Şimdi Ara

Yan Sanayi Ön Cam Taktırmak (Olympia Alındı) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
96
Cevap
0
Favori
42.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Olimpia ile doraglass arasında kaldım arkadaşlar, var mıdır tavsiyesi olan

• Marka konusuna yorumum yok fakat kesinlikle doğru düzgün takabilecek birine taktırın. Eski aracımda GM harici orijinal olmayan ön cam kullandım. Yağmur sensörü vs düzgün çalışıyordu, kullanım açısından da eskisinden farksızdı fakat hız 100 110 olunca ön camın tavanla birleştiği yerden rüzgar sesi yapıyordu. Camın kalitesi vs ile alakalı olmadığını düşünüyorum. Tahminimce işçilik kötüydü. Kesinlikle sensör ve bahsettiğim konular hakkında yaptırdıgınız yerden garanti isteyin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuya denk geldim yazayım. Belki googledan falan biri erişir de faydası olur. 2022 şirket passatı cam çatlayınca dora takmıştı sanırım. Yine orjinali gibi olmadığını düşünerek kullandım (belki psikolojik). Sonra yine cam değişti. Onda da sekturi marka cam taktılar. Doraglassın yurtdışı için ürettiği ürünmüş güya. Böyle berbat bişeye hiç denk gelmemiştim. Sol şeritte giderken sağ tarafa bakınca aşırı dalgalanma vardı. Özellikle gece sürüşlerinde rezalet ötesiydi. Şikayet ettim söktüler tamcam taktılar. Bakalım bu nasıl çıkacak.

Kendi aracım olsa orjinal dışında bişey taktırmam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • extra34 E kullanıcısına yanıt

Orjinalinin yarı fiyatı, 3 te 1 fiyatı olan hiçbir yansanayi parça orjinali gibi olmaz. Kaliteli yan sanayinin de fiyatı zaten orjinaline yakın oluyor.

• Tamcam denen cam da leş gibi çıktı.
    Cam diyip geçmeyin orjinalden şaşmayın.

Ek olarak rüzgar sesi var o biçim. Tabi filo şirketinin anlaştığı yer ısrarla kabul etmiyor, onlardan dolayı değilmiş. Zaten bunlara dert anlatmak da mesele. Bizim yaptığımız iş şöyle böyle aynı hikayeler hep.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extra34 -- 25 Eylül 2024; 11:46:32 >
  • Arkadaşlar Egea cross aracımın ön camı taş çarpması sonucu çatladı. Serviste yada manisanın önde gelen bir ustasında mı değiştirmeliyim sizce?

Sanayide ki usta doraglass yada olimpia hangisini istersen onu takarım diyor. Servis ile konuşmadım henüz.

Araçta yağmur far sensörü var. Kaskom var araç 5000 kmde.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Material-Engineer kullanıcısına yanıt

Mutlaka orjinal cam taktırın….

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam o zaman servis yolu gözüküyor. Peki kasko orijinal camı karşılıyor mu? Poliçede her hangi bir açıklama bulamadım.

Poliçede mutlaka yazıyordur.

Şendillere git yaptır uğraşma bence.

yılda 1 ücretsiz değişim hakkınız vardır.

yetkili servis, kasko bitimine doğru gelin diyebilir.

burada karar size kalmış ;)

orjinal için fark isterlerse verin ve orjinal taktırın!

• aksinaletinsan kullanıcısına yanıt

Kasko bitimine doğru neden gidiyoruz?

• Yakın zamanda yan sanayi cam taktıracağım büyük ihtimalle Olympia olur diye düşünüyorum izlenimlerimi aktarırım konuyu görmem iyi oldu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Serviste dosya açtırdım orijinaliyle değiştiriyorum.

• extra34 E kullanıcısına yanıt

Passat araç alıcaktım 2, el ,bakmaya gittik,ön camın yan sanayi (olimpia) olduğunu görünce vazgeçtim,

• somet 16 kullanıcısına yanıt

Nası bi araca baktınız bilmiyorum ama filo çıkması araçların camları hep yan sanayi.

Googledan gelenler varsa orjinal camdan şaşmayın. Sanayide kim ne anlatırsa anlatsın kimse malım kötü demez. Optik denen bir ilim var ve sanayideki ustalardan bunu anlamasını bekleyemiyoruz maalesef.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.