Şimdi Ara

Yan profilden garip ve çirkin çıkıyorum(ciddi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
1
Favori
46.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar normal fotolarda iyi çıkıyorum fakat yan profilden çok kötü oluyorum.Sebebi nedir?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Yan Profilden Çirkin Görünmek

Yan profilden çirkin olduğunu düşünmek yaygın bir endişedir, ancak bu konuda yalnız olmadığını bilmelisin. Birçok insan yan profillerinden memnun değildir ve bu durumun kendine güvenlerini olumsuz yönde etkileyebileceğini düşünürler.

Yan profilden çirkin görünmenin çeşitli nedenleri olabilir, bunlar arasında şunlar yer alır:

• Burun şekli
    • Çene yapısı
    • Yüzün asimetrisi
    • Göz çukurlarının derinliği
    • Alın çıkıntısı

Yan profilinle ilgili endişelerin varsa, görünümünü iyileştirmek için yapabileceğin birkaç şey vardır:

• Makyaj??larını dene: Kontürleme ve aydınlatma gibi makyaj teknikleri, yan profilini şekillendirmene ve daha çekici hale getirmene yardımcı olabilir.
    • Saç stilini değiştir: Saç stilin, yan profilini farklı şekilde gösterebilir. Örneğin, yüzünü daraltmak için uzun, düz saçlar tercih edebilirsin.
    • Estetik cerrahiyi düşün: Burun estetiği, çene büyütme veya diğer estetik işlemler, yan profilini kalıcı olarak iyileştirebilir. Ancak, bu işlemlerin risklerini ve maliyetlerini dikkatlice değerlendirmelisin.

Unutma, güzellik göreceli bir kavramdır ve yan profilinle ilgili endişelerin, başkalarının algısından çok senin kendi algınla ilgili olabilir. Kendine güven ve pozitif bir vücut imajı geliştirmek için çaba göstermek önemlidir. Bu, zaman ve çaba gerektiren bir süreç olabilir, ancak buna değer.

Yan profilden çirkin ünlüler bile olduğunu unutma. Örneğin, Julia Roberts ve Ryan Reynolds'ın yan profilleri genellikle çekici bulunmaz. Ancak bu, onların başarılı ve kendine güvenen kişiler olmalarını engellemedi.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Sebebi yan profilden çirkin olman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Patolojik Bulgur

Sebebi yan profilden çirkin olman.
    Muhtemelen çirkinsin diye oluyor bunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Patolojik Bulgur

Sebebi yan profilden çirkin olman.
    Hakkaten.İster yakın ister uzak Normal Profilde iyi çıkıyorum bende.Yandan Azım yüzüm bi tip çıkıyor.Sendemi Oval Yüzlüsün ?
  • Bir kerede şaşırtın be.Başlıkta yazdım ciddi diye.Ben senin açtığın konulara abuk sabuk yazıyor muyum?
  • Ben de tam tersi yandan çok iyi normalden de orta çıkıyorum.Biraz burun,dudak yapısı ve saçla ilgili bu olay.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3RE3RA

Bir kerede şaşırtın be.Başlıkta yazdım ciddi diye.Ben senin açtığın konulara abuk sabuk yazıyor muyum?
    allah başka dert vermesin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Bir kerede şaşırtın be.Başlıkta yazdım ciddi diye.Ben senin açtığın konulara abuk sabuk yazıyor muyum?

Ciddi cevap verdim işte. Karşıdan düzgün çıkıyorsun fotoğrafta diye yandan da düzgün çıkman mı gerekiyor. Yandan çirkinsin, bu kadar basit
    Muhtemelen büyük bir burnun ve kısa bir çenen var. Yandan bakınca tapir gibi görünüyorsun. Ama karşıdan bakınca bu belli olmuyor, düzgün görünüyor sanıyorsun kendini. Hafif kambur durman da olası.

bkz. Tapir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Real RocknRolla -- 12 Ekim 2014; 22:36:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Real RocknRolla

quote:

Ciddi cevap verdim işte. Karşıdan düzgün çıkıyorsun fotoğrafta diye yandan da düzgün çıkman mı gerekiyor. Yandan çirkinsin, bu kadar basit
    Muhtemelen büyük bir burnun ve kısa bir çenen var. Yandan bakınca tapir gibi görünüyorsun. Ama karşıdan bakınca bu belli olmuyor, düzgün görünüyor sanıyorsun kendini. Hafif kambur durman da olası.

bkz. Tapir

Alıntıları Göster
    PM gönder.

• quote:

Orijinalden alıntı: desertrose25

bende sağ taraftan iyi gözüküyorum fakat sol taraftan bi garip çıkıyorum insanlara yaklasırken sağdan bakılmaya gayret ediyorum

Aynen ben de öyle Ben de solu göstermeye çalışıyorum mesela serviste kız var bilerek en sağ köşeye oturuyorum ki benim solumu görsün sağda hafif sivilce izleri var solda hiç yok sırf o yüzden

• Ben iki yandan da çirkinim yaw
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bamya Avcisi

quote:

Orijinalden alıntı: desertrose25

bende sağ taraftan iyi gözüküyorum fakat sol taraftan bi garip çıkıyorum insanlara yaklasırken sağdan bakılmaya gayret ediyorum

Aynen ben de öyle Ben de solu göstermeye çalışıyorum mesela serviste kız var bilerek en sağ köşeye oturuyorum ki benim solumu görsün sağda hafif sivilce izleri var solda hiç yok sırf o yüzden

Gelin kucaklasalim

• Kafa yapin ve burnun duzgun degildir. Yan profilden gorunumu en cok bunlar etkiler.

Yakisikli adam her yonden iyi cikar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Pacino -- 12 Ekim 2014; 22:48:00 >
  • Acaba onden goruntumuz mu daha cok dikkat cekiyo yoksa profilden mi profilse yadik
  • Mr.Pacino kullanıcısına yanıt
    Burnum küçük ve hafif kemerli hocam ama kafa yapım düzgün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3RE3RA -- 12 Ekim 2014; 23:16:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

Ben iki yandan da çirkinim yaw

ben 3 yandan da cirkinim
  • burnun kemerliyse normaldir dicektim yazmışsın zaten kemerliymiş
  • biz her yandan tipsiziz
  • Ama sadece burunla alakası yok.Bilmiyorum gözler yandan bir tuhaf geliyor.
  • Bamya Avcisi kullanıcısına yanıt
    Burun
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.