Şimdi Ara

Yamaha yzf r125 düşünenler..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler 12 model yzf r125 sahibiyim. Bu makina hakkında merak ettiklerinizi sorabilirsiniz.

• şekil bakımından güzel bir motor altın elbiseli adamın dediği gibi şekil var ama gitmiyor demişti son sürati nedir bu motorun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brujeria35

şekil bakımından güzel bir motor altın elbiseli adamın dediği gibi şekil var ama gitmiyor demişti son sürati nedir bu motorun ?

son hız 135 ama yokuş aşağıya doğru hafif . düzlükte 120 125 arası. şiddetli yan rüzgar altında sabit 115-120 le kullanılabiliyor. altın elbiseli adamı bi gitmeme konusunda ters düştüm. 15 beygir motor nekadar gidebilir ki. şöyle bir durumda var ki bence öyle, şekline göre gücü yetersiz kalıyor demek istiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _redandblack -- 15 Haziran 2014; 23:35:17 >
  • 0 dan 100 ulaşması ????yakiti???? ve 2 kişi için kullanışlı mi????.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: irfan s

0 dan 100 ulaşması ????yakiti???? ve 2 kişi için kullanışlı mi????.

0dan 100e ulaşması 9 10 saniye sürüyor. yakıtı gelince son ölçümümde 100 kilometrede 2.27 litre yaktığını gördüm, 7 bin devrin altına inmeden. dahada düşürülebilir yakıt tüketimi ben yüksek devir kullanıyorum. 3 litreye yaklaştığımda oldu. iki kişi için ben kullanışlkı olduğunu düşünmüyorum. artçımız depodan rahat bir şekilde tutunabiliyorsa idare eder. ama sürücüye tutunuyorsa bildiğin sırtında taşıyorsun. ben kendi motorumda 100 km civarı artçı oldum 1 mola ile popom uyuştu. ama şehir içi kısa mesafelerde sorun olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _redandblack

quote:

0dan 100e ulaşması 9 10 saniye sürüyor. yakıtı gelince son ölçümümde 100 kilometrede 2.27 litre yaktığını gördüm, 7 bin devrin altına inmeden. dahada düşürülebilir yakıt tüketimi ben yüksek devir kullanıyorum. 3 litreye yaklaştığımda oldu. iki kişi için ben kullanışlkı olduğunu düşünmüyorum. artçımız depodan rahat bir şekilde tutunabiliyorsa idare eder. ama sürücüye tutunuyorsa bildiğin sırtında taşıyorsun. ben kendi motorumda 100 km civarı artçı oldum 1 mola ile popom uyuştu. ama şehir içi kısa mesafelerde sorun olmuyor.

Hocam saolasin aciklamalarin cok tatmin edici oldu .cbr125 2 kişiye daha uygun heralde . Onun dışında yfz bariz üstün

• quote:

quote:

quote:

Hocam saolasin aciklamalarin cok tatmin edici oldu .cbr125 2 kişiye daha uygun heralde . Onun dışında yfz bariz üstün

benim yzf yi tercih etmemin sebebi oturuş pozizyonun, şeklinin daha fazla agrasif olması ve cbr 125 e göre daha az kullanılması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _redandblack -- 16 Haziran 2014; 10:45:07 >

• abi bişi sorucam. peki uzun yola cıkacaksın (100 kmden fazla olabilir) rahat gider misin yoksa zorlar mı seni (250 cc yi beklemele miyim?? )
  • Temmuz sonunda mt 125 geliyormuş.Ben onu bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Keomaa

Temmuz sonunda mt 125 geliyormuş.Ben onu bekliyorum.

