Şimdi Ara

Yanık Kokusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Sorunumu kısaca şöyle bahsedeyim. CS:GO, Battlefield 3 gibi oyunları 30-40dk oynadıktan sonra sistemimde yanık kokusu gelmeye başladı. Psu dan zannettim yeni bir psu aldım fakat koku halen devam ediyor. Ekran kartı anakart vb gelmediğine eminim tekrar PSU dan geliyor. Galiba Hava sirkülasyonu düzenli değil kasamda. Fotoğrafta olduğu gibi.

Bileşenleri kasadan çıkarıp oynadığımda hiç bir koku vb gelmedi. Kasanın içinde oluyor bu olay.
    Termal macunu yeniledim(CPU) Ama çok kalitesiz bişey. Gpu ve Köprilere 1-2 senedir bakmıyorum

Sistemim:
    AMD Fx 8120
    MSİ 970A-G46
    MSİ HD6850
    1 SSD, 1 HDD

Yanık Kokusu

Yanık Kokusu

Yanık Kokusu

Boşta iken değerler böyle. Ne kadar doğru bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atesm18 -- 31 Mayıs 2015; 9:42:45 >

• Işlemci fani psuya gidecek havayı kesiyor, fani ya ters çevirip su an bulunduğu yerde yukarı doğru hava uflemesini sağlayın ya da fani sogutucunun alt bölümüne yukarı doğru ufleyecek şekilde takın. Eğer soğutucu izin veriyorsa dikey duracak şekilde monte edin önden aldığı havayı arkadaki egzoz fan ile atabilsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: biostrike

Işlemci fani psuya gidecek havayı kesiyor, fani ya ters çevirip su an bulunduğu yerde yukarı doğru hava uflemesini sağlayın ya da fani sogutucunun alt bölümüne yukarı doğru ufleyecek şekilde takın. Eğer soğutucu izin veriyorsa dikey duracak şekilde monte edin önden aldığı havayı arkadaki egzoz fan ile atabilsin.

o aparatı kaybettim hocam. Bundan önce bahsettiğiniz gibiydi yine koku vardı ama hemen o şekline sokuyorum tekrardan
  • atesm18 kullanıcısına yanıt
    Soğutucu dikey monte olabiliyorsa kesinlikle o şekilde monte edin koku sürse bile doğru bir hava akımı yaratmış olursunuz, gerekirse kalın lastik ile fani sabitlersiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: biostrike

Soğutucu dikey monte olabiliyorsa kesinlikle o şekilde monte edin koku sürse bile doğru bir hava akımı yaratmış olursunuz, gerekirse kalın lastik ile fani sabitlersiniz.

anakarta dikey monte edecek aparatı kaybettım hocam
  • atesm18 kullanıcısına yanıt
    O zaman fani yukari ufleyecek şekilde takin, hatta mümkünse asagiya da diğer fana ufleyecek şekilde bir fan takin, o şekilde akim artar diye düşünüyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ağız Kokusu
    13 yıl önce açıldı
    aracımdaki pis leş kokusu
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.