Şimdi Ara

YANINDAKİYLE YAŞAR AKLINDAKİYLE ÖLÜRSÜN. ODTÜ CENG BENİM HAKKIM HELALİMDİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
1.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Odtü, boun, itü ceng okumak için dgs'de en kötü ilk 5-6'ya girmek lazım diye biliyorum. En azından geçen yıl öyleydi.

• quarterbat Q kullanıcısına yanıt

Bazı üniversitelerin bilgisayar mühendisliği sıralama ve kontenjanları

YANINDAKİYLE YAŞAR AKLINDAKİYLE ÖLÜRSÜN. ODTÜ CENG BENİM HAKKIM HELALİMDİ

100 soruda 89,25 net şöyle bir şey getiriyor

YANINDAKİYLE YAŞAR AKLINDAKİYLE ÖLÜRSÜN. ODTÜ CENG BENİM HAKKIM HELALİMDİ

İsteniyorsa yapılır 1+1 yıl yks çalışmak yerine iyi bir yerde 2 yıl bilgisayar programcılığı neden okunmasın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ODTÜ CENG BENİM HAKKIM HELALİMDİ

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 2 yıl önceki bana selamlar olduğun yer kaliteli orayı sev herkesin fikrini de kafaya takma.

• damakcatlatan kullanıcısına yanıt

Didn't age really well

• Bu arkadaş tıptan yütü cenge geçti.

• Jamser kullanıcısına yanıt

Yanlış yapmış.

en kötü doktor 100k alıyor. En iyi ytü ceng mezunu olsa o paranın yarısını verecekler.

• Her şey para değildir.

paran varsa yancıkta…YANINDAKİYLE YAŞAR AKLINDAKİYLE ÖLÜRSÜN. ODTÜ CENG BENİM HAKKIM HELALİMDİ 

• Her şey cinsellik te değildir.

Ne olm dinci zırvaları söyleme sakın. Hayattaki en önemli şey para ve karı kızdır. Aksini iddia eden hayalperesttir.

• Dediğin gerçek olsaydı hayat kadınları dünyanın en mutlu kesimi olurdu.

Onlar keyfi mi yapıyor?

ayrıca karı kız ve aşkı sadece cinselliğe indirmen çok sığ. Şu an yanımdakilerle sabahtan beri boş muhabbet yapıyoruz endüstri meslek gibi ortam var. İnsan karı naifliği istiyor biraz da. Ulan bizim ctisciler mi böyle dedim, EE’de de durum aynı. Leş ortamlar.

• YANINDAKİYLE YAŞAR AKLINDAKİYLE ÖLÜRSÜN. ODTÜ CENG BENİM HAKKIM HELALİMDİ YANINDAKİYLE YAŞAR AKLINDAKİYLE ÖLÜRSÜN. ODTÜ CENG BENİM HAKKIM HELALİMDİ YANINDAKİYLE YAŞAR AKLINDAKİYLE ÖLÜRSÜN. ODTÜ CENG BENİM HAKKIM HELALİMDİ 

"karı kız için bölüm seçmedik. Oğlan gibi malum mühendisliği mi yazaydım"

YANINDAKİYLE YAŞAR AKLINDAKİYLE ÖLÜRSÜN. ODTÜ CENG BENİM HAKKIM HELALİMDİ YANINDAKİYLE YAŞAR AKLINDAKİYLE ÖLÜRSÜN. ODTÜ CENG BENİM HAKKIM HELALİMDİ YANINDAKİYLE YAŞAR AKLINDAKİYLE ÖLÜRSÜN. ODTÜ CENG BENİM HAKKIM HELALİMDİ 

E yine dediğimin arkasındayım. sadece bölümün eksi yanlarından bahsediyorum.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.