kendi okul arkadaşlarının %50sine boş diyen mi anlatıyor bana |
Yandal uzman hekim ve asistanlarına zam (9. sayfa)
-
-
Kendi okul arkadaşlarıma değil şu anda genel tıp yazan kitleyi kastettim ama sen de sanırım ciddi anlamda bir anlama kusuru var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
diğer okulları gitmedin ve bilmiyorsun
5 yıl önce açılan tıp fakültesi iyi ise öncesinde açılanlar ondan daha iyidir merak etme sen
-
Çoğu hakkında bilgim var ve en iyisi biziz ağlamaya ve spekülasyona devam et
mühendise bak
-
Git de bi 36 saat nöbet tut , sonra da kadrona bak ağla
Ben burda istanbul hamidiye sbüden bahsediyorum , diğer sbüler kendi şehrindeki hastanelerin kadrosundan eğitim görüyor mesela bursanınki böyle
Bizim bursa sbüyle bir bağlantımız yok
-
tip.sbu.edu.trSağlık Bilimleri Üniversitesi - Hamidiye Tıp Fakültesi - Genel Cerrahi ABDhttps://tip.sbu.edu.tr/Akademik/GenelCerrahiAnabilimDali
Burdan baksın 50-55 tane genel cerrahi doç+ prof var sadece istanbuldakileri saydım bunların hepsi bizim kadromuzda. İstanbuldaki hocalar istanbuldaki sbüye giriyor
Burada sidik yarıştırmakla değil kendinizi geliştirmekle fark yaratırsınız tıpta bilgi birikiminin büyük ölçüde bireysel olduğu malumken ezkaza girdiğiniz okulların şovenistliğini yapmanızın bir anlamı yok. Okula ortak olmadınız. Yan dalcılarla ilgili ne yazılmış diye bakmaya geldim, muhabbetin kesif bayağılığını görünce utandım. 15 yıldır aktif çalışan bir hekim olarak konuşuyorum, kiremitle, bıçakla, muştayla saldırıldığında size yine bir diğeriniz mukayyet olacak. O yüzden yok benim binam şöyle, senin hocan böyle, benim babam senin babanı döver falan boş yapmayın.
Alakası yok. Ankaratıplı sonuna kadar haklı.
H*mide trolü gerçekleri kabul etmek istemiyor. Önce Hacettepe,Ankara,Ege,Cerrahpaşa vb. tuttursun sonra konuşsun. Sınava girdiği sene bunların hiçbiri tutmuyordu ki şu anda h*mide trollugu yapıp en iyi olduklarını iddia etmesine rağmen tercih listesinde h*mide 1.sırada değildi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EgeTıplı -- 14 Ocak 2024; 1:46:58 >
Sen kimsin ? İstediğim tıpa geçebiliyorum hala boş yapıyorsun . Tercih listemi de sanki görmüş gibi kafadan atmışsın ayrıca egenin eğitimi rezalet . Puanı direk ortam için izmire giden elemanlarla doğru orantılı yoksa yukarıda yazdığın okullarla aynı klasmanda değil sbü s tierse ege a falan anca
Puhahah sistemi harika.(bkz:evre-blok sistemi) sen önce Ege'yi tuttur da sonra konuş. Tercih listeni de at görelim;)
Senin girdiğin sene Ege 3,5k ile kapatıyordu senin sıralama 5k idi;)
İstediğin hiçbir okula geçemezsin artık %99'u YKS sıralamasına ve küçük oranda da not ortalamasına bakıyor.
TUS başarısı yüksek, özellikle klinikte iyiyiz. Klinikte en iyisi olmanızı iddia etmene rağmen TUS'ta listede yoksunuz hahah.
Bu arada 80 kişilik kontenjaninizi Ege gibi 310'a çıkarsanız sıralamaniz 15k'nın da altına inecek.
Ağustos ayında degistirdigin konuda ne yazıyordu hamide zıpzıp.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EgeTıplı -- 14 Ocak 2024; 13:52:6 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
9 sayfa neyi tartıştınız cidden
Yapacak başka işiniz yok mu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X