Şimdi Ara

YANIYOR FUJİFİLM AV-160 14 MP 3X OPTİK ZOOM 99TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
2
Favori
3.829
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bizde de var 2 adet fotolarda cam gibi videolarda. tatil dogumgunu vs anilar icin yeterli, gayet kullanisli, menusu de kolay, tasarimi da guzel.hb den 159 tl ye almistik oglum dogdugunda.fiyat super.ihtiyaci olan tereddut etmesin bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi safirsafir -- 19 Mayıs 2013; 9:01:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fujifilm almayın aldırmayın diyorum. satış sonrası hizmet sıfır. kendi makinemde ekrana görüntü gelmemesi problemi yaşamıştım. servise gitti anakart değişecek, usb tarafında oksitlenme gördük siz makineyi suya sokmuşsunuz dediler 150 liraya aldığım makinenin anakartına 200 lira istediler. Sonra ne mi oldu? Resimleri atmak için usb ile bilgisayara bağladım ekrana görüntü geldi :D seçim sizin ama en azından ürünün arkasında duran ithalatçılara yönelin bence, kabadayı tavırlılara değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiRaNTx

quote:

Orijinalden alıntı: SAMET/

Geçen sene bu modelden 4 tane alıp askerdeki dostuma yollamıştım, 2 tanesi hemen bozuldu. malzeme kalitesi vasat, hafıza kartını çalışamaz hale getirme problemleri var. akıllı telefonunuz varsa buda ondan üstün kalite sunmuyor.

bende herhangi bir problem yok? kullanıma bağlıdır sizin dedikleriniz hor kullanırsan hassas makineler sonuçta tabiki bozulur. bende karakoldayken almıştım karakoldaki askerlerimin tüm fotoğrafları bu makineden çıktı videoları faland vardı anlıyacağınız onlara verdim makineyi resim çekildiler video çektiler hatıra amaçlı hepsi iyi çocukları ve hiçbirşeyde olmadı bence sizin arkadaşlar baya bi hor kullanmış.

Dikkat ederseniz hepsi bozuldu demedim. malzeme kalitesi düşük. resim ve video kalitesi akıllı telefonlardan farksız hatta nokia pureview telefonlarından daha kötü video fotoğraf çekiyor. 8mp kameralı telefonu olanlar daha kaliteli fotoğraf çekerim diye almalarına gerek yok, fazlasını sunmuyor. hafıza kartını kullanamaz hale getirmesinde nasıl bir hor kullanma olabilir?
    ben hepsiburada'dan alırken arıza ile 46 ürün gönderilmiştir diye yazıyordu, bende çok sattığı içindir diyerek 4 tane almıştım 2si bu şekilde çıktı. tercih sizlerin.

• quote:

quote:

quote:

Geçen sene bu modelden 4 tane alıp askerdeki dostuma yollamıştım, 2 tanesi hemen bozuldu. malzeme kalitesi vasat, hafıza kartını çalışamaz hale getirme problemleri var. akıllı telefonunuz varsa buda ondan üstün kalite sunmuyor.

bende herhangi bir problem yok? kullanıma bağlıdır sizin dedikleriniz hor kullanırsan hassas makineler sonuçta tabiki bozulur. bende karakoldayken almıştım karakoldaki askerlerimin tüm fotoğrafları bu makineden çıktı videoları faland vardı anlıyacağınız onlara verdim makineyi resim çekildiler video çektiler hatıra amaçlı hepsi iyi çocukları ve hiçbirşeyde olmadı bence sizin arkadaşlar baya bi hor kullanmış.

Dikkat ederseniz hepsi bozuldu demedim. malzeme kalitesi düşük. resim ve video kalitesi akıllı telefonlardan farksız hatta nokia pureview telefonlarından daha kötü video fotoğraf çekiyor. 8mp kameralı telefonu olanlar daha kaliteli fotoğraf çekerim diye almalarına gerek yok, fazlasını sunmuyor. hafıza kartını kullanamaz hale getirmesinde nasıl bir hor kullanma olabilir?
    ben hepsiburada'dan alırken arıza ile 46 ürün gönderilmiştir diye yazıyordu, bende çok sattığı içindir diyerek 4 tane almıştım 2si bu şekilde çıktı. tercih sizlerin.

güzel kardeşim ne beklediğine bağlı iyi birşey istiyorsan gidip prof makinelere bakacaksın.. beklentin nedir? fiyatına göre çok kaliteli olduğunu düşünüyorum ayrıca herkeste 8 mp kameralı telefonlardan yok kanımca bazı arkadaşlar hala kamerasız telefon kullanıyor herkeste kameralı tel olacak diye bir kaide yok.. 2 tanesi bozulduysa güzel kardeşim gönderseydin garantiye göndermedinmi yoksa kullanıcı hatasımıydı? hafıza kartına gelecek olursak 8 gb class 10 team marka hafıza kartını almıştım yanında hala kullanıyorum tık demedi sen aldığın hafıza kartlarına bir bak istersen...

