Şimdi Ara

Yamipod vb program kullanmadan ipod daki sarkıları bilgisayara atma...[/b][/

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu anda bilgisayarı kurcalarken (can sıkıntısı işte naapıcaksın) tesadüfen karsılastım bu olayla ve hemen paylasmam gerektiğini düşündüm...
    öncelikle ipodu bilgisayarımıza baglıoruz ve sırasıyla aşagıdaki adımları izliyoruz...

Bilgisayarım-Araclar-Klasör Secenekleri-görünüm den gizli dosya ve klasörleri göster secenegini seciyoruz

sonrasındada ipodumuzun icine giriyoruz (artık G: mi yazıor ne yazıorsa sizde flash bellegin icindeki dosyaları goruntulermiş gibi) orada iPod_Control adında bir klasör var o klasörü acıoruz ordan music dioruz ve karsınıza birkac klasör cıkıyor (bende 6 tane cıktı F00 dan F05 e kdr) o klasörlerin herbirinin icinde sarkılar var ama sarkı isimleri degişik gorunum sekmesinden ayrıntıları sectigimizde album adını ve sanatcıyı görebilioruz boylece hangi sarkı oldugunu cıkarta biliriz ve istediimiz sarkıyı bilgisayara surukleyip bırakın...
    bilgisayarda sarkı adı garip bir kod la cıkıor tek kötülüğü bu ama sarkıyı itunes a attıgınızda aynen ipoddaki haliyle karsınıza cıkıyor artwork dahil...

daha önce verildiyse özür diliorum ama arastırmaya pek fırstım olmadı hemen paylasmak istedim bunu sizinle...
    umarım faydalı olurum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeyLu2706 -- 11 Mart 2008; 1:31:52 >

• 45 görüntüleme ve tek bir youm bile yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeyLu2706 -- 15 Mart 2008; 1:55:45 >
  • bunu zaten biliyordum dostum ;) yine de sağoL
  • bnde 100 tane klasör çıktı krds ama genede saol
  • ya böle şarkı aranır mı kullanın programı olsun bitsin adını da buluyo programlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.