Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Yanıyor Lenovo Y500 word card ile 1092 lira GT650 M i7-3630QM 8GB 500GB WIN8 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
2
Favori
4.223
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: unicornek

Beyler hatali fiyat kac liraydi acaba?

1203 TL + 11 vade farksız taksit + 111 TL wOrldPuan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Orijinalden alıntı: unicornek

Beyler hatali fiyat kac liraydi acaba?

1203 TL + 11 vade farksız taksit + 111 TL wOrldPuan

Hocam hayırlı olsun:) inşallah istedigin sonucu alirsin hakem heyetin de ki oyle olucak gibi duruyor:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NumberOneMercury

Hakem heyetine hangi belgelerle başvurucaz şimdi, tecrubeli arkadaşlardan yardım bekliyoruz

Islak imzalı Şikayet dilekçesi ekinde nüfus cüzdan fotokopisi, satış yapıldığını gözteren belge (Bu olayda sitenin ödeme sonrası gönderdiği email ekran görüntüsünün çıktısı), sitenin satışın iptal edildiğine dair email ekran görüntüsünün çıktısı yeterli.
    Tüm bunlar 2' şer nüsha olacak yani toplamd 3' er adet. Bunları posta ile İlçe Hakem Heyetine göndreceksin hepsi bu kadar.
    Şikayet dilekçesinde Tüketici Koruma Kanunu madde 12 ye atıfta bulunmalısın (google aratırsan bulursun)

Hakem heyetine başvuru postaylada mı oluyor, zaten her ilde ilçede başvurulabilecek yer yok mu?
    Aslında kesin işleme alınıyorsa kimseyle muhattap olmadan başvuru yapabilmek güzel olabilir sonuç da direk postayla eve geldi mi...

• Elden de başvurabilirsin

• quote:

Elden de başvurabilirsin

Elden zaten başvurulabilir de ama eğer her ilde ilçede başvuruyla ilgili bir yer varsa buna rağmen postayla kabul edilir mi, daha önce postayla başvurun var mıydı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Revenge®

quote:

Elden de başvurabilirsin

Elden zaten başvurulabilir de ama eğer her ilde ilçede başvuruyla ilgili bir yer varsa buna rağmen postayla kabul edilir mi, daha önce postayla başvurun var mıydı?

Son 3-4 yıldır onlarca defa hep posta ile başvurdum.

• quote:

Ben firmayı değil n11 i muhatap alıp ihtarat çektim.

hangi adrese yazdın hocam, sitede yazışma yapabileceğimiz herhangi bi kısım göremedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NumberOneMercury

quote:

Ben firmayı değil n11 i muhatap alıp ihtarat çektim.

hangi adrese yazdın hocam, sitede yazışma yapabileceğimiz herhangi bi kısım göremedim.

Mücşteri destek - Soru/Cevap

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Revenge®

quote:

Elden de başvurabilirsin

Son 3-4 yıldır onlarca defa hep posta ile başvurdum.

tamam sağol.

• Arkadaslar i7 3632qm nasil bir islemcidir? Dell 5520 S63f61c modeli 6 gb ram 1 tb hdd ve 2 gb hd 7670m ekran kartli freedos pcyi en uygun hangi fiyata aliriz? Bilgisi olan yardimci olrsa sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: satmani

çok iyi fiyat teknosadan 1450 tl i7 li 3 serisi samsungu almamış olsaydım bunu alırdım.

Hocam nzmn ve hangi modeli aldnz acaba?

• Thh ne veren bilgisayarini alir. Bu kadar basit.

• Bende sipariş verdim bekliyoruz bakalım;5 iş günü sonra uğraşmaya başlıyacam
  • http://www.n11.com/4050-b45f23c-inspiron-4050-14-i5-2450-2gb-ram-320gb-hdd-1gb-vga-linux-P13170423

4050-B45F23C Inspiron 4050 14'' / i5-2450 / 2GB RAM / 320GB HDD / 1GB-VGA / LINUX
    ürünün fiyatı 622.88 TL iken satın alan yaklaşık 10 kişiyede benzer iptal mailleri atılmış.

Şu anki fiyatı 1.388,67 TL.

World kart ile satın alanların puanları da otomatik olarak iptal edilecek. Hakkını arayan acaba kaç kişi olacak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuf24

Thh ne veren bilgisayarini alir. Bu kadar basit.

EVET BENİMKİDE BU GÜN İPTAL MAİLİ GELDİ NE YAPMAMI ÖNERİRSİNİZ
  • quote:

Orijinalden alıntı: xeroxe

quote:

Orijinalden alıntı: yusuf24

Thh ne veren bilgisayarini alir. Bu kadar basit.

EVET BENİMKİDE BU GÜN İPTAL MAİLİ GELDİ NE YAPMAMI ÖNERİRSİNİZ

Ürünü aldığınıza dair n11 in malinize gönderdiği sözleşmı, kredi kartınız ile ödeme yapıldığını gösteren ekran görüntüsü, birde iptal mailinin çıktısını, durumu anlattığınız thh dilekçesine ekleyip verin.
  • Arkadaşlar ben de e devlet üzerinden şikayet dilekçesini düzenledim.Sslerle beraber yarın başvurumu yapıyorum.Başları ağrısın biraz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akbirkurt

Arkadaşlar ben de e devlet üzerinden şikayet dilekçesini düzenledim.Sslerle beraber yarın başvurumu yapıyorum.Başları ağrısın biraz.

burada ss lerle paylasirmisin

• Orijinalden alıntı: xeroxe

Arkadaşlar ben de e devlet üzerinden şikayet dilekçesini düzenledim.Sslerle beraber yarın başvurumu yapıyorum.Başları ağrısın biraz.

Bunun yanı sıra alışveriş süreci ile ilgili ssleri bastırdım.Bu dilekçeye ekleyerek başvurumu yapacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akbirkurt -- 9 Haziran 2013; 14:57:09 >
  • Orijinalden alıntı: xeroxe

burada ss lerle paylasirmisin
    [Şu anda bir uyarı üzerine ssleri kaldırdım ama yaptım şikayetimi bilin:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akbirkurt -- 9 Haziran 2013; 20:13:41 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.