Şimdi Ara

Yan sanayi filtre kalite sıralaması ve sahte filtreler (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
4
Favori
31.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

hocam hala filtron kullanmaya devam mı? Eğer hala sahtesi yoksa en ucuz bulduğumu alacağım ama güvenemedim. genelde 300 lira civarında dolaşıyorken ben 150ye buldum

• Scutigeromorpha kullanıcısına yanıt

Filtremarketim.com'dan temin edin.. yağ filtresi şakaya gelmez, hem pahalı değil, hem de resmi satıcı olduğu için ürünler orijinal.

Hava filtresi kalitesi de aracınız turboşarjlı (veya çok büyük hacimli) ise çok önemlidir.

bu arada Filtron 3-4. kalite mal diyenler olmuş, hiç ilgisi bile yok. Mann-hummel grubunda, Oem'lerle direkt ilişki içinde olan ve onlara da ürün sağlayan yüksek standartlarda üretim yapan iyi kalite bir mamüldür.

• SuperVeloceJota kullanıcısına yanıt

Mann üretiyor diye 3. 4. kalite olmayacak diye bir şey yok, sonuçta mann'ın 3'te1 fiyatına satıllıyor.

• PoloClassic75 kullanıcısına yanıt

Wunder'i sırf isminden dolayı almam, yerli firma isimle alman firmaymış algısı yaratmaya çalııyor.

• nArc kullanıcısına yanıt

Aslında en önemli filte polen filtresi bütün gün trafiğin içindeyiz, ne kadar kaliteli filtre kullanırsa o kadar zararlı partikülleri filtreler.

• Scutigeromorpha kullanıcısına yanıt

Şuan sahtesi var mı yok mu durumu bilmiyorum. Sıfır araca geçince yetkili servise mahkum olduk artık.

• benim de hava ve polen filtreleri filtron marka..

ayrıca şu an piyasada en çok sahte üretim muhtemelen bosch markasındadır (sadece bir tahmin)

• Orjinalinden emin olsam Mann alicam ama oyle bir imkanim yok. Flitron icin fiktremarketim.com'dan alayim dedim site tadilatta diyor.. Arkadaşlar fiyat önemli değil orjinal filtre nereden alabilirim.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.