arkadaşın :)

sym nin sürüş konforu biraz daha iyi x city e göre. Bana kalırsa parça maliyeti, bulunduğunuz yerde hangisinin servis ağı daha yaygın gibi unsurlar daha etkili olur seçimde.
  • istanbulda yaşıyorum sıkıntı olacağını sanmam hatta yamaha servis ve parça satışı yapan yeride yakınımdaymış araştırınca öğrendim :) sym de uzak olsa ne olur. kararımı verdim yamaha almak daha makul gözüküyor marka değeri ağır basıyor.sym modelide arkadasların dediğine göre kötü bir ürün değil hatta görünüş olarak o daha oturaklı duruyor...
  • Peki bu seferde ben sorayim; nicin xmax 250 dusunmuyorsunuz?

• Bunlara ek olarak Piaggio Xevo da değerlendirilebilir,

Benim tercihim hem parçası ucuz hemde sıfırı 8.500 civarı olduğu için SYM olurdu,
    Mat siyahı özellikle süper
  • Mat siyah Evo alinir keyfine bakilir

• quote:

Orijinalden alıntı: +24edition

Mat siyah Evo alinir keyfine bakilir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.