Kaynak ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: arbforce1

quote:

Kaynak ?

http://www.motoetkinlik.com/karanlik-tarafa-ilk-adim-yamaha-mt-125/

• quote:

Orijinalden alıntı: ra1nforce

abi bişi sorucam. peki uzun yola cıkacaksın (100 kmden fazla olabilir) rahat gider misin yoksa zorlar mı seni (250 cc yi beklemele miyim?? )

ben 250 km sürdüm. sıkıntı olmadı. başka bir internet sitesinde 1 günde 600 km süren var tanıdığım. ben sürerim oturuş pozizyonun kötülüğünü abartıldığını düşünüyorum. insan alışıyor. r25 in 36 beygir olduğu söyleniyor. nezaman gelceğide mechul. cbr250 ile başlayabilirsin 250 cc düiünüyorsan. parçasıda ucuz, tek silindir olduğundan ninja 250 den ve gelirse r25 den az yakacaktır. motor bu illa devriliyor. yan grenajlardan biri sticker la beraber 500 lira dediler r125 in. parça fiyatlarının pahalı olduğunuda unutma derim. motorum 21 bin km ye geldi standart bakımlar dışında masraf yapmadım ve sorun yaşamadım bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _redandblack -- 19 Haziran 2014; 1:28:07 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: arbforce1

quote:

Kaynak ?

http://www.motoetkinlik.com/karanlik-tarafa-ilk-adim-yamaha-mt-125/

mt 09 ve 07 kendi sınıflarında en uygun fiyatlı olan motorlar. muhtemelen 125 de r125 den daha ucuz olur diye düşünüyorum. mt 125 de r125 de 15 beygir.

• quote:

10.100bin tl sigorta ivir zivir . 10.5bin gerçi çook şık tam serseri makarna bu para verilir

• irfan s kullanıcısına yanıt
    R125 le aynı fiyat olacakmış.

Bir de o nasıl bir benzetme?seseri makarna ne la?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ra1nforce

abi bişi sorucam. peki uzun yola cıkacaksın (100 kmden fazla olabilir) rahat gider misin yoksa zorlar mı seni (250 cc yi beklemele miyim?? )

ben 250 km sürdüm. sıkıntı olmadı. başka bir internet sitesinde 1 günde 600 km süren var tanıdığım. ben sürerim oturuş pozizyonun kötülüğünü abartıldığını düşünüyorum. insan alışıyor. r25 in 36 beygir olduğu söyleniyor. nezaman gelceğide mechul. cbr250 ile başlayabilirsin 250 cc düiünüyorsan. parçasıda ucuz, tek silindir olduğundan ninja 250 den ve gelirse r25 den az yakacaktır. motor bu illa devriliyor. yan grenajlardan biri sticker la beraber 500 lira dediler r125 in. parça fiyatlarının pahalı olduğunuda unutma derim. motorum 21 bin km ye geldi standart bakımlar dışında masraf yapmadım ve sorun yaşamadım bu arada.

eyvallah abi mahallede biri var her sabah motorunu görüyorum bordo renkte r125 olması lazım. yeni almiş görünce de aklım o yana cevrilmişti. bi de r25 tanıtıldı diye duyunca merak konusu oldu

• quote:

quote:

şekil bakımından güzel bir motor altın elbiseli adamın dediği gibi şekil var ama gitmiyor demişti son sürati nedir bu motorun ?

son hız 135 ama yokuş aşağıya doğru hafif . düzlükte 120 125 arası. şiddetli yan rüzgar altında sabit 115-120 le kullanılabiliyor. altın elbiseli adamı bi gitmeme konusunda ters düştüm. 15 beygir motor nekadar gidebilir ki. şöyle bir durumda var ki bence öyle, şekline göre gücü yetersiz kalıyor demek istiyor.

çok az değil mi ya ben bornova otobanında cbr125 ile 141 gördüm tünelde düzlükte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: birolbey

quote:

quote:

çok az değil mi ya ben bornova otobanında cbr125 ile 141 gördüm tünelde düzlükte.

helal olsun ne diyeyim :D

• quote:

quote:

10.100bin tl sigorta ivir zivir . 10.5bin gerçi çook şık tam serseri makarna bu para verilir

Serseri makarna ne lan :))

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.