İst dışı düşünmedim ve genel anlamda egeyi de zayıf buluyorum diğer köklülerle kıyaslandığında zayıf bi okul . Dediğim gibi bi arkadaş ctf geçti ortalamalar yakındı sıralaması da benden düşüktü , kendim çapayı sordum soruşturdum o zaman çapa bana ismen karizmatik geliyordu ama araştırınca beğenmedm çapayı ve geçiş yapmadım umarım yakın zamanda anlarsın < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yandal uzman hekim ve asistanlarına zam (10. sayfa)
-
-
Ege maalesef sbü gibi s tier değil :/
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Anlıyorum
Hazır 3 defa YKS'ye girmişsin zar zor 5k yapmışsın 3.senende bir 3 defa daha gir, Ege'yi tuttur o zaman konuşalım;)
Sınava 2 kere girdim , ham 2k yerleştirme 4 k olarak üniversiteye yerleştim
Sen bence biraz çalış ctf geç ege yeterince iyi değil en azından iyi köklü okulda okumuş olursun
Gerek yok canım Ege köklü bir okul zaten. Senin dedenin yaşından büyüktür yıl olarak. Öyle 2015 kuruluşlu İslami bir fakülteyle karıştırma bizi.
Bu arada cuma sohbetleriniz nasıl gidiyor
Ctf sen geç bence, Sbü çöp zira.
Ege'ye de laf etmeden önce Ege'nin sıralamasını tuttur sonra öt.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EgeTıplı -- 14 Ocak 2024; 23:45:45 >
Cuma sohbeti ne bi fikrim yok knk benden daha iyi biliyon ama inş egede böyle bi uygulama yoktur . Egeye geçme niyetim yok maalesef
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X