Şimdi Ara

'YAMAHA YBR 125 ESD-HONDA CBF 150-MONDİAL 150 MC-X'SİZCE HANGİSİ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
14.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BİRAZ BAŞINIZI AĞRITACAĞIM AMA UMARIM SİZDE MOTORSİKLETE YENİ ADIMINI ATACAK Bİ KARDEŞİNİZE YARDIM ETMEK İSTERSİNİZ.

ÇÜNKÜ BİRKAÇ AYDIR,BU KONUDA NEKADAR ARAŞTIRMA YAPTIYSAM, HER KAFADAN BİR SES ÇIKTIĞINI,İNSANLARIN DOĞAL OLARAK KENDİ TERCİHLERİNE GÖRE YANITLAR VERDİĞİNİ GÖRDÜM.(AMA AKLIN YOLU BİRDİR.) SONUÇTA YAPILAN YORUMLARI OKUYUNCA,TECRÜBENİZİDE GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURARAK SİZ KULLANICILARIN VERECEĞİNİZ TAVSİYELERE GÖRE HAREKET ETMEYE KARAR VERDİM.

NEYSE ABİ BEN SADETE GELEYİM:

İLK MOTORUMU ALICAM,ARAŞTIRDIM ,BAKTIM YA SIFIR MODİAL 150 MC-X , YADA 2. EL YAMAHA YBR 125 YADA HONDA CBF 150 ALMAYI KAFAYA KOYDUM.

SONRA FORUMLARI OKUYUNCA KAFAM İYİCE KARIŞTI: MC-X HERŞEY DAHİL YAKLAŞIK 3.300 TL CİVARI TUTUYOR.
    AKŞAM EVE GELİNCE İZMİRDE Kİ VE ÇEVRE İLÇELERDEKİ YBR 125 VE CBF 150 LERİ İNCELEDİM,İYİCE KAFA GİTTİ.BU İKİNCİ ELLERDE YAKLAŞIK 3.000-4.000 TL ARASI....ÖRNEĞİN:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...5544650/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...6090024/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...5832233/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...4811310/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...6412582/detay/

LİNKLERİNDE OLDUĞU GİBİ.

SONUÇ OLARAK

1) AYNI PARAYA SIFIR AMA ÇİN MALI,SORU İŞARETLERİ OLAN MC-X 150 Mİ???

2)YOKSA HERKESCE SORUNSUZ OLARAK BİLİNEN VE BİNİLEN VE ŞEKLİ BENİMDE HOŞUMA GİDEN YBR 125 VEYA CBF 150 JAPON EVLATLARI MI????

BİDE SON OLARAK BUNLARDAN HANGİSİ SENCE FİZİK YAPIMA DAHA UYGUNDUR(BOYUM: 1.90 CM KİLOM DA:90 KG)

BİLİYORUM BAŞINIZI AĞRITTIM AMA EĞER BANA YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNECEĞİM.ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDİP SONSUZ HÜRMETLERİMİ SUNUYORUM.İYİGECELER.

• Honda'dan şaşma
  • Buyuk harflerle yazmanın,sanal alemde ne anlama geldigini biliyorsunuzdur umarım.
    Soruya gelirsek honda Yada yamaha'dan şaşmayın derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chidori

Buyuk harflerle yazmanın,sanal alemde ne anlama geldigini biliyorsunuzdur umarım.
    Soruya gelirsek honda Yada yamaha'dan şaşmayın derim.
    yo bilmiyorum,ne demek oluyor??? açıklarsan sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan sg

yo bilmiyorum,ne demek oluyor??? açıklarsan sevinirim.

Alıntıları Göster
    harfler büyük ya sanal alemde korkarlar senden yazma sakın:)

honda iyidir, piyasası olan motordur, parça sorunu filan yaşamazsın... mondialle hondayı nasıl yanyana yazmaya kıydın onuda anlamış değilim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: binarar

harfler büyük ya sanal alemde korkarlar senden yazma sakın:)

honda iyidir, piyasası olan motordur, parça sorunu filan yaşamazsın... mondialle hondayı nasıl yanyana yazmaya kıydın onuda anlamış değilim :)

Alıntıları Göster
    2. el de olsa japon dan şaşmamak lazım. Keza bizim 93 model suzuki gn-250 motorumuz var. Şu ana kadar ciddi bir problem çıkarmamıştı. Ancak geçenler de marş dişlisi sıyrıldı. Tabi 18 yaşında olan bir motor için çok da ciddi bir sorun değil bence. Ama 2. el temiz bir ybr ya da cbf almak daha mantıklı. cbf tipsiz sanki biraz ancak beygiri yüksek Ve honda.

