Şimdi Ara

| 🔥YANIYOR🔥 | DARK RAİDER KASA (AEROCOOL) 500W PSU 3xRGB FAN 400TL (TEKNOBİYOTİK) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
3.285
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ben de onlardan topladım. Ürünlerde sorun yok ama müşteri hizmetleri ve teknik servisleri sıkıntılı. Şükür benim hiç işim düşmedi onlara ama düşenlerin çoğu dert yanıyor.
  • Dark markası sorundur bu markaya ait ne aldıysam sıkıntı teknik serviste öyle
  • m.epttavm.com
    ePttAVM - Aerocool Rift 600W 80+ Temperli Cam Panel, USB 3.0 Kart Okuyuculu RGB Oyuncu Kasası
    https://m.epttavm.com/item/82847944_aerocool-rift-600w-80--temperli-cam-panel,-usb-3.0-kart-okuyuculu-rgb-oyuncu-kasasi

Pek bilgim yok ama bu daha iyi gibi duruyor. İçindeki psu da açıklama görselinde yazdığı üzere high power "hpg-600st-t12s" ayrı olarak 400 e satılıyor araştırdığımda. Ayrıca Paraf'ın eptt kampanyasından 30 Puan ve ayrıca 500üzerine 40 puan kampanyasıyla birleşebilir. Kargo da ücretsiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HawK95 -- 28 Haziran 2020; 19:40:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Teknobiyotiğin o ukala sahibi varken oraya 5 kuruş kazansıdırmıyım :D Çıkarıp Dark ile CoolerMasteri karşılaştırıp Darkı arşa çıkaran adamalr bunlar :D

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Freez3 kullanıcısına yanıt
    Dark guardian kullanıyorum 1000 liralık kasalarda kullandım bundan iyi değildi neden sallıyosun anlamadım
  • Müşteri memnuniyeti ve teknik konular çok sıkıntılı tavsiye etmiyorum.

Şu hdmi bağlantılı chromecastler var ya onlardan aldım telefonla aradım almadan önce 45 dk civarı bağlandım herif depo gibi bir yerden konuşuyordu dedim bunu bunu yapacağım.

"Ekran kartına HDMI girişinden takabilirsiniz" dedi 😃

Ürün geldi benim TV den daha yavaş, görüntü aktarma konusunda hak getire, sadece Netflix için alacağımı diğer özelliklerin TV de olduğunu söylememe rağmen Netflix de doğru düzgün çalışmadı cızırtılar geldi dondu vs vs (marka dark)

İade etmek için gönderdim kutusunu paramparça edip kutu içeriği eksik şekilde geri gönderdiler.

Dedim iade istiyorum anlamıyor musunuz bir daha geri gönderiyorum sakın geri göndermeyin durumu thh ye anlatın dedim. 145 e aldım 134 lira iade yaptılar.

Uzak durun derim. Daha önce de klavye almıştım dark marka göklere çıkarmışlar ürün rezalet ama kaldırdım attım dolaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daquied -- 28 Haziran 2020; 19:59:13 >

Dark guardian kullanıyorum, bu fiyata bundan daha iyi kasa yok hocam.
  • Aerocool sl 5200 aldım bin pişman oldum ucuz kasa ve psu pişmanlıktır. Düşük bütçeli sistemler için alınabilir. Millet 5 sene kullandığı ürüne sıfır parası istiyor.

• dark, çin piyasa ürünlerine standart ve marka ismi kazandırdıktan sonra ithalat yapma modasının örneğidir. ben de şahsen elektronik ürünlerinden hiç almadım alacak olsam da araştırırım ve büyük ihtimal almam ama buradaki ürün kasa bu yahu. dark çöp!! yazıyorlar yaw bilgisayar kasası bu. alüminyum iskelet bilmem kaç tane fan standart arabirim bu kadar işte. dark kasa aldınız da anakartı mı düşürdü? usb 3.0ı sahte mi çıktı? kasa teknolojisi olan ve de bu yüzden bir teknoloji devinden alınırsa farklılaşan bir şey değil ki. tabi özel amaçlı ürünler olur ama ev kullanıcısının kasası bu ve bunun laciverdi olur işte. dark n10 prodan selamlar.
    genellikle ilk pcsini toplayanlar şekilli şukullu kasaydı ledti çok kafa yoruyorlar. insan estetiğe alışır. cam kapak yerine plastik alsaydım keşke diyorum şuan. o ledler de gözünüzü alacak kapatacaksınız zaten. ben de ilk led şerit almıştım kasa çin kerhanesi gibi olsun diye ki oldu da ama sonra şeriti dışarı çıkartıp duvarı boyayacak şekilde dizdim aydınlatma amaçlı ve oyun amaçlı kullanmaya başladım. asus aura programının müzik modu bazı oyunlarla o kadar güzel senkron yakalıyor ki gece oyun zevkiniz artıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Konuya dahil olmayan adam

Teknobiyotik pişmanlıktır.

Alıntıları Göster
    Haha :D

Aynısını yazmaya gelmiştim.
  • Dark Çöp vs yazanlar olmuş, şahsen 1 yıldır Dark N10 Pro kullanıyorum ve çok memnunum. Kasa bu nihayetinde, kocaman devasa bir şey. Fan kontrolcüye kadar koymuş adamlar, çift usb3.0 var ki neredeyse başka hiçbir kasada 2 tane yok, hep 1 tane koymuşlar.
    Ve evet ürünü de teknobiyotikten aldım, 3 parça ürün aldım ve fiyat olarak uygundu. Kargo ücreti vermeme rağmen diğer sitelerden ucuza gelmişti.
    Psu konusunda yorum yapmıyorum ama, psu nasıldır bilemem.
    Dark guardian kullanıyorum.Çok kaliteli kasa.Sallama.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dark marka basıp satıyor ama iyi ürünü de var kötü ürünleri de. Mesh kasaları alınabilir guardian n10 n5 yada sentinel en azından hava akışı güzel. Ama diamond pro spirit vision modelleri gerçekten çöp hem içi küçük hem hava almıyor kasalar. O yüzden markaya değil ürüne bakmak lazım. Sharkoon da Çin'den alıp marka basıp satıyor ama ürünleri gerçekten kaliteli. Bende pure steel rgb var cooler masterin corsairin birçok kasasına bin basar.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.