Bildirim
YANDEX - Harita ve Navigasyon Hizmetleri (10. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Yandex Türkiye girişimleri gayet başarılı görünüyor. Moskova'da sunduğu hizmetleri Türkiye'de de sunsa daha iyi olacak.
Taksi, Dengi, Bus Tracker, Muzika ve diğer servisleri de Türkiye'de ve Türkçe istiyoruz! -
-
Merhaba, hangi noktalar arasında rota oluşturduğunuzu öğrenebilir miyiz?quote:
Orijinalden alıntı: sivaslı-58
Proğramda bir ayar felanmi yapmam gerekiyor.Ban 2 alternatif sunuyor.Birincisinde köprü ikincinsinde köfrezi dolandırıyor -
-
İlce Başakşehir eczane ismini anımsamıyorum açıkcası.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Geri dönüşünüz için teşekkür ederiz, ilçeye ait eczane kontrollerimizi ilgili ekibimiz gerçekleştirecektir.quote:
Orijinalden alıntı: nicolasanelka39
İlce Başakşehir eczane ismini anımsamıyorum açıkcası. -
-
Hafta sonu 16.11.2018-18.11.2018 tarihleri arasında Adana ve Antakya bölgesinde size bir şans daha vermek istedim. Özellikle Antakya bölgesinde dün bol bol kulaklarınızı çınlattım, bu kadar berbat bir program olamaz.quote:
Orijinalden alıntı: pileki
18 kasım 2016 Akşamı Gaziantep havalimanında araç kiraladım. Arabaya bindim ve Yandex Navigasyonu açtım; Gaziantep Kalesi yazdım ve devam ettim, ters birşeyler olduğunu anladığımda çok geçti, beni götürdüğü yerde bir sürü araç kenarlara çekmiş insanlar demleniyordu, arabada eşim ve kızım vardı haliyle biraz tedirgin oldum. Sonuç olarak Gaziantep Havalimanından Gaziantep Kalesinin dibindeki otele 65 km yol yaparak bir hayli gerilerek gittik. E tabi yandex navigasyonu son kullanışım oldu.
Yöre insanının bile gitmediği-gitmeyeceği yerlere yönlendirdi, dağ yollarında kiraladığım araba çizildi. Bir daha asla yandex ürünlerini kullanmam.
Hiç boşuna buralarda konuşmayın.
-
selam. arkadaşlar konuyu buraya yazma gereği duydum.
arkadaşlar yandex browser kullanıyorum, yandex browser de bir şey arayacağım da devamlı ''Gerçek zamanlı trafik bilgisi. Yandex Navigasyon'' diye, bildirimi geliyor. bu bildirimden bir türlü kurtulamadım. allah rızası için yardım edin. 7 senelik kullandığım yandex browseri en sonunda değiştireceğim. bir yardım edin forumdonanım ailesi. -
İzmir'de trafik yoğunluğunu yanlış göstermeye başladı. Google haritalara geçeceğim artık.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Yaklaşık iki ay kadar önce çok kısa sürede carplay desteğinin geleceğini söylediniz. Bırakın destek vermeyi, son güncelleme ile telefonu usb ile arabaya bağladığımda radyoyu bile dinleyemez hale geldim (bu durum başka herhangi bir navigasyonda söz konusu değil) Sürümlerinizi test etmediğinizi düşünüyorum. Benim gibi sadık müşterilerinizi bile kaybediyorsunuz ki bence bunun nedeni diğerleri daha iyi olduğu için değil sizin gibi hatalar yapmadıkları için gerçekleşiyor. Umarım yorumlarımı dikkate alırsınız.
Merhabalar, kullandığınız platform (Android/ iOS) ve uygulama ürününü bizimle paylaşabilir misiniz? Uygulama sürümünü Yandex Navigasyon'un "Menü" bölümünde "Program Hakkında" bölümüne giderek bulabilirsiniz. -
internet kapalıyken sadece GPS ile navigasyon özelliğini kullanmak istiyorum ancak İZMİR haritasını android cihazıma indiremiyorum..
arabada 3G ile denedim.. evde de WIFI ile denedim.. indirme işlemi bir türlü başlamıyor..
internet kapalıyken de haritanın bir kısmı o an yüklü olduğu için görünüyor ancak haritada yüklü olmayan yerlere gidince simsiyah ekranda ilerlemeye başlıyorsunuz..
eğer bu indirme işlemini yapamazsam yeniden google maps uygulamasını kullanmaya başlayacam
-
Merhabalar, yaşadığınız durumu araştırabilmemiz için konuyu harita@destek.yandex.com.tr adresine iletebilir misiniz lütfen? Teşekkürler. -
Yandex in en büyük problemi tüm Türkiye haritası olmaması tek seferde. Şehir şehir harita olduğunu biliyorum. Ama tek bir Türkiye haritası da olmalı.
Misal, İstanbuldan Kars'a gidecek adam. Evinde tüm güzergah ı neden indirsin? Dağ tepe 4.5g nin çekeceği garantisi yok.
Yazın ege turu yaptım ufak çaplı. Here maps ve sygic kullandım. Çünkü ikisinde de tüm Türkiye haritası var ve çünkü ben spontane gezi yapıyordum.
Sen de haklısın da bu defa da sadece İstanbulda yaşayan insan da yüzlerce MB haritayı neden indiriyeyim der.quote:
Orijinalden alıntı: dış kapının iç mandalı
Yandex in en büyük problemi tüm Türkiye haritası olmaması tek seferde. Şehir şehir harita olduğunu biliyorum. Ama tek bir Türkiye haritası da olmalı.
Misal, İstanbuldan Kars'a gidecek adam. Evinde tüm güzergah ı neden indirsin? Dağ tepe 4.5g nin çekeceği garantisi yok.
Yazın ege turu yaptım ufak çaplı. Here maps ve sygic kullandım. Çünkü ikisinde de tüm Türkiye haritası var ve çünkü ben spontane gezi yapıyordum. -
Hocam ben şehir şehir olmasın demedim. Misal maps.me de 7 bölge var, 7 sini indirdin mi tüm Türkiye oluyor.quote:
Orijinalden alıntı: Alphace
Sen de haklısın da bu defa da sadece İstanbulda yaşayan insan da yüzlerce MB haritayı neden indiriyeyim der.
Alıntıları Göster
Google mapsde de 7-8 seferde tüm Türkiye iniyor.
Hani demek istediğim şey şu. Zaten tüm iller var, bir de tüm Türkiye seçeneği olmasını istiyorum ben hocam (:
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X