Şimdi Ara

Yan sanayi lastikte hangi marka daha iyi sizce (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
6.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende Toros marka aracıma petlas almak niyetiyle lastikçiye gitmiştim. Onunda fiyatı piyasada 100 (+5,-5) tl civarı.

Lastikçi önceden petlas sattıklarını,kışlıkta sorun yaşamadıklarını ama yazlıkta yanaklardan çatlama şikayetiyle geri dönüşlerin olduğunu, bu yıl goodyearın yan ürünü sava yı sattıklarını söyledi. Acilen almam gerektiği için tamam dedim 100'er liraya aldım ama ne yalan söyleyim petlasta alsam işimi fazlasıyla göreceğini düşünüyorum. Adam elinde sava olduğu için bana öyle söyledi gibime geliyor

Ayrıca barumda oldukça kaliteli bir markadır.
  • iyi günler arkadaşım;

yan ürün alacağın fiyata uygun fiyatlı lastikleri dene. anlaşılan sen fiyatı uygun bır lastik markası arayışı içindesin... ben arabama nexen aldım f/p yönünden oldukça iyi bir lastik. Bilindik markaların dahi üzerinde olduğunu söyleyebilirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProSelTan -- 23 Haziran 2014; 11:16:03 >
  • Petlas dolmuşçuların tercihi :)
  • Arkadaşlar onu bunu bilmem de, lastikçilerin dediğini dinlemenin pek bir manası yok bence. Öncelikle herkes elindeki malı satmaya çalışır, yok diğer marka şöyle oldu böyle şikayet geldi diye anlatırlar. En iyisi burada kullananlardan yorum almaktır...
  • X-GeN X kullanıcısına yanıt
    arkadaşıma bazı yerlerde katılıyorum... lastikcilerin dediğini dinleyin (Sonuçta sadece kendı markasıda olsa tecrube) ama her marka satanı ayrı ayrı dolasın gerekırse bıraz zaman ayırın aceleye getırıp fazla fiyat vermeyın ve iller arası seyahat eden bir kullanıcıysanız kesınlıkle bir toplu satım yerınden yanı bır servis ağından almak en ıyısı bence daha once basıma geldı.. bır bayı agından almak iyi bir tercihdir...
  • Lassa iyidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşım lastikçiler hangi markayı satarlarsa onu överler, doğru söyleyeni zor bulursun ya arkadaşın falan olacak ya da çok iyi tanıdığın bi esnaf olacak. Kullandığım lastik gt radial. Fiyat olarak cazip gelmişti arkadaşım tavsiye etmişti. Bende kullanıyorum çok da memnunum. Sende araştır kafana hangisi yatıyorsa onu al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drawcoo

Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi arabama 175/70/13 ebatlarında yeni lastik almayı düşünüyorum. Marka fanatiği olmadan sizce hangi lastik firmasının yan sanayi lastikleri iyidir?

http://www.lastikjantdunyasi.com/Milestone-Lastik-1757013-82T-Intendo,PR-1445.html

Petlas'ın yan ürünüdür. 10 numara lastiktir. Ben iki arkadaşıma 4 er tane aldırmıştım. Onlardan görenler virüs gibi yaymışlar. Yukarıda önerilerin bazılarını görünce oldukça güldüm. Uçanlar olmuş. Senin tam olarak ne istediğini anlamamışlar.

• Debica alin 70 civarı fiyatı iş görür

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Petlas yerli merli ama iş fiyata gelince fiyatları, yabancılar gibi maşallah. Petlas da öyle çok cazip, ucuz bir lastik değil.
  • parker48 kullanıcısına yanıt
    Cevap yazarak bana yardımcı olan tüm arkadaşlar çok teşekkür ediyorum. Lastikleri dün yani 23.06.2014 tarih itibariyle almış bulunmaktayım. Barum marka brillantis 2 modelini. Şimdilik memnunum. Eski lastiklerim 2005 yapımı michelin energy idi. İyi ki değiştirmişim. Memnunum şimdilik.
  • yan sanayi lastikmi alınır araçtadaki en önemli şeylerden biridir lastik haytınız bu kadar ucuzmu
  • Amadeus_M kullanıcısına yanıt
    ARKADAŞLAR aşağıdaki linkteki lastiğin 16 cant olarak ucuz olması normal mi sizce avrupa sitelerinde enucuz olarak 49 euro dan başlıyor.
    http://www.hepsiburada.com/liste/syron-205-55-r16-91v-bluetech/productDetails.aspx?productId=otmam143&categoryId=259720&SKU=OTMAM143
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.