Şimdi Ara

Yandex Disk'in Çok Pahalı Olması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yukarıda verdiğim ekran görüntüsü Yandex'ten. Yıllık 1 TB disk alanını 300 $ satıyorlar. İsterseniz birde Google Drive ne kadar ona bakalım :

Yandex Disk'in Çok Pahalı Olması

1 TB alanı aylık 10 $ satıyor Google. Buda yıllık 120 $ yapar. Yani Yandex'in yarı fiyatından bile az.

Yandex fiyat tarifesine bir çeki düzen vermeli bence.

• Arşivimizi kime açmamalıyız. Bence burda onu düşünmeliyiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adntcl

Arşivimizi kime açmamalıyız. Bence burda onu düşünmeliyiz.

Yüklediğim tüm dosyalar winrar ile şifreli halde yüklüyorum. Buyrun kırabilen varsa kırıp baksın şifresini.
  • Zaten gizlilik diye bir şey kalmadıki Türkiye'de hemen herkesin bilgisayarında windows yüklü ne kadar gizlilik anlaşmaları vs. Olsa da adamların attığımız her adımdan haberleri var. Birazda Rus dayılarımıza çalışalım :) bu arada fiyatlar gerçekten pahalıymış. Yandex Türkiye'nin fiyatlara el atması lazım. Google'dan daha ucuz olması lazımki sıkı bir rekabet ortamı olur hem de ayağımız alışır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yandex'in kendi ülkesinde de fiyatları yüksek. Bu adamlar henüz Disk konusunda Çin ile ve diğer şirketlerle yarışamazlar.

Diğer yandan hiçbir filmi filan yüklerken şifrelemedim ama resimler için artık şifrelemeye başladım.
  • Mail.Ru zamanında 1 TB alan dağıtmıştı. Bir tane hesap almıştım o zaman. Keşke bir kaç tane daha alsaydım.
  • Gizlilik mi? Benim pek inanmadığım bir kavram günümüz dünyasında.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yandex 200 GB Sınırsız hediyem var + 32 GB fotopraf otomatik yükleme ile + 10 GB da ilk açtığımda = 242 GB SINIRSIZ VE ÜCRETSİZ...

Şu anda yandex benim için CANDIR CANNNN
  • one drive beleşten üniversite hesabım vardı 1tb depolamam var
  • anticor kullanıcısına yanıt
    One drive geçenlerde dropbox hesabını bağlayanlara 1 tb yer vermişti beleşe, buna o kadar seviniyorsanız onda forumu yıkardınız herhalde

Ayrıca hakikatten fiyat yüksekmiş karşılaştırınca, neden acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onedrive bir de Office 365 kullananlara sınırsız alan verecekti hala bekliyoruz, her ay boşuna para ödüyorum şimdi Office 365'e... Birde dropbox'u bağlama olayından haberim yoktu biraz bakayım.
  • Yandex hatadan dolayı 200 gb alan vermişti sonra mail.ru kampanya yaptı 1tb aldım ayrıca mail.ru da sms doğrulama var şimdilik onu kullanıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.