yani ne ima ediyorsun birtürlü çözemedim fiyatına göre güzel makine malzeme kaliteside idare eder tutup duvara fırlatmayı düşünmeyeceksin yada yere düşmemesi için gayret göstereceksin elektronik bir eşya.. elinde tuttuğunda ufalanmıyorki bu meret malzeme kalitesiz diyorsun bende herhangi bir döküntü soyulma olmadı bunlar tamamen kullanımdan dolayı olacakşeyler.. abartmamak lazım

• Teşhir olmasa düşünülmeden alınır.
  • Durecell pil filanda dayanmıyor.Alacak olanlara şarj edilebilir en az 2500v pil ve pil şarj cihazı almalarınıda tavsiye ederim.Piyasada ortalama 40 - 50 tl civarında bulunmaktadır.Ayrıca gece çekimlerinden hiç bir şey beklemeyin.Aşırı derecede berbat çıkarmakta.Işıklı ortam olsa dahi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bgs0 -- 19 Mayıs 2013; 14:28:49 >
  • zaten bu tarz kullanımlarda şarzlı piller dışındakiler pekte bütçeye uygun değil bende şarzlı duracell pil kullanıyorum memnunum
  • Siz halen neyi savunmaya çalışıyorsunuz anlamış değilim 4 tane almış ve iyi olmadığını söyleyen bir kullanıcıyım. sen 1 tane almışsın herkese alın diye telkinde bulunuyorsun. garantiye yollayıp 30 iş günü dolup para iadesi aldım kusurlu olan cihaz bulundu.
    ben kimseye alın veya almayın diye telkinde bulunmuyorum, telefonunun kamerası olmayanlar teşhir ürünü riskinide göze alıp alabilirler herkesin kendi tercihi.
  • quote:

Siz halen neyi savunmaya çalışıyorsunuz anlamış değilim 4 tane almış ve iyi olmadığını söyleyen bir kullanıcıyım. sen 1 tane almışsın herkese alın diye telkinde bulunuyorsun. garantiye yollayıp 30 iş günü dolup para iadesi aldım kusurlu olan cihaz bulundu.
    ben kimseye alın veya almayın diye telkinde bulunmuyorum, telefonunun kamerası olmayanlar teşhir ürünü riskinide göze alıp alabilirler herkesin kendi tercihi.

asıl siz neyi savunuyorsunuz aldığınız miktar önemlimi? ben fiyatına göre performansı iyi diyorum siz gelmiş bu ürün kötü diyorsunuz bu nasıl bir kıyaslama? neyle kıyasladığınızın farkına varın size arızalı ürün gelmiş olabilir bana gelmedi bu elektronik işi güzel arkadaşım biraz şansına kalmış... en iyi markanın amiral gemilerininde arızalı olduğunu gördük buna göre yorum yapmak yanlıştır sürekli söylediğim gibi fiyat performans gerisinin ne önemi var profösyonel bir makinamı alıyorsun? ne bekliyorsun? anlamsız bir tartışma oluyor bu yaptığınız

bana fiyat performans olarak gelin senin aldığın bozuk çıktıysa iade istersin olur biter kullanım süresi sonunda 30 iş günü diyorsun 2011 yılının nisan ayında çıkan yönetmelikteki değişiklikle bu 20 iş günü olmuştur.. ayrıca yeni aldığın üründe ayıplı olduğundan 30 gün içinde firmaya bildirimini yapmalısın ki iade alabilesin dediğinden bu malı kullanıp sonra arıza yaptığından garantiye gönderdğini anlıyorum bu normal birşeydir herşeyde olabilir arkadaşım bende hb ya hp dv6 makinemi iade ettim yaklaşık 2 yıl olduğunda çünkü 20 iş gününü geçirdiler 3 ay mücadele ettim ama iade almak zorunda kaldılar.. laptopum kötümüydü değil ama yapılan muameleden hoşlanmadım şimdi kalkıp başkası bana o laptopu önerdiğinde ben alma mı diyeceğim? anlamsız konuşmalar anlamsız yorumlar. fiyat performans olarak güzeldir kardeşim. sen gidip dokunmatik telefon al onunla çek 8mp kamerasıyla tabi aldığın fiyatıda yazarsan görürüz.

