Bildirim
Yani ben iPad alayım mı???
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Forum işi gücü bırakıp sizin bir cihazdan ne kadar çabuk sıkılıp sıkılmayacağınızı bulsun? Kim nasıl bilsin kaç ayda çekmeceye konur?
http://forum.donanimhaber.com/m_58123222/mpage_1/f_/key_//tm.htm#58123222
Daha yeni bir konunuz varken, ikinci bir konu açmanın da anlamı yok açıkcası. Tek başlıktan devam edin. Doğrusu budur. -
Valla kardes sacmalamissin ayrica emir verir gibi sormussun -
Eger ipad 2 varsa satıp yeni ipad ı almanı tavsiye etmem. ama eger yeni tablet alcaksan yeni ipad'ı öneririm. -
Acaba nefes almalımıyım? Parasını hak edermi? 2-3 ay sonra sıkılıp su içmeye başlarmıyım?
Hazıra konmaktansa sabırlı olup araştırma yapmanı tavsiye ederim -
Ben ihtiyaclarımı karşıladığı icin iPad 2 aldım. Yeni iPad almayı düşünmüyorum sadece ekranı iyi diye. Seneye beni cezbeden birşeyi çıkarırlarsa alırım artık. -
quote:
Orijinalden alıntı: dijan_doğan
Türkiyeye gelir gelmez new iPad almayı planlıyorum. bende ipad2 yok bana sebepleriyle güzelce cevap verin ipad almalımıyım? 2-3 ay sonra çekmeceye mi atacağım?
üslubuna dikkat et biraz! -
"bana guzelce cevap verin"
-
Bu forumun ağasi senmisin gardas -
quote:
Orijinalden alıntı: ZZ RAT
Emredersin basgan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: EmR.
quote:
Orijinalden alıntı: ZZ RAT
Emredersin basgan
rica etme manasında söylemiştim yanlış cümle kurmuşum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X