Şimdi Ara

Yandex sürekli ücretli yollara yönlendiriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
5.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yolları pek bilmediğim için sürekli yandex kullanıyorum.Son zamanlarda çok sık olmaya başladı.

Özellikle ücretsiz yolları seçmeme rağmen bir süre sonra yine ücretli yollara yönlendiriyor.

Örneği arnavutköyden - Mall of avm'ye gitmek istediğimde her seferinde iganın 3,4 tane hgs koyduğu yol'a yönlendiriyor.

Sanırım aralarında bir anlaşma var ....

• Üsküdar'dan Eyüp Sultan'a gideceğim. Akrabalarla Eyüp Sultan hazretlerinin türbesini ziyaret edeceğiz. Yolu biliyorum ama bir heves yeni aldığım navigasyona Eyüp sultan diye girdim. Rota hesaplanıyor filan. Hesapladığı rotaya dikkat etmedim hiç. Şurdan dön, şurdan git derken kendimi E-5'te buldum. Beni Pendik, Tuzla tarafına götürüyormuş. Meğer O taraflarda Eyüp Sultan diye bir mahalle veya semt varmış.

Kendi bildiğim yola gittim. Israrla beni ilk çıkışlardan geri döndürmeye çalıştı. Eyüp Sultan hazretlerine götürmek istemiyordu. Galiba ateist bir navigasyona denk geldim.
  • hepsi öyle, sen dua et yavuza götürmemiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ucretsiz yoldan gotur diye yok mu ayari?

• Ücretsiz yol kalmadı zaten olana da girince 3 saat çıkamıyorsun. Vergi veriyorsun yol için ama yollar ücretli.

• O da bi şey mi Bursa-İstanbul arası feribota biniyorum hala osmangazi köprüsüne yönlendiriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akhilleus

O da bi şey mi Bursa-İstanbul arası feribota biniyorum hala osmangazi köprüsüne yönlendiriyor

Evet özellikle orda nerdeyse tüm yolları osmangaziye çeviriyor.Özellikle çevreden dolanıcak şekilde ayarladım dikkat etmesem gene beni osmangaziye sokuyordu.

Köprüden kimse geçmeyince böyle bişi yapmışlar sanırım....
  • quote:

O da bi şey mi Bursa-İstanbul arası feribota biniyorum hala osmangazi köprüsüne yönlendiriyor

atıyorum istanbuldan bursaya navigasyon açtınız, gideceğiniz yeri bursa olarak ayarladıktan sonra yeniden arama yerine gelin, körfez yazın, uğra diye seçenek çıkıcak, yani sizi körfez üzerinden götürecek :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Google Maps varken bunlara gerek yok bence. Şehiriçi yandex trafik olayı güzel onun dışında şehirlerarası yollarda Google Maps daha mantıklı gibi.
  • Hiç sormayın bana da öyle oldu Bostancı dan karşı tarafa geçince hgs nin dibini görüyorum. Dönüş yolunda 3.köprüye yönlendiriyor. Okadar yolu geldikten sonra mecbur girdim. Haksızlık haram zıkkım olsun inşallah.

• Ücretli yolları ikinci seçenek olarak sunma gibi bir seçeneği olmalı. yoksa yorum yapın programa, dikkate alırlar yorumlar artarsa.

arefe günü istanbul-adana yaparken yandex hayat kurtardı resmen. millet otobanda mangal yaparken biz şehir içi yollardan basıp geçiyorduk onları da uzaktan izleyerek.
  • quote:

antalya istanbul arasıda,hatta istanbul ankara arasıda gogle haritalar ve yandex

• Google navigasyonu daha iyi çalışıyor artık. Yandex bozdu bence.

• Yandex navigasyonun ortaya çıkma sebebi ve yol güzergahının ana hedefi EN HIZLI rotayı bulmak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • igo kullanın. cihaz + yazılım olarak hepsini denedim.en güzeli igo. kaçınma olarak ayarlarsın istemediğin yolu,bir daha oradan geçmezsin. paralı yolları kaparsın bir daha oradan geçmezsin. bu anlattıklarım igo için .
  • yandex beş para etmez. hem çok kastırıyor, bataryayı acayip hüpletiyor, hem de işe yarayamıyor
  • Bu navigasyon programları bedava değil mi?Bu programlar için bir sürü adam çalışıyor,güncellemesi bile bir dert İstanbul gibi yerlerde...
    Bu adamlar da imaret işletmediğine göre,bunun parası bir yerlerden çıkacak değil mi?
  • Üsküdar'dan Eyüp Sultan'a gideceğim. Akrabalarla Eyüp Sultan hazretlerinin türbesini ziyaret edeceğiz. Yolu biliyorum ama bir heves yeni aldığım navigasyona Eyüp sultan diye girdim. Rota hesaplanıyor filan. Hesapladığı rotaya dikkat etmedim hiç. Şurdan dön, şurdan git derken kendimi E-5'te buldum. Beni Pendik, Tuzla tarafına götürüyormuş. Meğer O taraflarda Eyüp Sultan diye bir mahalle veya semt varmış.

Kendi bildiğim yola gittim. Israrla beni ilk çıkışlardan geri döndürmeye çalıştı. Eyüp Sultan hazretlerine götürmek istemiyordu. Galiba ateist bir navigasyona denk geldim.
  • Google haritalar candır ayarla dünyanın öbür ucuna git yani ama mesela yol eskiden çift yönlüymüş gidiş geliş sonradan tek yöne düşürmüşler diyelim birde sağa dönülmez yazıyor mesela oralarda ikiside mıçıyor ana yollar için iyiler ama navigasyona güvenip viraj kastığımı bilirim güvenim boşa çıkmaz inşallah sizin bildiğiniz ekranı hayalet ekran gibi yansıtacak bir uygulama var mı android için çok işime yarardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şekilsiniz ya -- 29 Kasım 2017; 10:54:28 >
  • Sizinkine nankörlük denir, kutu kutu navigasyon cihazı satışları yapılan bir zamanda sizi masraftan kurtarsın, ücretsiz hizmet&güncelleme alın. sonra bıdı bıdı riv riv.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordplanett

Sizinkine nankörlük denir, kutu kutu navigasyon cihazı satışları yapılan bir zamanda sizi masraftan kurtarsın, ücretsiz hizmet&güncelleme alın. sonra bıdı bıdı riv riv.

Hayır nankörlük değil hakkını aramak denir.Ama sizin gibi herşeye he diyen araştırmayan eleştirmeyen insanlar yüzünden herşey ücretli oluyor.

Yiyorsa ücretli yapsın bakalım kim kullanıyor ? Birton alternatifi var.Bana bu hizmeti vermek zorunda kardeşim ZORUNDA.

İgoda var ücretli kim kullanıyor ? 10000 de 1 kişi.

Madem ücretli yola çevireceksin o zmn uyarı vericeksin ,alternatrif sunacaksın.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.