• Anlaşılmayan nedir ben halen sizi anlamaya çalışıyorum. elimden 4 tane aynı cihaz geçmiş ve 2si zamanla aynı arızayı vermiş bu yüzden memnuniyetsizliğimi iletiyorum beni körü körüne kötülemekle itham ediyorsunuz.

şimdiye kadar elimden bir çok ürün geçti hp dv6 serisi notebook dahil onlarda fabrikadan üretim hatalı adaptörle piyasaya sürüldü bu yüzden bununla ilgili açtığım konularda var neyse konumuz şimdi o değil.

artık çocukların elinde galaxy iphone tarzı telefonlar kaldı ki kimseye telefon alın demiyorum. eğer akıllı telefonunuz varsa buda onun üstünde birşey sunmuyor diyorum. bu kadar net.

ilk yorumumdan itibaren ben kimseye onu al bunu al demiyorum bu cihazla ilgili başımdan geçen tecrübeleri yazdım. alıp almamak sizlere kalmış
  • @SAMET/

sayın arkadaşım bende sana şunu söylüyorum o aynı arıza bende neden vermedi? bu kullanımdan kaynaklı olamaz mı? her şey olabilir ben ısrarla fiyat performans diyorum siz o taraflara yanaşmıyorsunuz bile neden? o çocukların elinde gezinen telefonlar ne kadar arkadaşım unlardan bahseder misin. ben kimseye illaki bunu alacaksın demedim ki? elinde güzel bir telefonu olan şahıs elbette bunu almayacaktır ama ufak bir hediye olabilir yada fotoğraf makinesi yoktur bir yere giderken işini fazlasıyla görecektir ben bunlardan bahsediyorum yani "fiyat performans" bu 2 kelimeyi anladığınızı varsayıyorum artık anlaşamadığımız nokta burası bence .

tamam hoşnut olmamış olabilirsiniz kullanıcı yorumu derim ama bu fiyata bu makine kötülenmez arkadaş bende bunu anlamıyorum sende sorun çıktı diye illaki bende de bir sorun çıkmalı mı? var mı fabrikasyon hatası birlikte mücadele verelim toplatılması için? işte bu yüzden kullanımdan kaynaklanan sorunlardır bunlar birazda şans işi.. burada da anlaşamıyoruz size göre her arızalanan makine yada parça fabrika hatası..
    bu fiyata alanların işini fazlasıyla görecektir..

• quote:

@SAMET/

sayın arkadaşım bende sana şunu söylüyorum o aynı arıza bende neden vermedi? bu kullanımdan kaynaklı olamaz mı? her şey olabilir ben ısrarla fiyat performans diyorum siz o taraflara yanaşmıyorsunuz bile neden? o çocukların elinde gezinen telefonlar ne kadar arkadaşım unlardan bahseder misin. ben kimseye illaki bunu alacaksın demedim ki? elinde güzel bir telefonu olan şahıs elbette bunu almayacaktır ama ufak bir hediye olabilir yada fotoğraf makinesi yoktur bir yere giderken işini fazlasıyla görecektir ben bunlardan bahsediyorum yani "fiyat performans" bu 2 kelimeyi anladığınızı varsayıyorum artık anlaşamadığımız nokta burası bence .

tamam hoşnut olmamış olabilirsiniz kullanıcı yorumu derim ama bu fiyata bu makine kötülenmez arkadaş bende bunu anlamıyorum sende sorun çıktı diye illaki bende de bir sorun çıkmalı mı? var mı fabrikasyon hatası birlikte mücadele verelim toplatılması için? işte bu yüzden kullanımdan kaynaklanan sorunlardır bunlar birazda şans işi.. burada da anlaşamıyoruz size göre her arızalanan makine yada parça fabrika hatası..
    bu fiyata alanların işini fazlasıyla görecektir..

Konu çok uzadı tekrar ve son kez yazıyorum, tüm yazdıklarım 4 tane aynı cihazdan alıp başımdan geçenleri teknoloji tecrübesine dayanarak yazdım. outlet ürünü teşhir, iade edilmiş veya tamir görmüş cihazlar. büyük ihtimal içlerinde benim bozuk olan 2 cihazda tamir edilip satışa sunulmuştur. kozmetik olarak çizik bile yoktu.

Bana göre outlet olmasa f/p derdim fakat bu şartlarda bence sıcak değil. aynı fiyata açılmamış kutu canon fotoğraf makineleri satıldı.

Teknolojiye ilk adım atacak çocuğunuza karne hediyesi olabilir alıp deneyebilirler.

