Şimdi Ara

Paralı yollara giriyorum yanlışlıkla

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
24.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hangi yol ücretli hangisi ücretsiz nereden anlıyıcam anca gişeye gelince fark ediyorum işten geçmiş oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-06A76CC2B

ya o navigasyonun allah cezasını verecek, google maps ile eve gideyim dedim.Avrupa yakasında ikamet ediyorum, anadolu yakasındaydım avrupa ya geçmem lazım 15 temmuz köprüsüne çok yakınım ama köprüye çıkan bağlantı yolunu bir türlü bulamadım.Navigasyonu açayım dedim, aptal navigasyon paralı yolları gösterme dediğim halde avrasya tünelinden rota çizdi.Farklı bir rota seçeneği sunmadı.Mesela sağa dön diyor dönüyorum sonra yanlış döndün diyor bir daha farklı rota çiziyor.Yada tam yol ayrımına geliyorum, yol ayrımını geçtikten sonra bana dön diyor.10 dk boş beleş dolandırdı beni, en son yeter artık dedim kapattım ve kendi başıma iki dakikada yolu buldum.15 temmuz köprüsüne çıkıcam yolu buldum, hala bana diyor ki sağa sap ! sağa sap dediği yolda şile ye gidiyor !! :d navigasyonu dinlesem beni esenler yerine ankara'ya kadar götürür.

Alıntıları Göster
    Sizin gene iyi, beni TEM Anadolu'dan Kadıköy'e indirmek için önce 2. köprüden geçirmeye, oradan Beşiktaş'a inip, Sirkeci'ye gelip arabalı feribot ile Harem'e geçip oradan Kadıköy'e indirmeye kalktı.
    Yapay Zekanın Yanıtı

Paralı Yollara Girişi Bilmeden Kullanma

Araç sürerken karşına çıkan yol işaretlerini doğru yorumlamak, güvenli ve sorunsuz bir yolculuk için oldukça önemlidir. Paralı yollar, belirli bir ücret karşılığında kullanılabilen yollardır. Bu yollara yanlışlıkla girmek istemeyiz, çünkü bu durum ek maliyetlere ve zaman kaybına neden olabilir.

Paralı yolları diğer yollardan ayıran en önemli özellik, "ücretli yol tabelası" olarak bilinen tabelalardır. Bu tabelalar, genellikle yeşil renklidir ve üzerinde "Ücretli Yol" ibaresi yer alır. Ücretli yolların giriş ve çıkışlarında bu tabelalarla karşılaşabilirsin.

Yeşil renkli tabelaların yanı sıra, bazı paralı yollarda mavi renkli tabelalar da görebilirsin. Bu tabelalar genellikle "Otoyol" tabelası olarak adlandırılır ve otoyolun ücretli olup olmadığını gösterir. Otoyol tabelalarında da "Ücretli Yol" ibaresi bulunur.

Paralı yollara girmekten kaçınmak için, yol kenarındaki tabelaları dikkatlice takip etmelisin. Ücretli yol tabelası gördüğünde, bu yoldan çıkış yapıp alternatif bir güzergah izlemen önerilir. Böylece ek ücret ödemekten ve zaman kaybetmekten kurtulabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Navigasyon kullanın alışana kadar
  • Navigasyon programlarında ücretli yolları kullan kullanma diye seçenek var.
  • edirne ankara yazan tabeladan kaçıcan
  • Olur öyle şeyler
  • Yeşil tabelalardan kaç.
  • Aynen arkadasin dedigi yesil tabelalar genelde paralidir.
    Mavilere devam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yeşili dolar rengi olarak hatırlayın Mavilere devam
  • Eyvallah sağolun arkadaşlar
  • Senin için en iyi çözüm navigasyon uygulamaları olacaktır dostum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alprnshn444645

Senin için en iyi çözüm navigasyon uygulamaları olacaktır dostum.
    ya o navigasyonun allah cezasını verecek, google maps ile eve gideyim dedim.Avrupa yakasında ikamet ediyorum, anadolu yakasındaydım avrupa ya geçmem lazım 15 temmuz köprüsüne çok yakınım ama köprüye çıkan bağlantı yolunu bir türlü bulamadım.Navigasyonu açayım dedim, aptal navigasyon paralı yolları gösterme dediğim halde avrasya tünelinden rota çizdi.Farklı bir rota seçeneği sunmadı.Mesela sağa dön diyor dönüyorum sonra yanlış döndün diyor bir daha farklı rota çiziyor.Yada tam yol ayrımına geliyorum, yol ayrımını geçtikten sonra bana dön diyor.10 dk boş beleş dolandırdı beni, en son yeter artık dedim kapattım ve kendi başıma iki dakikada yolu buldum.15 temmuz köprüsüne çıkıcam yolu buldum, hala bana diyor ki sağa sap ! sağa sap dediği yolda şile ye gidiyor !! :d navigasyonu dinlesem beni esenler yerine ankara'ya kadar götürür.

• Hocam gezindiğiniz yerleri söyleyin ona göre anlatalım.

Normal olarak İstanbul - Ankara istikametinde aradaki şehirlerde(Kocaeli sakarya Düzce bolu)yeşil tabela paralı yoldur.

Onun harici istanbulda Asya tarafında fsm köprüsünden Kocaeli istikametinde yeni yapılan 3.köprü bağlantı yolları var gene yeşil tabela ve yüksek meblağlı.

Bursa tarafında eğer İnegöl-eskişehir-Ankara istikametinde değilseniz gördüğünüz yeşil tabela ücretli yoldur ve yüksek meblağlıdır.

İstanbul - Edirne arası yeşil tabela ücreti yoldur.
    İzmir - Aydın arası yeşil tabela ücreti yoldur.

Burda yüksek meblağlı yazdıklarım hariç diğerlerinin ücretleri kabul edilebilir düzeyde ve size vakit ve yakıt tasarrufu sağlayabilir çok dert etmeyin derim.
  • Yeşili görünce kaç hocam , şaka bir yana yüksek ücretli olanlar hariç yeşil yollar daha iyi
  • Arkadaşlar bu ücretli yolları seçme seçeneği olan navigasyon programının ismi nedir ? Bende arkadaş gibi arada hep otobanlara giriyorum dünyanın parası gidiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-06A76CC2B

Alıntıları Göster
    Sizin gene iyi, beni TEM Anadolu'dan Kadıköy'e indirmek için önce 2. köprüden geçirmeye, oradan Beşiktaş'a inip, Sirkeci'ye gelip arabalı feribot ile Harem'e geçip oradan Kadıköy'e indirmeye kalktı.

• Mavili tabelalara yönelin.
  • navigasyon kullanırken genelde paralı yollara götürüyor .mesela leventten beykoz seçiyorum avrasya tüneline götürüyor,en kolayı mesela fsm seçin mecbur oraya götürür.tam gideceğiniz yeri değilde yol ortası noktalar seçin oraya gelince tekrar rota çizdirin.
  • Aslında artık tabelalar 3 renk olmalı;

Mavi: Ücretsiz yollar
    Yeşil: Ücretli yollar
    Kırmızı: Kol gibi ücretli yollar (ya da renk yeşil kalabilir ama tabelaya kol işareti koysunlar biz yine anlarız)
  • her yeşil yol ücretli olmayabiliyor. geçen ankaradan izmire döndüm manisadan sonra hem normal hem otoyol (yeşil) tabelası çıktı otoyola girdim o da çevreyoluna bağladı
  • Pink Floyd kullanıcısına yanıt
    Yandexte var
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.