Şimdi Ara

'YAMAHA YBR 125 ESD-HONDA CBF 150-MONDİAL 150 MC-X'SİZCE HANGİSİ??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
14.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: denfekolte98

kardes keske bıraz paran oslaydı o zaman sana oneerecegım tek motor KTM 125 DUKE olurdu, hem hafıf hemde beygırı onlardan cok daha fazla

KTM ler öyle yeni kullanıcıya önerilecek motorlar değiller
    (duke 125 hiç binmedim bilemiyorum ama genelleme olarak şunları yazabilirim)

gaz tepkileri yüksek agresif motorlar üretir KTM
    seleleri rahatsızdır (reklamlarına bakarsanız oturan adam zor görürsünüz )
    parça fiyatları yüksektir (aracın kendisi sorunsuzdur ama kullanan adam acemi ise sorun çıkarır elbet)
    üstte yazdığım nedenlerle alması zor satması zor motorlardır

• cbf 150 tek gecerim benimde vardi bir zamanlar hepsini kullandim ama hic birisi cbf nin yanindan bile gecemez..
  • Cbf ... Akar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: linkin_park20

cbf 150 yağ eksiltiyor mu?

Bende bi süre kullandım CBF150

Sattığımda 10.000 km'ye yakındı. Dolayısıyla o zamana kadar yağ eksiltme yaşamamıştım. Genelde 20-30.000km arası başlıyor diyor kullananlar.

Cbf150, YBR125'e göre narin bir motor. Fazla zorlamaya gelmiyor. Motor aksamı YBR125 kadar sağlam değil. YBR125 ile motor açmadan 100.000km deviren çok kişi gördüm ama CBF150 ile bunu yapabilen hiç görmedim mesela.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan sg

BİRAZ BAŞINIZI AĞRITACAĞIM AMA UMARIM SİZDE MOTORSİKLETE YENİ ADIMINI ATACAK Bİ KARDEŞİNİZE YARDIM ETMEK İSTERSİNİZ.

ÇÜNKÜ BİRKAÇ AYDIR,BU KONUDA NEKADAR ARAŞTIRMA YAPTIYSAM, HER KAFADAN BİR SES ÇIKTIĞINI,İNSANLARIN DOĞAL OLARAK KENDİ TERCİHLERİNE GÖRE YANITLAR VERDİĞİNİ GÖRDÜM.(AMA AKLIN YOLU BİRDİR.) SONUÇTA YAPILAN YORUMLARI OKUYUNCA,TECRÜBENİZİDE GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURARAK SİZ KULLANICILARIN VERECEĞİNİZ TAVSİYELERE GÖRE HAREKET ETMEYE KARAR VERDİM.

NEYSE ABİ BEN SADETE GELEYİM:

İLK MOTORUMU ALICAM,ARAŞTIRDIM ,BAKTIM YA SIFIR MODİAL 150 MC-X , YADA 2. EL YAMAHA YBR 125 YADA HONDA CBF 150 ALMAYI KAFAYA KOYDUM.

SONRA FORUMLARI OKUYUNCA KAFAM İYİCE KARIŞTI: MC-X HERŞEY DAHİL YAKLAŞIK 3.300 TL CİVARI TUTUYOR.
    AKŞAM EVE GELİNCE İZMİRDE Kİ VE ÇEVRE İLÇELERDEKİ YBR 125 VE CBF 150 LERİ İNCELEDİM,İYİCE KAFA GİTTİ.BU İKİNCİ ELLERDE YAKLAŞIK 3.000-4.000 TL ARASI....ÖRNEĞİN:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...5544650/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...6090024/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...5832233/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...4811310/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...6412582/detay/

LİNKLERİNDE OLDUĞU GİBİ.

SONUÇ OLARAK

1) AYNI PARAYA SIFIR AMA ÇİN MALI,SORU İŞARETLERİ OLAN MC-X 150 Mİ???

2)YOKSA HERKESCE SORUNSUZ OLARAK BİLİNEN VE BİNİLEN VE ŞEKLİ BENİMDE HOŞUMA GİDEN YBR 125 VEYA CBF 150 JAPON EVLATLARI MI????

BİDE SON OLARAK BUNLARDAN HANGİSİ SENCE FİZİK YAPIMA DAHA UYGUNDUR(BOYUM: 1.90 CM KİLOM DA:90 KG)

BİLİYORUM BAŞINIZI AĞRITTIM AMA EĞER BANA YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNECEĞİM.ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDİP SONSUZ HÜRMETLERİMİ SUNUYORUM.İYİGECELER.

