Şimdi Ara

Yandı mı Yaşıyor mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam Arkadaşlar, internetten hoporlorlerimi çalıştırmak maksatlı bir cihaz aldım, normalde bunlara Dc 12V input adaptor girişi koyarlardı. buna koymamışlar, kıstırmalı yapmışlar. bende 12v dc bi adaptorun uçlarını açtım kıstırdım. fişe taktım. ve bi anda leş gibi yanık kokusu kapladı odayı ve az bişeyde duman çıktı. hemen söktüm fişten. sonra başka bi adaptör bağladım. şimdi tüm fonksiyonları sıkıntısız çalışıyor. ama ilk önceki durumda cıkan duman neyin nesiydi. bişey yanmış mıdır içinde ? yansa zaten çalışmaz biliyorumda şüphelendim ilerde bi zarara sokarmı beni.

cihaz görselini atıyorum.

Yandı mı Yaşıyor mu ?

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prophed -- 28 Ekim 2021; 21:53:32 >

• İçini açıp fotoğraf atın. Ne yanmış bakalım
  • :) sanmıyorum fotoğrafla anlaşılacağını ama, kendı kendıme yorum yapcak olursam çalışan bişey bence zarar görmemiştir. duman olayı felanda muhtemelen adaptor 12v den fazlasını verdi, kendını ayarlayamadı ondan anlık bişey oldu.

• kullandığınız adaptörden anlık ters gerilim vermişsiniz bu yüzden duman atmıştır bazı direnç veya diyotlar hafif kızarmış olabilir Allahtan çip zarar görmemiş yoksa kaldır çöpe at olurdu malzeme şu an sıkıntısız kullanıyorsanız problem yok demektir.

• voltajı ters bağlamayın diye voltaj girişine iri bir diyot bağlanır genelde o yanmıştır adamlar koyması güme giderdi sistem.Yandı mı Yaşıyor mu ? 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Didim'de yaşayan var mı
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.