Şimdi Ara

yandım allah :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    iki sene önce trafik sigortası yaptırdım 2500 tl 3 adet kaza var bir sene içinde sigortanın karsıya ödemiş olduğukları 350 diyeri 800 diyeride 1000 tl bana cıkan un ucuz sigorta 7700 tl ye yaptırdım neyse bu sene yine 2 adet kaza var bu seneki TRAFİK SİGORTASI DEĞERİM okadar arastırmama rağmen en ucuz 17000 tl el insaf ya aracta rehin olduğu için satışta gösteremiyorum arac 4 aydır mahalle arasında yatıyor
    ben yerleşim yeri içinde personel taşımacılığı yapıyorum otobüsle sehir içinde olunca illa kaza oluyor demek ben bunu ödesem policeyi yaptırsam üstüne iki de kaza yapsam seneye 50 000 cıkıçak police nereye gidiyoruzya hak mı bu sigorta şirketleri köse

• Oha 17 bine zorunlu sigortamı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mbiwa

Oha 17 bine zorunlu sigortamı
    hacı abi senede 17000 tl kazanabiliyomusun
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinoplu

hacı abi senede 17000 tl kazanabiliyomusun

Alıntıları Göster
    Oha nasıl oluyor öyle..
  • Karşı tarafın hasarını cepten karşılasaydınız keşke..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: djoz

Karşı tarafın hasarını cepten karşılasaydınız keşke..
    başlığa güldüm gerçekten :)
  • sizde haklısınız da. servis minibüsleri dehşet saçıyor. katil hafriyat kamyonları bir, servisçiler iki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: _mp_

sizde haklısınız da. servis minibüsleri dehşet saçıyor. katil hafriyat kamyonları bir, servisçiler iki
    403 le falan mı geziyon istanbulun ara sokaklarında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: greencher

403 le falan mı geziyon istanbulun ara sokaklarında.

Alıntıları Göster
    ...ben yerleşim yeri içinde personel taşımacılığı yapıyorum otobüsle sehir içinde olunca illa kaza oluyor...

bu kadar kolay yani, kaza bu kadar normal bir olay, başkasının malının değerini düşürmek bu kadar kolaysa hiç üzülmüyorum MÜSTEHAK diyorum... O kısmı okuyana kadar gayet iyi niyetliydim

en azından artık dolmuşlar, taksiler kasap gibi gezmiyorlar artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arif

...ben yerleşim yeri içinde personel taşımacılığı yapıyorum otobüsle sehir içinde olunca illa kaza oluyor...

bu kadar kolay yani, kaza bu kadar normal bir olay, başkasının malının değerini düşürmek bu kadar kolaysa hiç üzülmüyorum MÜSTEHAK diyorum... O kısmı okuyana kadar gayet iyi niyetliydim

en azından artık dolmuşlar, taksiler kasap gibi gezmiyorlar artık

Alıntıları Göster
    Arif bey
    öncelikle günde ortalama 350 km yapıyorum otobüsle daracık yerlerden gecmeye calışıyoruz bir yerden dönüş yapmaya kalkıyorsun adamın birisi taksiyi kaldırıma yarım metre acık ve köşeye bırakmış geçmiyor abi adamda yok aracın başında arkanda 50 tane arac durmadan kornaya basıyor ne yaparsın diye sorarım
    yargılamadan önce kendinizi birazda bizim yerimize koyun bir cogunuz daha ufak aracları adam akıllı kullanamazken

• quote:

Orijinalden alıntı: aligursan

Arif bey
    öncelikle günde ortalama 350 km yapıyorum otobüsle daracık yerlerden gecmeye calışıyoruz bir yerden dönüş yapmaya kalkıyorsun adamın birisi taksiyi kaldırıma yarım metre acık ve köşeye bırakmış geçmiyor abi adamda yok aracın başında arkanda 50 tane arac durmadan kornaya basıyor ne yaparsın diye sorarım
    yargılamadan önce kendinizi birazda bizim yerimize koyun bir cogunuz daha ufak aracları adam akıllı kullanamazken

