Şimdi Ara

Yanıyor - 149 TL Gigabyte G750H 750W 80+ Gold 14cm Fanlı Yarı Modüler PSU (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
77
Cevap
2
Favori
5.404
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam naptın :D 150 200 tl kar yapma fırsatını tepmişsin :D
  • İlk defa geç yattım onda da fırsata denk geldik. Evdekiker uyuyordu karta para atamadım havale ile aldım, şimdi de onay bekliyor belki de göndermeyecekler. Baya içimde kalır herhalde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wesley Sniper

Onaylandı mı hocam? Benim de havalede var parasını yatırmadım.

Havale siparişim onaylandı. Kargoya verildi. Sıkıntı yok.

• Onaylandı ve hazırlanıyor yazıyor bakalım

• satmayı düşünenen olursa yeni sistem için gerekli bize fazla kar koymadan alabilirim
  • Kargolandı alan herkese hayırlı olsun bol kazançlar.

• ahmetfx kullanıcısına yanıt
    Geçen günkü 99tl ye olan tablet geldi . Dünkü bose kulaklık iptal . Trendyol boş valla. 50/20 çek yüklüyor hep . En azindan bin açılışi vardı ordan geliyorum

1tb Seagate 129tl trust mila hoparlör 19tl

• Benimki de kargoya verilmiş. @ahmetfx hocam sağ olun bu arada gece uygulamanızdan görüp almıştım.

• quote:

Orijinalden alıntı: xemrax

Geçen günkü 99tl ye olan tablet geldi . Dünkü bose kulaklık iptal . Trendyol boş valla. 50/20 çek yüklüyor hep . En azindan bin açılışi vardı ordan geliyorum

1tb Seagate 129tl trust mila hoparlör 19tl

99TL'lik tabletlerden arkadaşım aldı onunkiler de geldi Seagate 1TB ne zamandı.

Ben bunu kaçırdığım için uyuyamam şimdi :)
  • ahmetfx kullanıcısına yanıt
    Sultangazi de bim açılışı vardı . Ordan 6 adet aldım .

• quote:

Orijinalden alıntı: aqhuan

Benimki de kargoya verilmiş. @ahmetfx hocam sağ olun bu arada gece uygulamanızdan görüp almıştım.

Hayırlı olsun. Nasip.
  • arkadaşlar Gigabyte G750H 750W 80+ Gold 14cm Fanlı Yarı Modüler PSU isteyene 1 adet satabilirim özelden yazsın
  • satan arkadaşlar iletişime geçebilir 1 adet lazım kasaya
  • Arkadaşlar sıcak fırsatlar in WhatsApp gurubu mu var ?

Öyle bir şey varsa beni de alirmisiniz ?

• Ahmetfx in hazırladığı fiyat seyir uygulamasından takip ediyoruz. Forumda kokusu mevcut. Bir göz at istersen

• quote:

Orijinalden alıntı: halilcrs

quote:

Orijinalden alıntı: kozmikdalga

Anında bitti. Biraz önce girdim, stok yok

Anında bitmedi aslında, konuyu açtıktan sonra almak için 30 dakika gibi bir süre oldu.

Genelde geç yatarım ama bu konulara pek bakmam, bu tür fırsatlardan hep sonradan okuyunca haberim olur.
    Gece takılırken ilk defa geçenlerde morhipo newbalance fırsatını birebir gördüm ama numara uyumluluğu hakkında tereddüt yaşadığım için sipariş vermedim, kaçtı gitti.
    Dün gece de yine tesadüfen bu fırsatı gördüm ama 20-30 dk geç kalmışım
    Yine de paylaşım için teşekkürler.

• Alan arkadaşlar kargo desi bilgilerinde kaç desi yazıyor acaba? 2 siparişim vardı birisinde 4, birisinde 7 yazıyor. Aynı ürün nasıl farklı desilerde gönderilebilir ki? Acaba karton kutu farkından dolayı mı bh şekilde çıktı.

• Bana teslim gerçekleşti. Cihaz gayet kaliteli görünüyor. Bayağı da ağır. Bugün kasaya montajını yapacağım.

Edit: Montajı yaptım, kabloları eski power supply 'me göre bayağı uzun. Fan sesi çok düşük.

Bir tane de CPU fan gelse de kaliteli ve sessiz bir fan kullansam. İnce sesler çok rahatsız ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halilcrs -- 14 Mart 2018; 16:31:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aqhuan

Alan arkadaşlar kargo desi bilgilerinde kaç desi yazıyor acaba? 2 siparişim vardı birisinde 4, birisinde 7 yazıyor. Aynı ürün nasıl farklı desilerde gönderilebilir ki? Acaba karton kutu farkından dolayı mı bh şekilde çıktı.

Bazen böyle olabiliyor nedense, aynı boyutlarda iki ürün aldım birinde 3 diğerinde 1,2 yazıyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: halilcrs

Bana teslim gerçekleşti. Cihaz gayet kaliteli görünüyor. Bayağı da ağır. Bugün kasaya montajını yapacağım.

Edit: Montajı yaptım, kabloları eski power supply 'me göre bayağı uzun. Fan sesi çok düşük.

Bir tane de CPU fan gelse de kaliteli ve sessiz bir fan kullansam. İnce sesler çok rahatsız ediyor.

Su soğutmaya geçin, ben geçtim ve bilgisayar 0db ses ile çalışıyor,tüm fanlar devre dışı.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.