Şimdi Ara

Yamaha XVS950A Alınacak! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bizim konuyu okuyup gaza geliyolar heralde:)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hayalet15 H kullanıcısına yanıt
    Her motor aldığımda ölene kadar kullanacakmis gibi aldım öyle bakarak bindim ve hiç birisi sonuncu olmadi.

75bg nerede 50bg nerede... Virajda Tork bir yere kadar..

Yolda T-max'in ivir zivir motorcunun oyuncağı haline gelecek değilim. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 11 Ekim 2019; 18:58:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AIRBOSS

Her motor aldığımda ölene kadar kullanacakmis gibi aldım öyle bakarak bindim ve hiç birisi sonuncu olmadi.

75bg nerede 50bg nerede... Virajda Tork bir yere kadar..

Yolda T-max'in ivir zivir motorcunun oyuncağı haline gelecek değilim. :)
    Ben hız sevmiyorum yahu, yol tabanlarımın altında kaysın gitsin. Beni geçebilir, "tokatlayabilirler" hiç önemli değil.
    Bakalım, belki de dediğin gibi olacak.
  • hayalet15 H kullanıcısına yanıt
    Yok ben de hız sevmiyorum, tehlikeden kaçmak için lazım oluyor malum ülkemizde trafik kültürü kaçan kurtuluyor.. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sahibinden'e 50.000 TL'ye koymuştu yaz ayında (Özellikle belirtiyorum yaz ayını(motosiklet yaz aylarında biraz daha pahalıdır)), satılmadı. Çünkü o zaman da fazla fiyat çekilmişti, özel plaka açıklaması vardı ve YMH plaka kimsenin umrunda değil. Şimdi 55.000 TL'ye koymuş :) Keyfi koymuş olabilir, değerini görmek için koymuş olabilir ya da ciddidir bilemem; Beşiktaş da kendini bilmezin biri 55.000 TL'ye koydu diye olay buralara kadar geldi (4 tane oldu), alıcıları zor durumda bırakmak ahlaksızlıktır. Bu ne etik bir davranış ne de insanlık, dolandırıcılık ve soygunculuk. Sorsan "serbest piyasa" diyecekler :)

Buraya yazıyorum mecburen, çünkü insan içinden atmak istiyor ve birileri okusun, duysun istiyor. Ayıptır, insaf yahu; kim bilir kaç para verdiniz, üstüne ne kadar ekliyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayalet15 -- 21 Ekim 2019; 16:50:24 >
  • 1300'ler daha uygun şu an
  • fifa_05 kullanıcısına yanıt
    2016 1300A'lar ortalama km'deler 50.000-55.000 TL aralığında :) 950A satanlar ciddi manada çıldırmış
  • Yamaha XVS950A Alınacak!

Şunu da artık buraya bırakma vakti gelmiştir. Satın alacağınız kişiyi iyi seçin, paragöz 55.000 TL'cilere yanaşmayın.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.