Şimdi Ara

YANINDAKİYLE YAŞAR AKLINDAKİYLE ÖLÜRSÜN. ODTÜ CENG BENİM HAKKIM HELALİMDİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
1.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Odtü ceng için sıralama olarak 5-6k uzak kalmış olabilirim ama manevi olarak en yakın bendim. Ben odtü ceng için savaştım odtü ceng için gazi oldum, odtü ceng için de ölüyorum. Eminim ki alakası olmadan orayı yazan lavuklar vardır hepsinin allah bin belasını versin. Bu ülke ve insanlık adına kreatif projelerim olacaktı, uluslararası alanda türkiyenin adını yukarı çıkaracaktım belki de. Odtü ceng beni kaybetti diyebilir miyim, evet belki de diyebilirim. Ama mezuna kalamazdım obp 300-400 kişi geriye atıyodu yapamazdım hamda ilk 600 yapamazdım. Odtü ceng ömrümün sonuna kadar seni kıskanıcam. Çocuğuma baskı yapıcam odtü ceng'e girmesi için. Odtü ceng liler siz de sakın gözüme gözükmeyin eminimki el kadar computer freak tiplersiniz yapay zeka sizi benden koruyamaz.

YANINDAKİYLE YAŞAR AKLINDAKİYLE ÖLÜRSÜN. ODTÜ CENG BENİM HAKKIM HELALİMDİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutio_sanchez -- 20 Nisan 2023; 20:25:16 >

• I may have been 5-6k away in terms of rank for Metu Ceng, but I was the closest spiritually. I fought for Metu Ceng, became a veteran for Metu Ceng, and I'm dying for Metu Ceng. I'm sure there are veckes who wrote that place without any connection, may God give them all the trouble. I would have creative projects on behalf of this country and humanity, maybe I would raise the name of Turkey in the international arena. Can I say that Metu Ceng lost me, yes, maybe I can say. But I couldn't stay to graduate, obp 300-400 people were throwing back, I couldn't do the first 600 in the hamda. Metu Ceng, I will envy you for the rest of my life. I will pressure my child to enter metu ceng. Metu Ceng people, don't be invisible to me, I'm sure you're just as computer freaky as your hand, artificial intelligence can't protect you from me.
  • pp yorum uyumu

• I may have been 5-6k away in terms of rank for Metu Ceng, but I was the closest spiritually. I fought for Metu Ceng, became a veteran for Metu Ceng, and I'm dying for Metu Ceng. I'm sure there are veckes who wrote that place without any connection, may God give them all the trouble. I would have creative projects on behalf of this country and humanity, maybe I would raise the name of Turkey in the international arena. Can I say that Metu Ceng lost me, yes, maybe I can say. But I couldn't stay to graduate, obp 300-400 people were throwing back, I couldn't do the first 600 in the hamda. Metu Ceng, I will envy you for the rest of my life. I will pressure my child to enter metu ceng. Metu Ceng people, don't be invisible to me, I'm sure you're just as computer freaky as your hand, artificial intelligence can't protect you from me.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • niye bela okuyon lan

• Şuan nerdesin

• Uzaktan her şey ne güzel gözüküyor.

• Bilgisayar programcılığı diploması + dgs'de derece = odtü cengYANINDAKİYLE YAŞAR AKLINDAKİYLE ÖLÜRSÜN. ODTÜ CENG BENİM HAKKIM HELALİMDİ 

Şaka maka bu kadar istiyorduysanız yapılabilirdi. Dgsde ilk 20 30 bile çok zor değil

• Hocam şüphesiz sizi odtü kaybetti ama başka yerlerde ceng okuyacagınıza tıp yazmanız daha sağlıklı bir karar olmuş en azından garantilediniz kendinizi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • YaralıPanda kullanıcısına yanıt
    Sen ilk 100 den girmedin mi. Rica etsen sayın dekanından boyle boyle biri var ölüyor odtu ceng icin. Beni konustursan ben de rica edebilirim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Su an nerdesin ne okuyon ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • TIP > odtü ceng bence abartmaya gerek yok

• Hocam ben teog 2017de 0.25 puanla ilimdeki birinci fen lisesini, yks 2021de 200 küsür kişiyle odtü bilgisayarı kaçırdım :D Başta üzülüyorsun ama sonra fark ediyorsun ki daha iyi olmuş. O yüzden çok kafaya takmamak lazım YANINDAKİYLE YAŞAR AKLINDAKİYLE ÖLÜRSÜN. ODTÜ CENG BENİM HAKKIM HELALİMDİ 

• Ben de odtüyü itüyü sabancıyı 2 saçma sapan dikkatsizlikle kaçırdım ama elden ne gelir, kime sorsan aynı durumu anlatır

Şimdi böyle yazınca da üzülmedim değil harbi ellerimin arasından kaydı gitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 21 Nisan 2023; 0:8:30 >
  • ben de hacettepe olmadığı için üzülmüştüm ama sonra böylesinin daha iyi olduğunu gördüm

• yaramızda kalsın

• Leopard76 kullanıcısına yanıt

Ah be hocam keşke biri tutsaydı ama belki böylesi daha iyidir YANINDAKİYLE YAŞAR AKLINDAKİYLE ÖLÜRSÜN. ODTÜ CENG BENİM HAKKIM HELALİMDİ 

• hocam ceng ıstıyosanız ytu-itü-bogazıcı fılan gıtseydınız niye tıpa gıttınız kı

• Karakurum07 kullanıcısına yanıt

odtu gelmeyen adama boun nasıl gelsin lol

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.