Şimdi Ara

Yandex sürekli ücretli yollara yönlendiriyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
5.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sizde 2 3 yol secenegi cıkmıyor mu? Paralı yolları da gösteriyor. Normali de. Hangisini secersem ordan gidiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayallet57

quote:

Orijinalden alıntı: lordplanett

Sizinkine nankörlük denir, kutu kutu navigasyon cihazı satışları yapılan bir zamanda sizi masraftan kurtarsın, ücretsiz hizmet&güncelleme alın. sonra bıdı bıdı riv riv.

Hayır nankörlük değil hakkını aramak denir.Ama sizin gibi herşeye he diyen araştırmayan eleştirmeyen insanlar yüzünden herşey ücretli oluyor.

Yiyorsa ücretli yapsın bakalım kim kullanıyor ? Birton alternatifi var.Bana bu hizmeti vermek zorunda kardeşim ZORUNDA.

İgoda var ücretli kim kullanıyor ? 10000 de 1 kişi.

Madem ücretli yola çevireceksin o zmn uyarı vericeksin ,alternatrif sunacaksın.

Program şehiriçinde EN HIZLI rotayı sunmak için tasarlanmıştır, ücretli yol varsa mutlaka 2 seçenek olarak sunar ve HIZ sebebiyle ücretli yolu önerebilir fakat kesinlikle kırmızı TL sembolü de bulunur. Tekrar ediyorum konsept EN HIZLI rotadır, en ucuz değil. Sadece ücretli yolu gösteriyorsa ki benim başıma hiç gelmedi yayınlandığı tarihten beri kullanırım, tabelalardan faydalanarak o istikamette diğer yola girip rota güncellemesini beklersin. Ne sen önerilen ücretli yoldan gitmek ZORUNDASIN, ne de firma illa seni ücretsiz yola yönlendirmek ZORUNDA.

Not= Bu atarlı giderli aydınlık zihninizle neyi araştırmamı neyi eleştirmemi bekliyorsunuz anlamadım. Yıllardır kullanıyorum ve tecrübelerim konu sahibinin yakınmalarıyla örtüşmüyor. Yıllık 5 TL bile yapsa siler, alternetifini araştırırım. Zenginim öderim diyecek kadar param yok, uyutulmayacak ve kandırılmayacak kadar da aklım var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lagun@ -- 29 Kasım 2017; 12:56:34 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.