Alıntıları Göster
    servis minübüsleri dehset sacıyor diyenler olmuş bu konuda haklılar kabul ediyorum
    sabah 5,30 da personel taşırsın saat 8,00 de öğrenci taşımak zorundasındır ama iki servis arasında hiç vakıt kalmaz o yuzden bende bir servisci olarak abanıyorum gaza
    eğer biz servisçilerdende hoşlanmayan varsa göreyim delikanlılığını her sabah işten önce okula kendi bıraksın cocuğu
    servisciler kasap ya sizler okuldan sonra işe yetişmek için nasıl kasaplık yapıyorsunuz görelim bu trafikte

• quote:

servis minübüsleri dehset sacıyor diyenler olmuş bu konuda haklılar kabul ediyorum
    sabah 5,30 da personel taşırsın saat 8,00 de öğrenci taşımak zorundasındır ama iki servis arasında hiç vakıt kalmaz o yuzden bende bir servisci olarak abanıyorum gaza
    eğer biz servisçilerdende hoşlanmayan varsa göreyim delikanlılığını her sabah işten önce okula kendi bıraksın cocuğu
    servisciler kasap ya sizler okuldan sonra işe yetişmek için nasıl kasaplık yapıyorsunuz görelim bu trafikte

Alıntıları Göster
    şunuda söylemek istiyorum evladınızın servisi 5 dk gec kalsın servisciye fırcayı atmayı biliyorsunuz o yuzden yapacak bişi yok

• quote:

şunuda söylemek istiyorum evladınızın servisi 5 dk gec kalsın servisciye fırcayı atmayı biliyorsunuz o yuzden yapacak bişi yok

Alıntıları Göster
    aklı olanda evladını servise vermez öğrenci servisinin geneli yetiştirme servistir sürekli hızlı gidilir servise para vereceğinize alın eşinize bir araba o götürüp getirsin
  • greencher kullanıcısına yanıt
    bmc belde 46 kişilik otobüs
  • quote:

bmc belde 46 kişilik otobüs
    hocam aracı devret sigorta olayına sıfırdan başla bence. Yani eşine falan devret haliyle hasarlar eskide kalıyor diye biliyorum araç sahibi değiştiği için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceycey11

hocam aracı devret sigorta olayına sıfırdan başla bence. Yani eşine falan devret haliyle hasarlar eskide kalıyor diye biliyorum araç sahibi değiştiği için.

Aynen, tek ve mantıklı çözüm yolu bu. Satış gösterin, geçmişi temiz birine yaptırın sigortayı. Bundan sonra da hasar durumunda anlaşıp siz çözün, sigortayı devreye sokmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceycey11

vurun abalıya yapmışsınız ama adam haklı gibi sanki..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hellori Hazretleri

vurun abalıya yapmışsınız ama adam haklı gibi sanki..

Alıntıları Göster
    aracta banka kredisinden dolayı rehin var satış gösteremiyorum
  • quote:

aracta banka kredisinden dolayı rehin var satış gösteremiyorum

Alıntıları Göster
    baslıga güzellerde var bu arac calışırsa para kazanır kredisini oder sırf sigortadan dolayı arac calışmıyor ben battım ama cok insan tanıyorum benım gibi sigorta yüzünden bu dururmda
  • quote:

baslıga güzellerde var bu arac calışırsa para kazanır kredisini oder sırf sigortadan dolayı arac calışmıyor ben battım ama cok insan tanıyorum benım gibi sigorta yüzünden bu dururmda

Alıntıları Göster
    böyle bir konuşma olabilir mi.İşini yapmaktan gocunuyorsun,zaten insanlar işinden önce çocuğunu bırakabilecek olsalar servis diye bir olay olmazdı.Tartışmaya girmek istemiyorum ama o yediğiniz ekmeği hak ettiğinizi düşünüyor musunuz ? yüreğinizle cevap verin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.