Şimdi Ara

YANIYOR FUJİFİLM AV-160 14 MP 3X OPTİK ZOOM 99TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
2
Favori
3.835
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • av100 için bende bikaç şey söylemek istiyorum. kendi makinamı kurcalamasın diye kızıma almıştım av100'ü.. ama bende arasıra kullanmaya başladım. servisi ile hiç işim olmadı onun için bişey diyemeyeceğim ama fiyatına göre kalitesi çok iyi.. özellikle lensini çok beğeniyorum. gece flaşlı olsun flaşsız olsun yerine ışığın açısına göre çok iyi çekiyor. av160'ın da 100'den kötü olamayacağını varsayarsak çok iyi fiyat. ama 99 liralık ürünün servisi ile sorun yaşamanız büyük olası.. hemde teşhir olunca karar size kelmiş. riski alıp satın almaya değecek bir ürün. işte av100 ile birkaç foto;
    http://r1305.hizliresim.com/19/n/n9669.jpg
    http://l1305.hizliresim.com/19/n/n963w.jpg
    http://l1305.hizliresim.com/19/n/n969d.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokayozyer -- 20 Mayıs 2013; 23:25:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SAMET/

quote:

Orijinalden alıntı: STND

akıllı telefonların 3dolarlık dandik sensorleriyle bir bir fotograf makinesi kıyaslamasımı? süpermiş. :) bütçesi olmayan için fena bir makine değildir. ama akşam ve gece saatlerinde çok beklentiniz olmamalı. 400-500 lük makineler bile ışık azaldımı pek bir işe yaramıyor basçek lerde.

Akıllı telefonlarıda geçtim hadi. 2008 yılının telefonlarıyla çekilmiş fotoğraflar. şuan dönüp kimse yüzüne bile bakmadığı takozlar. şuan 150 lira bile etmiyorlar.
    Bir laf ederken destekli olursa alacak kişilerinde aklı karışmaz.

http://forum.donanimhaber.com/m_27833223/tm.htm

Tüm fotoğrafları avatar gibi çeken çin telefonu veya 10 senelik vga kameralı telefon kullanıyorsanız özür dilerim.

konudaki fotograflara bakıyorumda boyutları ufak olmasına rağmen çokda birşeye benzetemedim. bir telefona göre makro çekimi başarılıymış aletin ama gece çekimlerinde noise dan geçilmemiş. gündüz çekimlerinde de netlik çok iyi değil. yine benim söyledigim olmuş kusura bakmayın. lg optimus black kullanıyorum sormuşsunuz yanıt vereyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STND -- 21 Mayıs 2013; 10:54:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: alpjasper

quote:

Orijinalden alıntı: albati

Bu seviyede ne Canon ne Fuji ne de Nikon, hiçbirine bulaşmayın, ucuz Çin mallarından hiç farkı yok, elime birkaç tane geçti, arkadaşın dediği gibi akıllı telefonlardan üstünlüğü yok.
    HD video diye aldanıp alırsınız, bırakın geceyi azıcık ışık azaldı mı grenden hiçbirşey göremezsiniz.

100 tlye ne almayı umuyordun usta?

Ben birşey ummuyorum patron.
    Uman da yanılır zaten.
    Evime bu tarz ucuz ürünler vakti zamanında doldurmuş ve hepsini çöpe atmış biri olarak almayın diyorum.
    Sİzinki ucuz baklava yemek gibi bişey, baklava olsun da.

• quote:

quote:

quote:

Bu seviyede ne Canon ne Fuji ne de Nikon, hiçbirine bulaşmayın, ucuz Çin mallarından hiç farkı yok, elime birkaç tane geçti, arkadaşın dediği gibi akıllı telefonlardan üstünlüğü yok.
    HD video diye aldanıp alırsınız, bırakın geceyi azıcık ışık azaldı mı grenden hiçbirşey göremezsiniz.

Uman da yanılır zaten.
    Evime bu tarz ucuz ürünler vakti zamanında doldurmuş ve hepsini çöpe atmış biri olarak almayın diyorum.

Olsun o da karın doyuruyor, maksat bir şeyleri illa kötülemekse (Türk insanın genel huyudur) işte o karın ağrısı yapıyor :)

• Forum için resize edilmiş fotoğraflara o şekilde yorum yapıldıktan sonra söyleyecek pek fazla laf kalmamış kolay gelsin.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Uman da yanılır zaten.

Olsun o da karın doyuruyor, maksat bir şeyleri illa kötülemekse (Türk insanın genel huyudur) işte o karın ağrısı yapıyor :)

Bu müthiş, ince zekalı dokunduruşun kendine hayran bıraktı beni kardeşim.
    Sana afiyet olsun.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Uman da yanılır zaten.

Bu müthiş, ince zekalı dokunduruşun kendine hayran bıraktı beni kardeşim.
    Sana afiyet olsun.

Est sizi kırmak istemedim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpjasper -- 21 Mayıs 2013; 19:55:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SAMET/

Forum için resize edilmiş fotoğraflara o şekilde yorum yapıldıktan sonra söyleyecek pek fazla laf kalmamış kolay gelsin.

resize edilmişde üstüne tıkladıgında orijinali görünmüyor sonuçta. sen fotograflarını bu boyutta ufaltıp kullanıyorsan bilemem de ben böyle ufacık halde kullanmıyorum. benim itirazım 100liralık makineden dslr performansı bekleyenlere. 100lira bütçesi olan biri 1500liralık telefon kullanmıyordur muhtemelen. (hani telefon daha iyi çekiyorya)
    al bu cihazın yerden yere vurulan video çekimi :http://www.youtube.com/watch?v=Z-fKgbkILWM
    burdanda iğrenç cihazın çektiği fotograflara bakabilirsin:http://forum.donanimhaber.com/m_39570237/mpage_31/tm.htm

evet ben hiç anlamıyorum bu işlerden forum fotografçılık üstadlarıyla dolu. yav he he

• Altı üstü 99 tl lik makine sadece tatile çıkarken bile alınsa alınır yani çok birşey beklememek lazım haliyle.
  • Zaten bitmiş :) ürünler yayında görünmüyor.
  • bende 5 nisanda aldım bi tane ama isteyene 99tl ye satıyım
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.