üst modeli sıfır açılmamış kutuda 140tl satılıyor
    http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productId=10228870&ref=akakce&v=1.53.7

• Bu seviyede ne Canon ne Fuji ne de Nikon, hiçbirine bulaşmayın, ucuz Çin mallarından hiç farkı yok, elime birkaç tane geçti, arkadaşın dediği gibi akıllı telefonlardan üstünlüğü yok.
    HD video diye aldanıp alırsınız, bırakın geceyi azıcık ışık azaldı mı grenden hiçbirşey göremezsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: albati

Bu seviyede ne Canon ne Fuji ne de Nikon, hiçbirine bulaşmayın, ucuz Çin mallarından hiç farkı yok, elime birkaç tane geçti, arkadaşın dediği gibi akıllı telefonlardan üstünlüğü yok.
    HD video diye aldanıp alırsınız, bırakın geceyi azıcık ışık azaldı mı grenden hiçbirşey göremezsiniz.

arkadaş biraz fazla yüklenmiş, 100TL'lik makine ancak bu kadar olur. Fazla bir şey beklememek lazım. (Bu sözüm bu seviyedeki makinelerin hepsi için geçerli)

eğer bu fiyatlara makine alınmak isteniyorsa biraz eski ama daha yüksek seri makine almak gerek bence de.

Fujifilm alacaksanız F serisi bir makine alın. A serisi değil.

Canon alacaksanız İxus serisi alın. Biraz eski seriden de olsa...

Yani ille de son model olacak diye bir şey yok.

Ben de AV150 ve F47 mevcut. Biri 14 Megapiksel biri 9 megapixel ama 2006 model F47, 2011-2012 model AV150'den çok çok daha iyi kalitede resim çekiyor.

• Arkadaşlar ne kadar alt seviye olsalar da bunlar gerçekten "fotoğraf makinesi" dir. Bu amaç için üretilmişlerdir. Beğenmediğiniz şu 100TL'lik makine piyasadaki birçok akıllı telefondan daha iyi fotoğraf çeker.

örnek:

http://qikr.co/files/pics/d/dscf067269040.jpg
    Çektiğim cihaz Finepix AV150

Hem ayrıca 100 TL'lik makineyi 1000'lerce TL'lik akıllı telefonlarla kıyaslamayın.
  • akıllı telefonların 3dolarlık dandik sensorleriyle bir bir fotograf makinesi kıyaslamasımı? süpermiş. :) bütçesi olmayan için fena bir makine değildir. ama akşam ve gece saatlerinde çok beklentiniz olmamalı. 400-500 lük makineler bile ışık azaldımı pek bir işe yaramıyor basçek lerde.
  • akıllı telefonun ekranı, dokunmatiği, kapağı... neresini sayarsan say bir çok parçası 100 TL'den pahalı

Sensör boyutlarını da verelim tam olsun:
    http://forums.steves-digicams.com/attachments/general-discussion/5284d1096551894-sensor-size-imager_sizes.gif

cep telefonundaki sensöründen en az 2-2.5 kat daha büyük sensör var bu kamerada.

Görüntü kalitesi son model 1.5-2 milyarlık profesyonel kameralar kadar iyi olmasa da bu tip bir kamerayla son derece yüksek kalitede fotoğraf çekmek mümkün:
    http://www.phototechnique.com/how-to/using-compact-cameras-to-take-dslr-quality-images/

Yahu tartıştığımız şeye bak, 100cc'lik motorla 1000cc'lik motoru kıyaslamak gibi bir şey! Ya bu 100cc'lik motor 300km yapamıyor mu diyelim?

• quote:

Orijinalden alıntı: STND

akıllı telefonların 3dolarlık dandik sensorleriyle bir bir fotograf makinesi kıyaslamasımı? süpermiş. :) bütçesi olmayan için fena bir makine değildir. ama akşam ve gece saatlerinde çok beklentiniz olmamalı. 400-500 lük makineler bile ışık azaldımı pek bir işe yaramıyor basçek lerde.

Akıllı telefonlarıda geçtim hadi. 2008 yılının telefonlarıyla çekilmiş fotoğraflar. şuan dönüp kimse yüzüne bile bakmadığı takozlar. şuan 150 lira bile etmiyorlar.
    Bir laf ederken destekli olursa alacak kişilerinde aklı karışmaz.

http://forum.donanimhaber.com/m_27833223/tm.htm

Tüm fotoğrafları avatar gibi çeken çin telefonu veya 10 senelik vga kameralı telefon kullanıyorsanız özür dilerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: albati

Bu seviyede ne Canon ne Fuji ne de Nikon, hiçbirine bulaşmayın, ucuz Çin mallarından hiç farkı yok, elime birkaç tane geçti, arkadaşın dediği gibi akıllı telefonlardan üstünlüğü yok.

100 tlye ne almayı umuyordun usta?
  • T200 ler var 240tl esas onlar kacmaz . Bide f80 exr var oda iyidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.