• quote:

Orijinalden alıntı: Betonaoturmaüsütürsün

2. el de olsa japon dan şaşmamak lazım. Keza bizim 93 model suzuki gn-250 motorumuz var. Şu ana kadar ciddi bir problem çıkarmamıştı. Ancak geçenler de marş dişlisi sıyrıldı. Tabi 18 yaşında olan bir motor için çok da ciddi bir sorun değil bence. Ama 2. el temiz bir ybr ya da cbf almak daha mantıklı. cbf tipsiz sanki biraz ancak beygiri yüksek Ve honda.

Alıntıları Göster
    Büyük harflerle yazdığın için cevap vermeyeceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: desci

Alıntıları Göster
    mondiali çıkar aradan geri kalan 2 seçenekten hangisi kafana yatıyorsa onu ol..

not: cbf 150 cc:3,850 tl ybr 125 cc:4,090 tl.. en son güncel fiyatlar.. (plaka ruhsat masrafları hariçtir)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan sg

BİRAZ BAŞINIZI AĞRITACAĞIM AMA UMARIM SİZDE MOTORSİKLETE YENİ ADIMINI ATACAK Bİ KARDEŞİNİZE YARDIM ETMEK İSTERSİNİZ.

ÇÜNKÜ BİRKAÇ AYDIR,BU KONUDA NEKADAR ARAŞTIRMA YAPTIYSAM, HER KAFADAN BİR SES ÇIKTIĞINI,İNSANLARIN DOĞAL OLARAK KENDİ TERCİHLERİNE GÖRE YANITLAR VERDİĞİNİ GÖRDÜM.(AMA AKLIN YOLU BİRDİR.) SONUÇTA YAPILAN YORUMLARI OKUYUNCA,TECRÜBENİZİDE GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURARAK SİZ KULLANICILARIN VERECEĞİNİZ TAVSİYELERE GÖRE HAREKET ETMEYE KARAR VERDİM.

NEYSE ABİ BEN SADETE GELEYİM:

İLK MOTORUMU ALICAM,ARAŞTIRDIM ,BAKTIM YA SIFIR MODİAL 150 MC-X , YADA 2. EL YAMAHA YBR 125 YADA HONDA CBF 150 ALMAYI KAFAYA KOYDUM.

SONRA FORUMLARI OKUYUNCA KAFAM İYİCE KARIŞTI: MC-X HERŞEY DAHİL YAKLAŞIK 3.300 TL CİVARI TUTUYOR.
    AKŞAM EVE GELİNCE İZMİRDE Kİ VE ÇEVRE İLÇELERDEKİ YBR 125 VE CBF 150 LERİ İNCELEDİM,İYİCE KAFA GİTTİ.BU İKİNCİ ELLERDE YAKLAŞIK 3.000-4.000 TL ARASI....ÖRNEĞİN:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...5544650/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...6090024/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...5832233/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...4811310/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...6412582/detay/

LİNKLERİNDE OLDUĞU GİBİ.

SONUÇ OLARAK

1) AYNI PARAYA SIFIR AMA ÇİN MALI,SORU İŞARETLERİ OLAN MC-X 150 Mİ???

2)YOKSA HERKESCE SORUNSUZ OLARAK BİLİNEN VE BİNİLEN VE ŞEKLİ BENİMDE HOŞUMA GİDEN YBR 125 VEYA CBF 150 JAPON EVLATLARI MI????

