Şimdi Ara

YANDEX - Harita ve Navigasyon Hizmetleri (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
227
Cevap
6
Favori
23.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yandex navigasyon yerlerimi nereye kaydediyor?

• kartalim2551 K kullanıcısına yanıt

Yandex Navi android uygulamasında artık Android Auto desteği geldiği duyurusu var. Hemen denedim ancak telefondan bile şu anda kullanılamayacak kadar yavaş çalışıyor. Android Autodan kaynaklandığını sandım ama , araca bağlamadan da telefonda çok yavaş çalışıyor, yani kullanilamaz derecede. Telefondaki tüm verileri sıfırladım Yandex'te ve yavaşlamaya sebep olacak 3Boyutlu gorunum , trafik verisi vb tüm katmanları da kapattım ancak kullanılabilecek durumda değil hala. Telefonum redmi note 10 S , ve yavaş bir cihaz da değil. Aracım ise Fiat 500x 2020. Telefonda ve aracında Yandex Navi kullanan varsa nasıl çalışıyor merak ediyorum açıkçası

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yandex şirket sahipliği, hizmet alanları vb. Konularda bayağı değişiklik olmuş Ukrayna savaşı sonrasında ... yakın tarihte BBC haberi var linkte ,
    bbc news türkçe
    Yandex, Rusya’dan çekiliyor - BBC News Türkçe
    https://www.bbc.com/turkce/articles/cek737l59xko

Bir süre bir gelişme olacağını sanmıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• furkancool F kullanıcısına yanıt

Tekrar denediniz mi. Yandex in google a göre avantajı nedir.

• Google arama motorunda çıkan adresi telefonda yandex harita ile direk olarak nasıl açabiliriz ?

• Merhaba arkadaşlar başlık neden kalın yazıldı bilmiyorum kural dışına çıktıysam kusura bakmayın. Benim bir sorum var yandex maps kullanıyorum araçta giderken rotamı seçtiğimde hareket etmeden tüm rota rengi yeşilken yola çıktığımda bazen rota rengi gri oluyor bazen yeşil oluyor sanırım köy yolları gibi ara yollarda gri oluyor fakat araba sürerken bir gözümüz navigasyonda olduğu için renk önemli griyi belli bir yerden sonra seçemiyorum seçicliliğim azalıyor ayarlardan göremedim ben ama rota rengini böyle teke sabitleme var mı google maps mesela sürekli mavi alternatif rota göstermediği için kötü yollara soktuğu için bıraktım yorum bırakırsanız sevinirim.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.