Şimdi Ara

Yan Daireden Gelen Seslerden Kafayı Yemek Üzereyim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
26.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • eğer gerçekten sıkıntıysa evin sahibiyle konuş. Tabi kiracıysa. Değilse ne yaparsın bilmiyorum
  • Aynısını ben yaşıyorum. Yurtta tek kişilik odada eziyet gibi resmen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://store.donanimhaber.com/50/a9/54/50a954c8b1c8a32583d1a6e820600483.jpg

geceleri uyumak için şundan aldım. daha gece deneme fırsatım olmadı ama test ettiğime göre %100 kesmesede etkili diyebilirim. Lakin günlük seslerden kurtulamıyorum malesef. Kiracıyım ve pahalı ses yalıtımları yaptıracak bütçem yok. Biraz araştırdım zaten ama tam çözüm etki değilmiş. Çünkü duvarın tek kendi tarafıma yaptırmayı düşündüm.

Yan Daireden Gelen Seslerden Kafayı Yemek Üzereyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nitroslive -- 26 Ekim 2015; 22:11:13 >

• Allah kurtarsın arkadaşım. Aynı sorunu yıllardır bende cekiyorum. Komşunun televizyonundan kurtuldum bu kez de başka komşunun köpeğini dinliyorum 24 saat. Herkes zengin mi olmalı sessiz bir hayata sahip olmak için. Köyde yerimiz olsa orada baraka yapıp patates yetistirip yasayacam ama yok arkadaş.

Kulak tıkacıda bir halta yaramıyor. Fısıltıyla konuşanı duymazsın anca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exfat -- 26 Ekim 2015; 23:28:00 >
  • benim de başımda 4-5 gündür bu bela var, ders çalışamıyorum. uyuyamıyorum, sadece sarhoşsam rahat uyuyabiliyorum.
  • Aynı durumdayım. Yan dairemde malum ırktan insanlar oturuyor, bağıra bağıra malum dillerini konuşuyorlar. Şeytan diyor çek bıçağı çık karşılarına. Mitozla bir anda çoğaldıklarından cesaret edemiyorum.

• Zeminden gelen sesler için mevcut evde kolon harici duvarları alttan kırıp.komple ses yalıtım bariyeri döşeyip üzerine sıva ya da şaplayığ tekrar kalan yere tuğla örsek zeminden duvara yayılan sesi kesemez miyiz?Hemde az maliyetli olur.Tüm duvar yerine sadece zeminden gelen ses kesilmilş olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lews Therin Telamon

Aynı durumdayım. Yan dairemde malum ırktan insanlar oturuyor, bağıra bağıra malum dillerini konuşuyorlar. Şeytan diyor çek bıçağı çık karşılarına. Mitozla bir anda çoğaldıklarından cesaret edemiyorum.

Onlar size bunu çekmesin hocam, dikkat edin  Yan Daireden Gelen Seslerden Kafayı Yemek Üzereyim 

Yan Daireden Gelen Seslerden Kafayı Yemek Üzereyim

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.