Şimdi Ara

Yan profilden garip ve çirkin çıkıyorum(ciddi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
1
Favori
46.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • burun çene alın yapısıyla alakalıdır insan farkedince bazı şeyleri çok takıntı yapıyor dostum geçmiş olsum
  • delgado.11 kullanıcısına yanıt
    Acaba bana bakanlarda farkediyor mudur?
  • Yok artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToffieBoi

quote:

Orijinalden alıntı: 3RE3RA

Bir kerede şaşırtın be.Başlıkta yazdım ciddi diye.Ben senin açtığın konulara abuk sabuk yazıyor muyum?

Ciddi cevap verdim işte. Karşıdan düzgün çıkıyorsun fotoğrafta diye yandan da düzgün çıkman mı gerekiyor. Yandan çirkinsin, bu kadar basit
    Muhtemelen büyük bir burnun ve kısa bir çenen var. Yandan bakınca tapir gibi görünüyorsun. Ama karşıdan bakınca bu belli olmuyor, düzgün görünüyor sanıyorsun kendini. Hafif kambur durman da olası.

bkz. Tapir
     Yan profilden garip ve çirkin çıkıyorum(ciddi)

Beni tabirledin ya la
    °okka burun
    °çıkık bir üst çene
    °kambur görünüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Acaba bana bakanlarda farkediyor mudur?

Senin gördüğünü onlar niye görmesin
  • delgado.11 kullanıcısına yanıt
    Belki yalnızca ben takıyorumdur kendime.
  • up up
  • Konu güncel
  • Derdine bak be kardeş. Belki sana öyle geliyordur.

• kandorfeyta kullanıcısına yanıt
    Umarım öyledir hocam.
  • kardelim ne yaptın aynı sorun bendede var cevap versene kardeşim yandan çok kötüyüm
  • elliotaldersoon E kullanıcısına yanıt
    Sorun çene geriliğiydi hocam dişlerim bozuktu çene genişletme tedavisiyle sorun kalmadı gibi hocam.
  • sanıyorumki elin yüzün düzgün sağlıklı bir insansındır bundan gerisi tefferuattır kafana takmaya değmez diyecem ama kafana takıcaksın belli bir yaşa
  • burnuna estetik yaptır düzelir
  • kardeşim benim çenede sıkıntı yok gibi burnumun üstü şiş gibi burundamı sorun var
  • quote:

Sorun çene geriliğiydi hocam dişlerim bozuktu çene genişletme tedavisiyle sorun kalmadı gibi hocam.

Öncesi sonrası varmı hocam merak ettim ?
  • Yan profil işi garip.Bende ön profilden kendimi yakışıklı bulurum hatta resimlerde herkes çok güzel çıktığımı der.Ama yan profilden kendimi hiç beğenmem.Burnum biraz uzun çenem azcık geride olunca böyle oluyor.Hep kafaya takardım.En sonunda yakın olduğum bir kıza sordum.Bana evet iyi değil ama sen alışık olmadığın için çok kötü sanıyorsun.Bence normal dedi.Sizde alışın yani resim sadece o an çekilen bir kare gerçek hayatta fotolardan ve aynada göründüğümüzden daha iyiyiz.

Ama illa kötüyüm dersen boşver.Bak tom cruise bile çirkin yan taraftan.türklerden Gökhan keser i örnek verebiliriz.. Ama herkese zor hiç kinse bu adamlar tipsiz demez..

• quote:

Orijinalden alıntı: Ebu l-Feth

quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

Ben iki yandan da çirkinim yaw

ben 3 yandan da cirkinim

bende 4

yok mu arttıran
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.