Şimdi Ara

yandım allah :) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • gocunmakla falan alakası yok serviscilerin mecburiyeti bu durum servisciler kasap falan denildiği için madem kasaplarsa servisciler vermesinler oyuzden
  • Otobüsün değeri nedir ki??
  • Arabası yarım litre fazla yaksa konu açanlar var adam 17000 tl sigorta diyor sizin hoşunuza gidiyor yapmayın Allah aşkına. adam üç kazasının bedelini söylemiş maksimum bin tl. yani kaza dediği sürtme tıklama vs. evet bende kızıyorum servisçilere dolmuşlara zaman zaman ama şu anda buraya konu açan arkadaşta ekmek derdinde geçim derdinde illa ki ailesi var biraz daha duyarlı olalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtslm -- 28 Şubat 2014; 4:23:04 >
  • gerçekten yanmışsınız
  • 17.000 tl sigorta nedir ya biz geçen ay eski aracımızı 17.500 e sattık
  • Resmen soygun. Aracı devretmekten başka çare yok,ne yap et aracı devret birine 17.000TL verilmez. Sen ne kazancaksında 17.000 sigortaya vercen,mantık dışı hareket resmen.

Allah kolaylık versin.
  • Allah yardım etsin, çıldırmamak elde degil bu ülkede.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim anlamadığım nokta kafa basmıyor herhalde
    ilk yıl 2500tl
    2. yıl 7700tl
    3. yıl 17700tl ilk yıldan sonra 2.yılda azıcık kazaya rağmen yaptığın kazalardan daha fazla sigorta yaptırıyorsan 2.poliçende cebinden yaptırsan 5000tl filan öderdin 12bin tl cebinde kalır ki şehiriçi bir arabayı pert etmediğin sürece bi şey olmaz.

Ekmek parası kazanacağım diye başkasının malına zarar vermek... Geçmiyorsa başka sokaktan geç... günde şu kadar yol yapıyorum kolay mı diye de sızlanmanız yanlış işiniz bu zaten, sanki masabaşında oturanlar pinekliyor.
  • Sadece Sürücü kullanıcısına yanıt
    Kim kaza yapmak isterki ama istemesende oluyor benimki asla sızlanma değil sizlerden daha fazla süre içinde trafikte olduğumuzdan 3 seneden bu yana en fazla sigortanında ödediği mebla 3000 sigorta ödedğinie değil kaza sayısına bakıyor problem kaza yapmak değil sigorta değerinin bukadar yuksek cıkması resmen dolandırılıyoruz
    bu sadece benım için gecerli değil sizler içinde gecerli
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.