Şimdi Ara

Yamaha YBR 125 Nasıl alınırmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
1
Favori
9.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kendime Ait İlk defa Motor almayı düşünüyorum ama başkasına ait motor kullandım tabi ama sürekli deyil 3-5kere kullandım kullanmayı biraz biliyorum Yamaha Ybr almayı düşünüyorum Sıfır alıcam bayiden Sizce nasıl motor almaya degermi zaten uzun yol yapmicam işe gidip gelicem evden iş arası gidiş geliş 6km civarında motor fiyatı 5.480,00 tl bayide ben motor alınca plaka sigorta ruhsat ıvız zıvırlarla kaç para alırım motoru tek düşüncem o istanbulda oturuyorum plaka 34 olucak tabi yıllık verigisi varmı varsa kaç para bide yakıt kısmına gelince 18L yakıt alıyor kaç kilometre yol yapar kısacası yeni başlayan birisi için ideal bir motormu

• www.youtube.com/watch?v=F4Xm1_c9QdU

• Sınıfında tektir bisiklet kadar hafif rahat ve bisiklet kafdar az yakr..Tel rakibi bisiklettir..
  • yeni oldugum için motor kullanmakta orjinal lastikleri pek saplam deyil diyorlar alırken degiştirmelimiyim sağlığım açısından yoksa orjinaal lastikleri kalsınmı
  • Alır almaz mutlaka değiştirmelisin. Yoksa videodaki gibi kayıverip yere yapışıverirsin mazallah! (YBR125 videosunda da lastik kaydı ama adam toparlayabildi)

www.youtube.com/watch?v=21rYIegKhfE

Motolastik, lastik al vb sitelere bakabilirsin. Hepsi aynı fiyata vermiyor aman dikkat!

• vergi 100 tl 6 ayda bi 50 lira ödüyosun plaka sigorta ıvır zıvırı bi 300 , 400 tl tutar gidiş geliş için 6 km için bence değmez 100 lük çinli bi motor al vergiside olmaz tamiri parçası falan ucuz olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-894D9AB01 -- 31 Mart 2015; 13:44:10 >
  • Tavsiye ederim hiç düşünmeden alın. YBR çok sağlam ekonomik ikinci eli kuvvetli bir makine.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RKS 150 NASIL MOTOR ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şimdi sıfırı 5milyar degermi okadar para paranın hakkını verirmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gorunus olarak guzel tavsiye edilir genelde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • selected34 kullanıcısına yanıt
    verir fakat 3500 4000 civarına az kullanılmış ikinci eller bulabilirsiniz, ruhsat çıkarma parası vermezsiniz, devraldıktan hemen sonra sigorta cıkarıp kullanmaya başlarsınız. 100 bin km ömürlük motoru var işte var gerisini siz hesab edin.
  • Bende 125 esd var 2014 model yakıt yok masraf yok hele de başlangç için böyle bir motor yok çünkü yağını koy bak su bile koymuyosun hava soğutmalı yaptıgım en uzun yol 50 km ama dip gaz 100-110 gittim hç durmadan en ufak bir sıkıntı yaşamadım 10 dk durup tekrar 50 km geri döndüm hem performans hemde yakıt olarak şehir içi için müthiş bir motor
  • Son 1ayım kaldı 18 yaşına girmeme girdiğim gün gidip alıcam

• Usta Yeni Basliyacaksan Honda Güvenli Sürus e gitmeni tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: selected34

Son 1ayım kaldı 18 yaşına girmeme girdiğim gün gidip alıcam

17 yaşında a2 alınabiliyor motor için beklenen gerek yok...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ehliyet deyil ruhsatı üzerime almam için 18bekliyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.