Şimdi Ara

YANIYOR !! Baumax Sanal Markette Mars Tavan Vantilatörü 16,72 TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
2
Favori
4.591
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • abilgen kullanıcısına yanıt
    Baumaxxın sitesinde ne tehlike olabilir ki hocam, kurumsal firma. Yinede güvenemiyorsanız BKM ile ödeme yapın veya sanak kart kullanın
  • quote:

Orijinalden alıntı: abilgen

Satın almaya kalktığımda Norton dedi ki Tehlike,???
    Bilemedim alsam mı?
     YANIYOR !! Baumax Sanal Markette Mars Tavan Vantilatörü 16,72 TL

kaspersky de uyarı verdi bende

• Sitenin güvenlik sertifikası sorunlu sanırım. BKM ekspress ile enpara'mdan ödeme yaptım, ödeme gerçekleşti, para hesabımdan çekilde fakat sistemde siparişlerim kısmında siparişim yok. Mail attım dekontumu ve bkm ekspress referans numarasını.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Be_Yourself

Baumaxxın sitesinde ne tehlike olabilir ki hocam, kurumsal firma. Yinede güvenemiyorsanız BKM ile ödeme yapın veya sanak kart kullanın

Bilemedim hocam, uyarı verince bende uyarayım dedimHocam uyarınca, bende uyarayım dedim
    ''Onay belgesi sadece shop.baumax.com.tr adı için geçerli.'' diye uyarıyordu.
    Dayanamdaım, Adres satırına''shop.baumax.com.tr'' yazıp, ürünü bulup BKM ile bende bir tane satın aldım. Sorun çıkmadı.
    Hadi Hayırlısı

• Ürün bedava...
    AMA ışık sorunu beni kara kara düşündürüyor :)
    ADANA dayım.
    Mayısta dönmeye başlar bu alet Ekim sonuna kadar :)
    Ama IŞIK.
    Geceyi seviyoz be abi ne yapcaz.
    Alsak mı nasıl bağlarız buna ışık :)
  • Şeytan dürtüyor al al diye ama ışıksız ise hiç işime yaramaz başka yere takarım diyorum şu tonbalıklardan falan ala ala iyicene açıldım naapsam bilemedim
  • Klavuzdan yanlış anlamadıysam en alttaki kapak sökülüp lamba için duy veya avize oraya takılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknoturk

Sitenin güvenlik sertifikası sorunlu sanırım. BKM ekspress ile enpara'mdan ödeme yaptım, ödeme gerçekleşti, para hesabımdan çekilde fakat sistemde siparişlerim kısmında siparişim yok. Mail attım dekontumu ve bkm ekspress referans numarasını.

Sorun yaşayıp alamamış arkadaşlar ya da yaşamak istemeyenler, başında ''shop'' olsun.
    Böyle deneyin!!!
    http://shop.baumax.com.tr/Mars-Tavan-Vantilatoru,PR-2217.html

• Harika resmen :)
  • sonunda alabildik bakam hayırlısı
  • 3 tane aldım. gece gece yine zarar :)
  • Işık olsa bile spot ışık gibi olur sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Işık olanlarda iki tane zincir oluyor,bunda tek,yani ışık yok.Alacaktım bende vaz geçtim.
  • ooohhh be yetişemedim alamadım
  • Ödemeyi yaptıktan sonra bu çıktı

• Ben hem kredi kartı hem de BKM ile denedim alamadım
  • bende aldım bu sabah saat 8.00 itibariyle. ödemeyi bkm den yaptım. para karttan çekildi görünüyor fakat siparişlerimde görünmüyor. bir e-posta yolladım ve bekleyenler arasındaki yerimi aldım.
  • demin aradım bir eleman çıktı internet sitesinden 20 tane satış olmuş ben 47. sıradaymışım gün içinde paramız iade olacakmış : ne olduğu belirsiz siteden alışveriş yaparsan olacağı budur adam kusura bakmayın felan diyor sen bu parayı bu gün yatırma o kusura bakılır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elfen_lied -- 4 Mart 2014; 10:10:16 >
  • Ben ürünü dahi göremiyorum, tamda ihtiyacim olan üründü.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.