BİDE SON OLARAK BUNLARDAN HANGİSİ SENCE FİZİK YAPIMA DAHA UYGUNDUR(BOYUM: 1.90 CM KİLOM DA:90 KG)

BİLİYORUM BAŞINIZI AĞRITTIM AMA EĞER BANA YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNECEĞİM.ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDİP SONSUZ HÜRMETLERİMİ SUNUYORUM.İYİGECELER.

bu yazıları okumadım sadece başlığa göre cevap vericem kesinlikle honda cbf 150 derim rahat sessiz güçlü ve ortadan tek amörtisörü ile tok duruyor artı enjeksiyonlu ve adeta benzini kokluyor sonuçta kalite ve isim yapmış bir marka honda dan şaşma derim

• quote:

Orijinalden alıntı: metaform81

bu yazıları okumadım sadece başlığa göre cevap vericem kesinlikle honda cbf 150 derim rahat sessiz güçlü ve ortadan tek amörtisörü ile tok duruyor artı enjeksiyonlu ve adeta benzini kokluyor sonuçta kalite ve isim yapmış bir marka honda dan şaşma derim

Malesef CBF150 enjeksiyonlu değildir. Hala karburatörlü üretilmektedir.
  • quote:

hahahaha duyduğum en saçma şey .

Bu arada benim tavsiyem yamaha ybr 125 esd . Efsane motor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muşmula

quote:

hahahaha duyduğum en saçma şey .

Bu arada benim tavsiyem yamaha ybr 125 esd . Efsane motor

Alıntıları Göster
    Ybr kullandığım için %100 öneririm 40 TL benzin ile 400km gittik ve daha yedek depoya dahi düşmedi. hiç boğulma yaşamadı

• quote:

Orijinalden alıntı: Brujeria35

Ybr kullandığım için %100 öneririm 40 TL benzin ile 400km gittik ve daha yedek depoya dahi düşmedi. hiç boğulma yaşamadı

Alıntıları Göster
    YBR125 Esd'nin karburatörleri sorunlu deniyor. Ne kadar doğrudur bilemiyorum tabii..
  • quote:

Orijinalden alıntı: NovariX

YBR125 Esd'nin karburatörleri sorunlu deniyor. Ne kadar doğrudur bilemiyorum tabii..

Öyle bir kronik sorun yok Esd de tamamen sorunsuzdur

konuyu açan arkadaş Ben sıfır Ybr 125 Esd aldım 1 sene kullandım ve sattım ve şimdi Cbf 150 aldım kullanıyorum ikiside güzel ama Cbf 150 nin + ları daha çok herşey internetde mevcut motosiklet forumlarına bak derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victorist -- 31 Ağustos 2011; 20:28:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: victorist

quote:

konuyu açan arkadaş Ben sıfır Ybr 125 Esd aldım 1 sene kullandım ve sattım ve şimdi Cbf 150 aldım kullanıyorum ikiside güzel ama Cbf 150 nin + ları daha çok herşey internetde mevcut motosiklet forumlarına bak derim

cbf 150 yağ eksiltiyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: linkin_park20

quote:

quote:

cbf 150 yağ eksiltiyor mu?

Alıntıları Göster
    Daha 2000 küsür km de eksiltmesi beklenmez ama honda motorların çoğu belirli km den sonra eksiltir buda düşük devirde yüksek tork veren motor blokları için geçerlidir ben 30 binden sonra normal karşılarım yağ eksiltmeyi ama 30 binden önce olursa garanti dahilinde sıfırlatmaya çalışırım

Cbf 150 den daha kaliteli olan İnnova da da yağ eksiltme sorunu var Cbf 150 ait bir sorun değil yani

• quote:

Daha 2000 küsür km de eksiltmesi beklenmez ama honda motorların çoğu belirli km den sonra eksiltir buda düşük devirde yüksek tork veren motor blokları için geçerlidir ben 30 binden sonra normal karşılarım yağ eksiltmeyi ama 30 binden önce olursa garanti dahilinde sıfırlatmaya çalışırım

Cbf 150 den daha kaliteli olan İnnova da da yağ eksiltme sorunu var Cbf 150 ait bir sorun değil yani

Alıntıları Göster
    kardes keske bıraz paran oslaydı o zaman sana oneerecegım tek motor KTM 125 DUKE olurdu, hem hafıf hemde beygırı onlardan cok daha fazla

• quote:

Orijinalden alıntı: denfekolte98

kardes keske bıraz paran oslaydı o zaman sana oneerecegım tek motor KTM 125 DUKE olurdu, hem hafıf hemde beygırı onlardan cok daha fazla

çok kaliteli özel bir motor ama son güncel fiyatı 10,240 tl yani 125 cc bi motor için açıkcası çok yüksek.. malum ülkemizdeki vergiler sağolsun..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.