Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Yanıyor Lenovo Y500 word card ile 1092 lira GT650 M i7-3630QM 8GB 500GB WIN8 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
2
Favori
4.223
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • banada iptal maili geldi. Arkadaşın yaptığı gibi e-devletten yapıyorum şimdi şikayeti

Ekleme: resim yükleme bi türlü tamamlanamadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulex -- 9 Haziran 2013; 15:51:22 >
  • Aynı şekilde sslerle beraber şikayetvara da yazdım.
  • Linkteki özellikleri değiştirdiler mi bilmiyorum fakat şuan tıklayınca görünen laptop sli değil full hd değil. Full hd olanlar sli destekli y500 lerde. kullanıcı konusunda böyle diyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabrifidan

http://www.n11.com/4050-b45f23c-inspiron-4050-14-i5-2450-2gb-ram-320gb-hdd-1gb-vga-linux-P13170423

4050-B45F23C Inspiron 4050 14'' / i5-2450 / 2GB RAM / 320GB HDD / 1GB-VGA / LINUX
    ürünün fiyatı 622.88 TL iken satın alan yaklaşık 10 kişiyede benzer iptal mailleri atılmış.

Şu anki fiyatı 1.388,67 TL.

World kart ile satın alanların puanları da otomatik olarak iptal edilecek. Hakkını arayan acaba kaç kişi olacak?

hocam ben aldım ama iptal ettik diye n11 mail attı ne yapmak lazım

• N11'e direkt soru cevapla yolladığım mesaj;
    "http://www.n11.com/4050-b45f23c-inspiron-4050-14-i5-2450-2gb-ram-320gb-hdd-1gb-vga-linux-P13170423 , adresindeki dell notebooku 08/06/2013 tarihinde tek çekim World kard ile 622.80 TL ye satın aldım. Ürünün fiyatı değiştirilmiş. sanırım yanlış fiyat girilmiş denilerek iptal yoluna gidilmeye çalışılacak. Siparişimin iptal edilmesini kesinlikle kabul etmeyerek ürünün gönderilmesini istiyorum. Lütfen ücret iadesi de yapmayın.Çünkü tüketici fiyat farklı ise etiket fiyatı/düşük fiyat üzerinden ürünü taleb edebilir. Gerekli başvurumu THH yapacağımı bildirmek isterim. İyi günler."

Firmanın soru cevap kısmından yolladıkları;

"fiyatı 622.80 TL den 13388.67 TL artırılması sipariş verenlerin siparişlerini iptal etmeye neden olamaz.siparişlerin iptal edilmesini sistem hatası olarak göstermek ve magdur etmek sadece güveni zedeler. THH kararı ile dahi olsa zaten temin edilebilir.Tşk

C
    Firmamızın işlem yapıldıktan sonra arka panelinde işlemi onayla ve reddet şeklinde 2 alternatif seçeneği mevcuttur.Gerekçeli kararını bildirerek n11.com daki mağaza sahipleri işlemlerini iptal edebilirler.Bunun karşılığında kullanıcılar mağaza sahiplerine olumsuz puan verme hakkına sahiptir.Eğer biz ürünün sürecini onaylar ve ondan sonra sorumluluğumuzu yerine getiremezsek ondan sonra ifade ettiğiniz süreç başlayabilir.Burada gerekli tüm bilgilerin ilgili taraflara aktarılmasına rağmen bu şekilde beyanlarınıza ******** bir şekilde devam etmesini şahsi fikrimce *********** olarak gördüğümü ifade eder.Sonraki süreçte bizde haklılığımızı beyan eden haklarımızı kullanmak adına gereken karşı hamleleri yapabileceğimizi bilgilerinize sunarız.Teşekkürler,iyi alışverişler. "

Haddi aşan tabirler kullanıyorlar.
    Peki bunu kim çözer. tabiki THH... Birkaç ekran alıntısı, mailinize atılan satış sözleşmesi, iptal maili çıktısı ve bir adet basit dilekçe....

BEN YAPTIM OLDU yok artık Kral

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sabrifidan -- 9 Haziran 2013; 23:35:29 >

• Arkadaşlar hepinizin mail adresine sistem hatası diye mail atarak 622.80 TLye aldığınız ürünleri iptal edecekler. Buna müsade etmezseniz, THH Hakem heyetini basit bir dilekçe ile başvuru yapıp ürünü teslim alabilirsiniz. Şimdilik sadece n11 müsteri destek kısmına mesaj atıp iptal işlemini reddedin ve ürünü talep edin yeter. Bu şekilde kafalarına göre fiyat girip reklam yapamazlar. Örnekleri oldukça fazla ve ürünü size aynı fiyattan göndermek zorundalar. Bilginize...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hakan abi yine avı yakalamışsın
  • adamlar çok mu ileri zekalı 2700 e kim alır bunu ?
  • bende bugün thh başvuru yaptım.Haydi bismillah
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulex

banada iptal maili geldi. Arkadaşın yaptığı gibi e-devletten yapıyorum şimdi şikayeti

Ekleme: resim yükleme bi türlü tamamlanamadı

n11 den yapmış olduğunuz lenovo iptalini, tüketici hakem heyetine şikayet etmiştiniz.sonuc ne oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Orijinalden alıntı: slh3772

quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

İşlemci de yanıyor...

ne anlamda dedin hocam anlamadım

Havalandırma yarıklarının büyüklüğü fikir verebilir.
    Bu nedenle daha az ısınan I5 işlemcili modeller tutuldu.

n11 den yapmış olduğunuz lenovo iptalini, tüketici hakem heyetine şikayet etmiştiniz.sonuc ne oldu.
  • Ben de bugün başvurdum ama miktar ilçe thh limitinden fazla olduğu için yapabilecekleri pek birşey olmadığını söylediler. 2 ay boşuna beklersin sen direk tüketici mahkemesine dava aç dediler ama ben yine de başvurumu yaptım.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.