Baumax sanal mağazada gezinirken tesadüfen gördüm. Ürünün fiyatı 109.90 dan 16,72 TL'ye düşmüş. İhtiyacı olan kaçırmasın. http://baumax.com.tr/Mars-Tavan-Vantilatoru,PR-2217.html
quote:Orijinalden alıntı: konyalımfiyat iyi de satış yokbiraz önce BKM express üzerinden iki tane aldım.
quote:Orijinalden alıntı: hitaf73biraz önce BKM express üzerinden iki tane aldım.Alıntıları Göster kargo ne kadar
hitaf73 kullanıcısına yanıt Hocam teşekkürler öncelikle. Bende 1 tane aldım ancak siparişlerimde gözükmüyor. Sizde de öyle mi acaba ?
quote:Orijinalden alıntı: énigmaHocam teşekkürler öncelikle. Bende 1 tane aldım ancak siparişlerimde gözükmüyor. Sizde de öyle mi acaba ?arkadaşlar iş yapar mı bu ?
quote:Orijinalden alıntı: énigma Hocam teşekkürler öncelikle. Bende 1 tane aldım ancak siparişlerimde gözükmüyor. Sizde de öyle mi acaba ? Bende de siparişlerim kısmında gözükmüyor. Fakat ödeme başarılı yazıyor. Bkm expressle aldım
quote:Orijinalden alıntı: mateussüründe ışıklandırma yok değil mi ?Alıntıları Göster 2 kartla denedim,satın alınmıyor
quote:Orijinalden alıntı: hitaf73 quote:Orijinalden alıntı: alfist 2 kartla denedim,satın alınmıyor Bkm express kullan hocam ondan yok maalesef. kaçırdık galiba bu fırsatı
quote:Orijinalden alıntı: hitaf73quote:Orijinalden alıntı: CoMiSeR kargo ücreti var mı? 2 tane aldım 10 tl kargo ücreti ödedimAlıntıları Göster bu ürünü tavana taktık diyelim peki aydınlatma nasıl olucak odanın ?
quote:Orijinalden alıntı: hitaf73quote:Orijinalden alıntı: CoMiSeR kargo ücreti var mı? 2 tane aldım 10 tl kargo ücreti ödedimAlıntıları Göster Haber veren arkadaşa teşekkürler. 2 dk önce 1 adetde ben satın aldım, siparişlerim kısmında görünüyor ve kargo ücreti 8 TL ödedim toplamda 25 TL