< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yandal uzman hekim ve asistanlarına zam (2. sayfa)

-
-
20 bin lira fazla alcam diye kim bu kadar uğraşır ki iyileştirmeler hala yetersiz. Yandaldan sonra bir daha zorunlu hizmet yapcak bir de.
-
ve kuruluş yılı da 2015 yılında kurulan bir fakülte ankara tıptan kaliteli diyorsunuz
kendinizi kandırmayın
ve kendinize kalifiyeli deyip kendiniz dışındaki okullara kalifiyesiz demek???
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 2 Aralık 2023; 15:4:59 > -
Benim okulumdan kaç kişi girdiğini benden iyi mi biliyorsun geçen çapanın tus başarısı düştü diyordun şimdi yüksek diyorsun . Sanırım sen verileri kendi kafana göre düzenliyon
Tusdatanın sitesine girdim 38.Olmuş birisi mesela bu adam sallıyor 0 diye
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yuruyenmuhendis -- 2 Aralık 2023; 15:12:39 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ankara tıpın hastane imkanları sbüden kötü.
ankara tıpın kadrosu sbüden kötü.
sbü kampüsü deniz kenarında ankara da deniz bile yok .
sbü tusta ilk 100 e adam sokuyor , ankara sayısı fazla ondan fazla sokuyor .( bi burda sbüye denksiniz başka bir olayınız yok )
biliyorum ve 0 öğrenci girdi ve çapanın tus başarısı da sizden yüksek medeniyetin de marmaranın da
-
Yukarıda attık ya ne konuşuyon hala dandik ankara tıpında kendini kandırmaya devam et tüm imkanlarımız sizden daha iyi
ankaranın hastane imkanları sbüden kötü değil ibni sina hastanesinin yatak kapasitesi 1200 cebecinin 1300 olmak üzere 2500 yatak kapasiteli hastaneye nasıl kötü diyebiliyorsun???*
ankara tıpın kadrosu tam tersine sbüden çok daha iyi hocalarına sor anlatsınlar
hamidiye tıp öğretim kadrosu
https://yokatlas.yok.gov.tr/lisans.php?y=111010083
ankara tıpın eğitim kadrosu arada dağlar kadar fark var
https://yokatlas.yok.gov.tr/lisans.php?y=101110775
-
deniz kenarında diye ankaradan iyi diyorsun
sbü ilk 100de adam sokuyor ama hamidiyenin 0 öğrenci soktu ilk 100e
ankara 11 arada sonsuz fark var
ve tus ortalamasında da hamidiye istanbulda cerrahpaşa çapa marmara medeniyet medipol ve acıbademin arkasında geliyor yani son sırada
ankara sadece cerrahpaşanın gerisinde tusta
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 2 Aralık 2023; 15:16:13 > -
halen şaka yapmaya devam ediyorsun
-
Yalanda 1 numarasın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Olm bizim okuldan çıkıyor dereceler istanbul diyor sen ne tür bi adamsın . Attık ya kadroyu hastaneleri sbüye bağlı kaç tane hastane ve orada kaç tane hoca var bilmiyorsun cahil cahil konuşuyorsun . Öğrenmeyi de bilmiyorsunuz ki sizi geliştireyim
Olm senin kafan mı güzel istanbul sbü zaten hamidiye ikisi aynı şey ne cahil adamsın
kendinle karıştırıyorsun sanırım hayal dünyasında yaşamayı bırak
ve 1 öğrencinin başarısını kendi başarın olarak görmeyi bırak artık ortalamaya bak
-
Eğitim araştırmaların kadroları bize bağlı sen bilmiyosun sadece
-
Bu arada tusdata da bizim eleman 38. Sizin ankara tıptan bu adamın önüne geçen yok yani tusdata özelinde bizim eleman sizin ankara tıptaki elemanı tokatlamış ,tusdatadaki tavan başarı açısından
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X