YBR esd derim başka bişey demem. İstanbulda olsaydın gelir benim motorumu kullanırdın. Arkadaşların dediği gibi 40 liraya 400 km götürür sıkıntı çıkarmaz.
    Yeni kasası cbf den de çok daha şık görünür.

• o boy ve kilo ile ybr'de cok abes durursun ben eski bir cbf 150 kullanicisi olarak sana cbf'yi öneririm cünkü iki motoruda kullandim cbf 250+ cc görünmünde bir motor ve seni ancak o tamamlayabilir diye düsünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ybr nin parçası daha ucuzdur cbf nin sinyalları cbr125 ile aynı mesela 400 lira tutuyor ybr nin ise sinyalini kırarsanız 25 liraya railli den temin edebilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: +24edition

o boy ve kilo ile ybr'de cok abes durursun ben eski bir cbf 150 kullanicisi olarak sana cbf'yi öneririm cünkü iki motoruda kullandim cbf 250+ cc görünmünde bir motor ve seni ancak o tamamlayabilir diye düsünüyorum.

Daha şimdi eve gelirken ybr esd gördüm de abi sanki büyük gibiydi , yani eski modellerine nazaran en azından , bence ybr esd üzerinde abed durmayacak konuyu açan arkadaş.
  • cbf den şaşma saat gibidir :D
  • valla arkadaşlar muhtemelen temiz bi cbf 150 bulursam(düşük km!li-kazasız) almaya karar verdim,aslında ybr dış görünüş olarak çok yakışıklı ama bindim üzerine bana küçük geldi ya.altımda sanki yavru gibi kaldı.
  • honda hayat onda. honda alan üzülmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaman Ötesi

quote:

Orijinalden alıntı: denfekolte98

kardes keske bıraz paran oslaydı o zaman sana oneerecegım tek motor KTM 125 DUKE olurdu, hem hafıf hemde beygırı onlardan cok daha fazla

KTM ler öyle yeni kullanıcıya önerilecek motorlar değiller
    (duke 125 hiç binmedim bilemiyorum ama genelleme olarak şunları yazabilirim)

gaz tepkileri yüksek agresif motorlar üretir KTM
    seleleri rahatsızdır (reklamlarına bakarsanız oturan adam zor görürsünüz )
    parça fiyatları yüksektir (aracın kendisi sorunsuzdur ama kullanan adam acemi ise sorun çıkarır elbet)
    üstte yazdığım nedenlerle alması zor satması zor motorlardır

duke 3-5 dakıka surme fırsatım oldu , rahatsız motor haklısın, ayrıca hafıf ve o kıloya o beygır gercekten çok agresıf olmus cok cabuk hızlanıyor :) ktm saglam motordur çelik gibidir bakılırsa arıza cıkarmaz.poponuzu agrıtır cok bınersenız belınız agrır her neyse :) ktm bırazda fantezı motoru hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: dix1

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-sym-sym-showroom-dan-1-xs-125-ybr-125-rakibi-57527972/detay/

üstteki linki vermiştim ama commuter'lar içinde bence en güzeli
    TVS apachi 150 rtr özelikle son makyajlı kasası çok hoş
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-diger-markalar-2011-model-200-km-de-200-km-de-tvs-apache-rtr-57607963/detay/?

• quote:

Orijinalden alıntı: cool111

honda hayat onda. honda alan üzülmez.

nice kullanıcılar var, açık açık söylüyorlar CBF150 aldığıma pişmanım diye.

CBF150, bence Honda kalitesine yakışmayan bir model.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NovariX

quote:

Orijinalden alıntı: cool111

honda hayat onda. honda alan üzülmez.

nice kullanıcılar var, açık açık söylüyorlar CBF150 aldığıma pişmanım diye.

CBF150, bence Honda kalitesine yakışmayan bir model.

onu diyen kullanıcıların hangisi cbf 150 kullanmışki? meçhul
  • ben varim mesela.. :)
    metehan abi var; mt'den bilirsin.
    mhrrmkpnr nickli kullanici var.
    sadece benim sahsen tanidigm en az 10 kisi var.. makineyi kullanmadigimizi falan dusunuyorsan cesitli fotograflari paylasabilirim. :) nasilsa hondadir deyip almak pek mantikli degil kisacasi.. ;)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.